• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekten bekarlk sultanlk m?

itiraf.com okuyanınız vardır belki. ben de arasıra göz atarım. bikaç gün önce yayınlanmış bi itirafı kopyalıyorum sayın evliler, buyrun.:ecrin_bebek:

candyhayrani, Kadın , 29 , Ankara
1 gün 17 saat önce gönderdi.
Evlilik

Benimle evlenmek istiyormuş çünkü artık bekar evinde tek başına yaşamaktan bıkmış. Çamaşırlarını, bulaşıklarını yıkayacak; evi toparlayacak birine ihtiyacı varmış. A'dan Z'ye hayatını düzene koymak istiyormuş, yaşı da gelmiş zaten çocukları olmalıymış. Henüz cevap vermedim de... "Ne kadar maaş vereceksin?" diye sorsam mı, onu düşünüyorum şu an. Malum, bir nevi modern hizmetçi arar gibi anlattı.

itiraf.com okuyanınız vardır belki. ben de arasıra göz atarım. bikaç gün önce yayınlanmış bi itirafı kopyalıyorum sayın evliler, buyrun.:ecrin_bebek:

candyhayrani, Kadın , 29 , Ankara
1 gün 17 saat önce gönderdi.
Evlilik

Benimle evlenmek istiyormuş çünkü artık bekar evinde tek başına yaşamaktan bıkmış. Çamaşırlarını, bulaşıklarını yıkayacak; evi toparlayacak birine ihtiyacı varmış. A'dan Z'ye hayatını düzene koymak istiyormuş, yaşı da gelmiş zaten çocukları olmalıymış. Henüz cevap vermedim de... "Ne kadar maaş vereceksin?" diye sorsam mı, onu düşünüyorum şu an. Malum, bir nevi modern hizmetçi arar gibi anlattı.

O adam evliliği kendine hizmetçi almak sanıyormuş demek ki...

zaten kadınlar bunun için yaratılmış :////

lanet ve isyan etmek istiyorum ama gunah diye edemiyorum ....

bölesi çok var ama eften :(
son sevdiğim salak da böleydi. demişler ki buna "eğer annenin evinde hizmete alıştıysan, çalışan bayanla yapamazsın, çalıştırmayacaksın" bu da kalkıp bana sölüyo ei tezek ye diyeceğidim. neyse ki atlattım.

e anasını satıyım ben de evde hizmete alışığım, anam getirir akşamları çayımı odama, ben de çalışmayan erkek mi bulayım Allah Allaaaahhh

zaten kadınlar bunun için yaratılmış :////

lanet ve isyan etmek istiyorum ama gunah diye edemiyorum ....

Yok canım...

Kendi donlarını çamaşır makinasına koyup detarjan eklemesini,makinayı çalıştırmasını akıl etmeyi becerebilen bir adam bulmak ya da evlenince bunu öğretmek lazım bilmeyen adamlara...:roflol:

Ne demişler,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...:jeyyar:

bölesi çok var ama eften :(
son sevdiğim salak da böleydi. demişler ki buna "eğer annenin evinde hizmete alıştıysan, çalışan bayanla yapamazsın, çalıştırmayacaksın" bu da kalkıp bana sölüyo ei tezek ye diyeceğidim. neyse ki atlattım.

e anasını satıyım ben de evde hizmete alışığım, anam getirir akşamları çayımı odama, ben de çalışmayan erkek mi bulayım Allah Allaaaahhh

:)))
bende evde hızmete alısıktım..
sımdı de dogrusunu soylemek gerekırse esıme pek hızmet ettıgım soylenemez..
zaten o da beklemez saolsun.... karsılıklı bıseyler yaparız :)

:)))
bende evde hızmete alısıktım..
sımdı de dogrusunu soylemek gerekırse esıme pek hızmet ettıgım soylenemez..
zaten o da beklemez saolsun.... karsılıklı bıseyler yaparız :)

aynen...hihoyyyt

Zaten evde o kadın işi ben yapmam diyen adamları anlamıyorum..Eşine yardım etmeyen adam adam değildir gözümde..Bir kadın hastayken ,adam da evi çekipçevirebilir,yemek yapabilir..Kabahat sen erkeksin elini sürme diye yetiştiren annelerde....Hayat müşterektir.Herşey kadından beklenmez evde....

aynen...hihoyyyt

Zaten evde o kadın işi ben yapmam diyen adamları anlamıyorum..Eşine yardım etmeyen adam adam değildir gözümde..Bir kadın hastayken ,adam da evi çekipçevirebilir,yemek yapabilir..Kabahat sen erkeksin elini sürme diye yetiştiren annelerde....Hayat müşterektir.Herşey kadından beklenmez evde....

katılıyorum... yetıstırenlerde ve erkegın kendınde... vereliniortak

katılıyorum... yetıstırenlerde ve erkegın kendınde... vereliniortak
Şenizvereliniortak
bikaç arkadaş bilir benim babannemi, sitede nevrim döndükçe anlatıyorum.
etrafımdakiler artı kendi denk geldiğim insan türleri hep bu yöndeydi.
açıkcası kadının iş yapmadığı zaman (sürekli değil, ayda yılda bir bile olsa) laf etmeyen koca ve koca sülalesine rastlamadım. herkes çok anlayışsız burda.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, ben umutsuzum.

elin adamının donunu heç yıkamaz :umursamaz: o yüzden evlilik de sultanlık deil:sinifsinif:
Yıkayanları var canım opuyorumnanaktan

Back