Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de böle :ecrin_bebek:ben evli degilim.. ama bana göre bekarlik sultanlik.. evlenince sorumluluk aliyorsun
baskada bisey yok diye düsünüyorum sonrada cocugun olunca hayatin cocugunun oluyor..
bekarken öyle degil.. sana karisip, nerdeydin, ne yaptin diye zirt pirt arayanin yok..
bende zaten annemi babami cok merakta birakan biri degilim..
her gün gezmelerde degilim.. bi okula gidip geliyorum..
ama evlenince nasil olacak tahmin edebiliyorum...
:ecrin_bebek: :roflol::roflol::roflol::roflol:kaynanan ölmüşse ya da ölmek üzereyse evlilik harika bi şey tadından yenmez....
Evi ne zaman temizlicem, ne yemek yapcam, şuraya gitmek istiyorum acaba eşim ister mi diye bin türlü şey düşünen sultan mı olur :dilcikar:
Kimseye hesap vermem, giyim kuşamıma nereye gideceğime, kimle görüşeceğime kimse karışmaz, eve gelirim yemek hazır, ortalık temiz, karışan yok bundan ala sultanlık mı olur, oh deymeyin keyfime.
Adam kahrı çekmek zor iş, pek bana göre değil :umursamaz:
koca karışmıyo mu?Yok canım.Kocan da yapar ev işlerine yardım eder..Anne baba karışır bir kere..belli saatte gelmek hesap vermek zorunda insan ailesine..Ama evinde ister yemek yap evi topla ister keyfin yoksa toplama..canın ne istiyorsa onu yap..Bence evlilik iki kişilik mükemmel bir özgürlük...:lepi::lepi:
koca karışmıyo mu?
ben odamı 1 ay toplamasam annem belki laf eder, ama 2 gün bırakayım elin oğlu demediğini bırakmaz.
anası gelir ardımdan konuşur adımı pasaklıya çıkarır.
bu da bi gerçek.
bekarlık sultanlık derler
bu ne biçim sultan? sultan kendi donunu yıkarmı ?
:roflol: :roflol: :roflol:
Karışmayanı bulmak lazım..Örnek bizzat kendim..Anası zaten rahmetli oldu..Ki rahmetli değilken de çat kapı gelebilme hakkına sahip değildi.2 hafta önceden haberim olurdu.Uzak şehirlerde yaşıyor olmamız da avantaj..Hem ne işi var benim yatak odamda kayınvaldenin...yerimseniben