• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek Gecesinden 3 gün sonrasi hala kanamam var :( lütfen yardim edin

eski konundada esrar iciyordu ... yanlis yere mi tosluyor bu:KK66:))

Bu ne kötü bir yaklaşım böyle. Size ne kullandığı esrardan? Konu ile ne alakası var. İnsanları üzüntülerinden, sıkıntılarından vurmak hiç hoş birşey değil. Herkes hata yapar. Önemli olan o hatadan vazgeçmektir.

Daha evliliğin ilk günlerinde, kendini parçalarcasına ilişkiye girmek nedir ya.. Günler kaçıyor sanki.

doğum kontrol hapı da ara kanamalara sebep oluyor kendimden biliyorum akmıyor lavaboda geliyor..ama siz yine de ilişkiye ara verin zorlamayın ki ilk zamanlar bu kadar zorlamanın bi manası yok enfeksiyona temizliğe dikkat edin enfeksiyon kapmaya çok müsait vucut alışkın değil

Cok agri ve beraberinde kanama varsa bir doktora gorunun lutfen. Bu sekilde olan,muayenede derin servikal yirtik tespit ettigimiz hasta olmustu:) dikilmesi gerekmisti.

merhaba arkadaslar
Ben 3 günlük evliyim. İliskiye girdigimizde kanamam oldu dogal olarak. Fakat her iliskiye girdikten sonra yine kanamalar oluyor bikere hic olmadi simdi yine kanamam var. İliskiye girdikten sonra bir müddet sonra wc ye gittigimde kan geliyor wcye akiyor görüyorum. Bu normalmi? Biz hep devam ettik iyilesmesini beklemedik. Acaba ondanmi kaynaklaniyor arami vermemiz gerekir yaranin iylesmesi icin yada devam etmek normalmi? Dogal olarak hala acilarim var. Cok zor olmustu ilki sanirim kalindi zarim. Ltfn bana akil verin cok korkuyorum. Suan balayindayiz birde doktorada gidemiyorum.
Canim tabiki ara vermen gerekiyor orasi daha yara en az bi hafta felan iliskiye girmemen gerekiyor sen her defasinda tekrardan yarayi kanatmissin benden cok az kan gelmisti bende beklemedim ama her iliskiye girdigumde yara gibi yaniyor aciyordu kan gelmiyordu benimde beklemem lazimdi ama bal ayini dolu dolu yasamak istemistim :-)

Yazılanlar benim gözümü çok korkuttu yalnız her ilişkide acı , haftalarca kanama off =(

Back