• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekten bekarlk sultanlk m?

yaşadığın rahatlığa göre değişir. aile hayatın kötüyse eşin bulunmaz bir şanstır. ama evinde rahat olup evlenip rahatını arıyorsan yani baltayı taşa vurduysan kötü...

ruh eşini bulup evlendiysen en güzelidir aynı yastığa baş koymak beraber paylaşmak herşeyi...mutluluktan uçuyorsan evlilik kadar güzel bişiy yoktur.

ben evli degilim.. ama bana göre bekarlik sultanlik.. evlenince sorumluluk aliyorsun
baskada bisey yok diye düsünüyorum sonrada cocugun olunca hayatin cocugunun oluyor..
bekarken öyle degil.. sana karisip, nerdeydin, ne yaptin diye zirt pirt arayanin yok..
bende zaten annemi babami cok merakta birakan biri degilim..
her gün gezmelerde degilim.. bi okula gidip geliyorum..
ama evlenince nasil olacak tahmin edebiliyorum...
aynen ben de böle :ecrin_bebek:
elin oğlunun kahrını çekeceğim anamla babamla uğraşırımkaydirigubbakcemile3 desem de inanmayın bi evde iki avrat olmuyo, validanım coştu durulmuyo artık kızdırıyo beni :umursamaz: evlenirsem kendilerinin naçizane çenelerinden kaçmak için evlencem bu gidişleakannehir

diyelim bekarlık sultanlık....ama tek başına bir sultan çok sıkılmazmı...
hiç öğle ömür geçermi...
yanında birde padişah olsa fenamı oluryerimseniben

Bugün tam da bu lafı düşünmüştüm. Bence evlilik sultanlıktır kaydirigubbakcemile3 Ama bu kişiden kişiye de değişir. Bekarken ailene, evliyken de eşine bağlıdır biraz da. Bekarken de çok mutlu ve rahattım. Şuan eşimle de tüm sorumluklarına rağmen iyiki evliyim diyorum. Allah herkesin karşısına ruh ikizini çıkarsın inş.

Son düzenleme:
Evi ne zaman temizlicem, ne yemek yapcam, şuraya gitmek istiyorum acaba eşim ister mi diye bin türlü şey düşünen sultan mı olur :dilcikar:
Kimseye hesap vermem, giyim kuşamıma nereye gideceğime, kimle görüşeceğime kimse karışmaz, eve gelirim yemek hazır, ortalık temiz, karışan yok bundan ala sultanlık mı olur, oh deymeyin keyfime.
Adam kahrı çekmek zor iş, pek bana göre değil :umursamaz:

Evi ne zaman temizlicem, ne yemek yapcam, şuraya gitmek istiyorum acaba eşim ister mi diye bin türlü şey düşünen sultan mı olur :dilcikar:
Kimseye hesap vermem, giyim kuşamıma nereye gideceğime, kimle görüşeceğime kimse karışmaz, eve gelirim yemek hazır, ortalık temiz, karışan yok bundan ala sultanlık mı olur, oh deymeyin keyfime.
Adam kahrı çekmek zor iş, pek bana göre değil :umursamaz:

Yok canım.Kocan da yapar ev işlerine yardım eder..Anne baba karışır bir kere..belli saatte gelmek hesap vermek zorunda insan ailesine..Ama evinde ister yemek yap evi topla ister keyfin yoksa toplama..canın ne istiyorsa onu yap..Bence evlilik iki kişilik mükemmel bir özgürlük...:lepi::lepi:

Yok canım.Kocan da yapar ev işlerine yardım eder..Anne baba karışır bir kere..belli saatte gelmek hesap vermek zorunda insan ailesine..Ama evinde ister yemek yap evi topla ister keyfin yoksa toplama..canın ne istiyorsa onu yap..Bence evlilik iki kişilik mükemmel bir özgürlük...:lepi::lepi:
koca karışmıyo mu?
ben odamı 1 ay toplamasam annem belki laf eder, ama 2 gün bırakayım elin oğlu demediğini bırakmaz.
anası gelir ardımdan konuşur adımı pasaklıya çıkarır.
bu da bi gerçek.

Valla kocaya gore, anaya gore, babaya gore, kayınvalıdeye gore herseye gore degısır bu durum...

Ben memnunum kardesım boyle genellereme oldum olası gelemıyorum zaten... ıyıkı evlenmısım baba evımden bıle daha rahatım cok sukur.. yeterkı Allah pişman ettırmesın bır omur...

koca karışmıyo mu?
ben odamı 1 ay toplamasam annem belki laf eder, ama 2 gün bırakayım elin oğlu demediğini bırakmaz.
anası gelir ardımdan konuşur adımı pasaklıya çıkarır.
bu da bi gerçek.

Karışmayanı bulmak lazım..Örnek bizzat kendim..Anası zaten rahmetli oldu..Ki rahmetli değilken de çat kapı gelebilme hakkına sahip değildi.2 hafta önceden haberim olurdu.Uzak şehirlerde yaşıyor olmamız da avantaj..Hem ne işi var benim yatak odamda kayınvaldenin...yerimseniben

bekarlık sultanlık derler
bu ne biçim sultan? sultan kendi donunu yıkarmı ?

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:bu erkekler için olan, kadın için de tam tersi oluyor işte,
başkasının donunu yıkayan sultan mı olur :jeyyar:

eftenpuftenkonular ben öylesini de denedim canım, bilmiyor değilim yani, ama şimdi bakınca evlilik benim açımdan sultanlık değil. Ama dediğiniz doğru aileyle de çok alakalı, bekar evinde rahatsan başkasının kahrını çekmek ahmaklık (çocuk dışında) Ama evinde çok da mutlu-rahat değilsen kötünün iyisi hesabı evliyken mutlu olunur. Tabii ailesiyle de mutluyken evlenince kendini sultan hissedenleri tenzih ederim.
Ama kimi insan her şartta mutlu olmaya şartlanmıştır, kimisi herşeyle mutlu olamaz, yani evlilik herkese göre değil zemuszemus

eften puften haklı sanırım
kimine gore bekarlık sultanlık kımıe göre evlilik sultanlık
mesela eşim hıc yemek yapmadıgı gibi şunu soyle yap derse sureklı ortalıgı topladım mı dıye bakar bıdı bıdı ederse tabı sultanlık olmaz, dıge rturlu evde zaten dert cekıyorsak koca derdını cekerız daha ıyı

Karışmayanı bulmak lazım..Örnek bizzat kendim..Anası zaten rahmetli oldu..Ki rahmetli değilken de çat kapı gelebilme hakkına sahip değildi.2 hafta önceden haberim olurdu.Uzak şehirlerde yaşıyor olmamız da avantaj..Hem ne işi var benim yatak odamda kayınvaldenin...yerimseniben

bikaç arkadaş bilir benim babannemi, sitede nevrim döndükçe anlatıyorum.
etrafımdakiler artı kendi denk geldiğim insan türleri hep bu yöndeydi.
açıkcası kadının iş yapmadığı zaman (sürekli değil, ayda yılda bir bile olsa) laf etmeyen koca ve koca sülalesine rastlamadım. herkes çok anlayışsız burda.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, ben umutsuzum.

elin adamının donunu heç yıkamaz :umursamaz: o yüzden evlilik de sultanlık deil:sinifsinif:

Back