- 1 Mart 2023
- 778
- 680
Kızlar herkese merhaba sorum şu 1 bucuk - 2 hafta önce geri çekilme yöntemiyle korunduk birkaç gün sonra doğurganlık dönemim başladı (reglimi pepapp üzerinden takip ediyorum orda görünen bu) daha sonrasında şeffaf akıntım arttı her ay yumurtlama günümü bu şekilde anlayabiliyorum yani herşey olması gerektiği gibiydi ama sonrasında yumurtlama dönemim bitti ve mide bulantım başladı normalde reflüm var ondan dedim ama öyle gibi değildi ne yesem rahatsız ediyor hazımsızlık oluşuyor sürekli bi bulantı hali bu bahsettiğim tarih 19 ekim filan. benim dönem dönem koku hassasiyetim oluşur bir iki gün sürer geçer ama bu defa çok fazla var herşeyin kokusunu alıyorum ve midem daha cok bulanıyor geçen gece eşim sigara içip geldiğinde okadar çok aldımki kokuyu kusmamak icin cok zor tuttum kendim bu arada bende sigara iciyorum. son olarak bugün (23ekim) iki gündür kasıklarımda hafif batmalar var sırt ağrım cok fazla ve sürekli uyumak istiyorum aslında belirtilerin hepsi biliyorumki erken gebelik belirtisi ama öncesinde o kadar cok kesin var bu defa dedimki artık demek istemiyorum herşeyden olabilir bu belirtiler diye dsünüyorum adetime 10 gün var ve bekleyemiyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum birde testi ne zaman yapabilirim en erken