Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyorum.Çünkü ben hap kullanamıyorum bünyem kaldırmıyor eşimde böyle korunmayı tercih ediyor.Ama kaza ile hamile kalmak istemiyorum :1no2:
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
bende 2 yıldır bu yöntemle korunuyorum bence tamamen insanın eşiyle alakalı kendini tutması gerekiyor biz kondom kullanamıyoruz çünkü hiç bir şey anlamıyoruz ilaçta ben kullanamam çünkü çocuk istediğinde dahada zorlaşıyor iğne yumurtalıklara zarar veriyor sprel ilk çocuğunu doğurmayan kadınlara zararlı en iyisi bu neden biz her şeyi yapmak zorundayızki birazda erkekler kendilerine dikkat etsin
dogum kontrol hapları canım dıs gebelik yaptırmaz dogum kontrol hapları yumurlamayı engellemek icin yumurta olmazsa gebelikte olmaz ve gelipte kanalda kalarak dıs gebelik olmaz dıs gebelik riskini bel soguklugu rahimde veya yumurtalık iltihabı neden oluyor özeliklede eger iyi bir tedavi olmasa cok fazla risk var
kesinlikle katılıyorum..kürtaj zararsızdır diyen arkadaşım seni şoke olarak okuyorum
baksana o şekilde korunamıyorsunuz
sürekli hamile kalıp aldırmak bir çözüm mü
aile planlaması bu anlama gelmiyor
eşin prezervatif kullanamıyorsa haplar iğneler var spiral denen bişey var
bir doktorla görüş
bebek ister kan pıhtısı olsun ister 3 aylık ister 5 aylık
ne farkeder sonuçta aldırmasan büyüyecek insan olacak
şok haldeyim yani şok
bir arkadaşım geri çekilme yöntemiyle ancak 7 ay korunabildi sonrasında beklenmedik gebelik yaşadı. diğer bir arkadaşım ise geri çekilme yöntemiyle 4 sene kadar korundu daha sonra kendi isteği ile hamile kaldı. diğer arkadaşların dediği gibi sanırım biraz erkeğin becerisine kalmış bir yöntem. çok güvenilir bir yöntem değil.profesyonel bir yöntem kullanmanızda fayda var.