Gergin omurilik

6 aylık olacak Aralik ayinda. İzmirdeyiz biz 4 doktordan sonra 9 Eylül üniversitesi hastanesinde devam etme karari aldim ilk mr ozel bir merkezde çekilmişti. Nasıl olur hiç bilmiyorum orda çekerler mi sıra mi verirler doktor bir yere mi yönlendirir bilmiyorum. Sizde bebeğiniz ameliyat olduğunda süreç ile ilgili bilgi verir misiniz? Insallah sağlıkla büyürler atlatırız bu günleri.
O zaman mr için sıra filan alınıyor mu ki? Sedasyon verildiği için anestezi uzmanı olması gerekiyor, isterseniz önceden bi soruşturun.
Bizimki de 10 aylık olacak Aralıkta. O zaman ameliyat düşünüyoruz bi aksilik olmazsa. Tabi bilgilendirelim birbirimizi.

O zaman mr için sıra filan alınıyor mu ki? Sedasyon verildiği için anestezi uzmanı olması gerekiyor, isterseniz önceden bi soruşturun.
Bizimki de 10 aylık olacak Aralıkta. O zaman ameliyat düşünüyoruz bi aksilik olmazsa. Tabi bilgilendirelim birbirimizi.
Üniversite hastanesi olduğu için sıra verirler muhtemelen ama biz beklememek için dışarıda cektirebiliriz bakalim ne diyecek doktor Aralık ayında belli olacak.

X