• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerekten bekarlk sultanlk m?

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
40
Almanya
zemuszemus:teytey:kizlar bi cok kizlar etrafindaki evliliklerden etkilenip,onlarin mutlu olduklarinda evlilige pozitif,kavgalarinda ise negatif bakmalari dogrumudur??

bende bekarim evlenmek icin gec kaldigimi düsünmüyorum, ama evlenmegide düsünüyorum tabiki ama,bekarlik sultanlik derler ya bu laf herkeze gecerli degil sanirim,
bence bu konuda evlenenler fikirlerini paylasirsa ve önerilerde bulunursa sevinirim...zemuszemus

bunu ben de bazen düşünmüyor değilim aslında.düğün hazırlıkları içindeyim ve günler kısaldıkça, inşallah bekarlık günelrimi aratcak bi evlilik hayatımız olmaz diye dua ediyorum. allah herkese mutlu mesut yuvalar versin..

Bekarlık bi yere kadar Tabi Sultanlık,hükümdarlık,padişahlık
Ama ya sonrası bi ömür yalnız geçmez hanımlar,Bunuda düşünmek lazım
kimisi geç evlenmek bişeylere geç başlamak ister kimisi de evlenip düzen oturtmak ister

yani bekarlık kendine has olduğun,rahat olduğun bir dönem..
evlilikde sorumlulukların çok fazla.kavgalar ediyorsun,stresi sıkıntısı,evin işleri filan..
ama sevgi varsa evlenmek çok güzel.hele birde helal süt emmiş birine rast geldiysen deyme keyfine:delphin:

canım herşey gibi yalnız sultanlıkta sıkıntı veriyo
bi omuz bi can yoldaşı arıyosun bazen bunu layıkıyla yerine getireni bulunca sen yine sultansın hemde kendine ait bi sarayın sultanı yerimseniben

Valla ne yalan söyleyim, ben evlendikten sonra rahatladim...:icecream:

Bekarken annem beni pek bir yere göndermezdi en basit örnek olarak...:1ninca:
Simdi herifimnen keyfimizin yettigi kadar gezebiliyoruz...:lepi:

Tabi bir evliligin sorumluluklarida cok...ama böcügüm dedigi gibi
helal süt emmis iyi birisine denk gelirsen ohhhh senden rahati yok...opuyorumnanaktan

valla ben haziranda bi ayrı eve çıkiim benden rahat bekar olmayacak
gibime gelio bazen diyorsunki git evlen bu bekar yalnız bomboş hayat
çekilmez bazende insan yalnız kalınca kendisini dinlio rahat gezip
tozuyosun karışanın görüşenin kıskananın felan olmuo ne istersen
onu yapıyosun ben karar veremiyorum bu soruyu ancak evlenen bir
kişi cevaplayabilir bence...
kaydirigubbakcemile2

bazı konularda bekarlık sultanlık valla.bazen niye evlendim diyorum bazende iyiki evlenmişim diyorum.mesela bu gün eşime annemlere gideyim dedim daha geçen onlar burdaydı dedi.çok moralimi bozdu bekliyorum ararda git der diye ama zor.mafoldumben

bi örnek verım bızmkıyle maça gıdıyoruz 12 1 oluyo ayrılmak zorunda kalıyoruz arkadaslarımız eğlenıyo o benı bırakmak zorunda kalıyor
sımdık babam 10 da evde olcak kzım dedı
maçlarada gıdemıyom pek
evlı olsaydık sabaha kadar vur patlasın çal oynasın zemuszemus

bazen bende keşke bekar olsam diyorum ama çok istisnai durumlardaa
yinede evlilik çok güsel bişiyy iyiki evlenmişim diyorum bekarlıktaa biyere kadar yani

valla arkadaşlar kımse bugüne kadar bekarlık sultanlıktır deyip başımıza taç takmadı. bana sorarsanız eğer bazen sultansınız bazende tersi. yani yalnızlık zor her bakımdan.anlayışlı eşle yapılan her paylaşım sultanlık tahtını devrediyor evliliğie bence hadi kalın sağlıcakla....:içelim:

sultanlık olmasına sultanlıkta ya evde kalırsanız ne olacakkaydirigubbakcemile3

bncede bekarlık sultanlıkk değil çünkü sonuçta annen baban sana karışan var ama evlenince ohh yola kocişini işeeeeeeee bak keyfe evinin erisin ohhhhhhhhhhhhhh tabi bazen yollamadanda oluyo ama u:utangac: yanii

Aslında bu konu evlenmeden önce hayata dair ideallerinin ve yaşanmışlıkların ne kadarını gerçekleştirdiğine bağlı.Yani her zaman şunu söylüyorum okulsa okul,iş iş,kariyerse kariyer,gezmekse gezmek bunları seni tatmin edecek bir yere kadar gerçekleştirmiş olmalısın ki evliliğe büyük anlamlar yükleyerek girmeyesin.Yoksa birçok hemcinsimiz gibi hayal kırıklığına mahkum olursun.

Ben geç evlenenlerden biriyim sana yukarda sıraladığım birçok şeyi gerçekleştirdikten sonra oturdum düşündüm hayatımı nasıl değiştirebilirim diye tek cvp çıktı önüme EVLıLıK:)))))Umarım anlatabilmişimdir.

SONUÇ;tabiki iniş çıkışlarla doludur evlilik hayatın tüm kısımlarında olduğu gibi.Toz pembe hayaller kurmadan bu yola gir mutlu ol.

ben evli degilim.. ama bana göre bekarlik sultanlik.. evlenince sorumluluk aliyorsun
baskada bisey yok diye düsünüyorum sonrada cocugun olunca hayatin cocugunun oluyor..
bekarken öyle degil.. sana karisip, nerdeydin, ne yaptin diye zirt pirt arayanin yok..
bende zaten annemi babami cok merakta birakan biri degilim..
her gün gezmelerde degilim.. bi okula gidip geliyorum..
ama evlenince nasil olacak tahmin edebiliyorum...

aslında bekarlık sultanlık değil ama ekonomik özgürlüğün olur ve güzel bi evliliğin olursa hayat çok güzel bence... ahh ahh iyi bi iş sahibi olabilsem. evlenmek istiyorum erkek arkadaşımla ama önce bi iş sahibi olmak iyi olucak ama kısıtlı bi zaman açılımında kayboluyorum. hayat istediğim gibi gitmiyor. inş. herşey yerli yerine oturur bende sevdiğime kavuşurum.:):):):)

valla sevdiğin yanında değilse bekarlığın neresi sultanlık oluyor
devamlı onu özlemekle geçiyorsa günler tam bir kabus
evlilik ayrı bir sorumluluk ama sırf sevdiğinin yanında uyumak için herşeyden taviz verilir bence bekarlıktan yani

ikisinin de olumlu ve olmusuz tarafı vardır.öenmli olan hangisini yaşıyorsan en güzel şekilde yaşamaya çalışmaktır

Back