Gereksiz düşünceler...

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
55.395
212.101
52
İnsanın çoluğu çocuğu büyüyüp kafaya takacak fazla sıkıntısı olmayınca saracak yer ararmış, benimkisi de o misal, nereden geldi geldi, aklıma Orhan Gencebay'ın şarkısı ve şarkı başlarken ki tezatlık geldi, dedim ya insan saracak yer bulamayınca böyle gereksiz, düşünülmese de olur, hatta niye düşünüldüğünü bile sorguladığım bilgi kirliliklerini kafamdan atayım, atarken de size de sarayım dedim ve konuyu açtım.

"Arkadaşlar hazır mısınız?
Daha güzel daha mutlu daha adil sevgi dolu bir dünya için, barış için insanlık için" diye giriş yapılırken ardından Batsın bu dünya diye şarkıya başlamak tezatlık değil midir ?

Hani Mahsun Kırmızıgül Hepimiz kardeşiz şarkısının girişinde dese olur ama neden batsın bu dünya da denmiş, tamam çok gereksiz bir bilgi oldu bu ama zaten konunun açılış maksadı bu.

Var mı sizde böyle absürt, gereksiz, niye düşünüyorum ki böyle birşeyi dediğiniz gereksiz düşünceler :)))

Ağlatıp da gülenler var ya abla onlar için Orhan abi “batsın bu dünya” demiş ...

Kız buraya taci cok uygun bence
Soyleyeyim mi :KK53:
Abla bende cok fazla ilginc ve absürd dusunce mevcut zaten 28 senedir :KK53:
Ama Evelynn Evelynn getirdi aklima, konuşacak laf bulamayinca "sihirli annemdeki taci konusuyor gibi gorunsun diye krem peynir yediriyorlarmis" deyip cekiliyorum:KK70:
Sen ornek versen birazcik? Mune Mune

Bence kafalarinin kopmasi korkusu hepsindeki:KK70:
Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:

Bak şimdi aklıma takıldı yine, mesela birbirimize teşekkür ediyoruz karşımızdaki neden rica ederim diyor, rica ediyorum böyle konuşmayın diyoruz, rica dilemekse teşekkür edene neyi diliyoruz :KK14:
Bak bir tane daha geldi, gece elbiselerine niye tuvalet deniyordu:KK64:
Anaa, sen de bizdenmissin, cok uzuldum su an haline :KK70:
Niye hakikaten rica ederim? Tuvalet?
Neden insanlar "napiyorsun" sorusuna "iyiyim" diye cevap veriyor?

X