- 12 Temmuz 2006
- 55.395
- 212.101
- 52
İnsanın çoluğu çocuğu büyüyüp kafaya takacak fazla sıkıntısı olmayınca saracak yer ararmış, benimkisi de o misal, nereden geldi geldi, aklıma Orhan Gencebay'ın şarkısı ve şarkı başlarken ki tezatlık geldi, dedim ya insan saracak yer bulamayınca böyle gereksiz, düşünülmese de olur, hatta niye düşünüldüğünü bile sorguladığım bilgi kirliliklerini kafamdan atayım, atarken de size de sarayım dedim ve konuyu açtım.
"Arkadaşlar hazır mısınız?
Daha güzel daha mutlu daha adil sevgi dolu bir dünya için, barış için insanlık için" diye giriş yapılırken ardından Batsın bu dünya diye şarkıya başlamak tezatlık değil midir ?
Hani Mahsun Kırmızıgül Hepimiz kardeşiz şarkısının girişinde dese olur ama neden batsın bu dünya da denmiş, tamam çok gereksiz bir bilgi oldu bu ama zaten konunun açılış maksadı bu.
Var mı sizde böyle absürt, gereksiz, niye düşünüyorum ki böyle birşeyi dediğiniz gereksiz düşünceler :)))
"Arkadaşlar hazır mısınız?
Daha güzel daha mutlu daha adil sevgi dolu bir dünya için, barış için insanlık için" diye giriş yapılırken ardından Batsın bu dünya diye şarkıya başlamak tezatlık değil midir ?
Hani Mahsun Kırmızıgül Hepimiz kardeşiz şarkısının girişinde dese olur ama neden batsın bu dünya da denmiş, tamam çok gereksiz bir bilgi oldu bu ama zaten konunun açılış maksadı bu.
Var mı sizde böyle absürt, gereksiz, niye düşünüyorum ki böyle birşeyi dediğiniz gereksiz düşünceler :)))