Gereksiz kaygılar

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
233
8
16
25
Merhabalar gece gece Kaygı bozukluğu yaşıyorum ama bugünkü terapi seansimdan sonra kendimi iyi hissettim eşime karşı iyidim ama uyuyacağım vakit içimi bir korku kapladi bipolarim kesin ondan böyle oldu vs vs oysaki sadece terapiden sonra kendimi iyi hisetmistim bipolar korkusu yaşıyorum günlerdir hiç belirti arastirmiyorum bı iyi bı kötü olunca öyle olunuyor sanıyorum hamileyim sadece terapi alabiliyorum bu durumu korkulari yaşayıp aşan varmi

Bipolar bozukluğunuz olsa doktor söylemez miydi sizce?

Beni de tuttu yapacaklarıma baktım sakın ol hersey yolunda dedim şimdi uyuyorum. Sakın olun hersey yolunda

Ben astım bazi şeyleri mesela çok kafama takılırsa aman olsan doktor bilirdi deyip kendi kendime anlamsizlastiriyorum düşüncelerimi (epey zamanımı aldı ilaçta kullandim)yani bipolarda olsanız değişen bişey olmayacak.Sakin olmaya çalışın başka seylerle meşgul olun.Mesela benim içime kötü bir şey doğuyor.Kendi kendime diyorum hayır olmayacak daha öncede kurdun kafanda olmadı bu seferde olmayacak.

Bugünkü terapi seansınız da doktorunuz bişey söyledi mi sizde şunu gördüm gibisinden

Yok diyor ama korkuyorum
Olan bir şey için değil olmayan bir şey için korktuğunuzun farkına varın.
Beyniniz nasıl ki bir çok alakasız düşünce uretiyorsa aynı şekilde sizi dinler. Söyleyin ister içinizden ister dışınızdan " bipolar olsaydım yada farklı bir hastalık doktor bunu söylerdi diğer düşüncelerim gibi bu da geçici bir düşünce" bu şekilde kendinize telkin edin.

Bir hafta bunu yapsam da bir süre sonra korkuya yeniden yenik düşüyorum

Bugünkü terapi seansınız da doktorunuz bişey söyledi mi sizde şunu gördüm gibisinden
Panik atak belirtileri taşıyorsun özgüven eksikliği ve hamile olduğun için çok etkileniyorsun bunlar tamamen vesvese ve kaygı dedi geldiği anda belirli nefes egzersizleri önerdi o şekilde kendine tanı koyma dedi

Ben hiç ilaç almadim aslında bu tür rahatsizliklari bilmiyordum öğrendikten sonra kaygilandim hiç bilmseydim şimdi rahat rahat uyurdum bence bazı şeyler insanin bilgisine bağlı çok bilmekte iyi değilmiş

O zaman kafanızda kendı kendınızı kurup korkutmayın bebeğe stres yüklemeyin
İnanin ki çok üzülüyorum bebeğim için endişeliyim ama ben yanlizim hep evimde yeni bir şehir arkdas yok çevre yok boş kalıp düşününce atlatamiyorum ama çevrem kâlabalik iken birileri var iken akl8ma dahi gelmiyor bunlar

KOMEK tarzı kurslara gidin halk egıtıme kurslara gidin hemm kendınızı geliştirir hemde vakit gecırır arkadaslık edinirsiniz .

Bu sekılde sağlıklı bebek olur mu Bilmiorum genlerınizden ona da geçebilir kendınız ıcın acilen bi mesgale bulun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…