- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok güvenli demedim zaten ama sans meselesi düsünsene hamile kalmak adına özeliklede sebebi bilinmeyen infertilede kadın sırf bebek olsun diye poposunun altına yastık koyup ayaklarını dikerek yatan bir cok kadın biliyorum bu kadınların bebekleri olmuyor ve bir cogunda gercekten bebek olmaması icin hic bir neden yok kimiside korunurken hamile kalıyor benim demek istedigim siz ne kadar korunursanız korunun nasip kısmet meselesiarkadaşlar geri çekme yöntemi erkeğe göre değişebilio ama emin olun çok güvenilir bi yöntem değil.
bende cok güvenli demedim zaten ama sans meselesi düsünsene hamile kalmak adına özeliklede sebebi bilinmeyen infertilede kadın sırf bebek olsun diye poposunun altına yastık koyup ayaklarını dikerek yatan bir cok kadın biliyorum bu kadınların bebekleri olmuyor ve bir cogunda gercekten bebek olmaması icin hic bir neden yok kimiside korunurken hamile kalıyor benim demek istedigim siz ne kadar korunursanız korunun nasip kısmet meselesi