• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek Gecesinden 3 gün sonrasi hala kanamam var :( lütfen yardim edin

Biz ilk gece hic acele etmedik oturduk sohbet ettik vs. Kuruda degildim. Ama cok fena acim vardi yinede ya cok dardi yada kalin bilemicem. Bende yavss yavas yapacagina hep aci cekecegime birden yap dedm bikere tam acisin ama gecsjn dedm öyle yapti ondan kaynaklaniyor olabilir. Simdk agrim falan yokama yaparken agriyor. Helede giriste. Ayrica her defasinda kanamiyor
alışırsın ne sandın ilk hep acıyor

Evlendikten 3 ay sonra iliski yasadik ben çok korkuyorum ..ve 1hafta kanamam oldu ve birkez denedik başka hiç deneyemedim korkumdan

Doktora gitmeyi denemelisin, iliski sonrasi kanamanin bircok nedeni var, vajinada yirtik, rahimde yara, siğil, bazi kistler vs vs

Be

Ben istedimde Yaptik kocam zorlamadi! Neden bekleyim kendimde istiyorsam!? Herkes kendi bilir nezaman yapacagini. Sorun yasadm paylastm böyle cevap vermen icinde yazmadm!
Böyle cevap derken ben kötü bir cevap vermedim kocan zorla yaptı da demedim onun adı tecavüz olur zaten hatırlatırım kimse kimseye zorla bir şey yapamaz koca da olsa. Ben sadece insanların sabırsızlığına değindim. Tabi ki herkes kendi bilir ne zaman yapacağını ama al kendi bildiğin zamanda yapmışsın balayında doktora da gidemiyorum diyorsun. Senin durumuna empati yaptığım için yorum yaptım. Ben de diğerlerinin senin gibi olmaması için yazdım. Senden sonrakiler balayında gelip buraya konu açmak yerine daha güzel şeylerin tadını çıkarsınlar diye..

Yirtik yara olmuyormu iyilesmesinimi beklemem lazim yada devam edebilirmiyiz? Girerken cok aciyor sonra alisiyorum. Kanamam genelde iliskiden sonra oluyor wcye falan gittigimde akiyor yanmada oluyor kücük cişimi yapibca
Bnm bir ay surdu cnn arada verdik ama gene iliskide kaniyodu iglesene kadar sabretcen bir ay oturamadim bile ben eger kizlik zarin kalinsa ondan oluyo normal

merhaba arkadaslar
Ben 3 günlük evliyim. İliskiye girdigimizde kanamam oldu dogal olarak. Fakat her iliskiye girdikten sonra yine kanamalar oluyor bikere hic olmadi simdi yine kanamam var. İliskiye girdikten sonra bir müddet sonra wc ye gittigimde kan geliyor wcye akiyor görüyorum. Bu normalmi? Biz hep devam ettik iyilesmesini beklemedik. Acaba ondanmi kaynaklaniyor arami vermemiz gerekir yaranin iylesmesi icin yada devam etmek normalmi? Dogal olarak hala acilarim var. Cok zor olmustu ilki sanirim kalindi zarim. Ltfn bana akil verin cok korkuyorum. Suan balayindayiz birde doktorada gidemiyorum.

dra niye gitmedin çok kişide duydum ilk gece hastnelik olan

Kuzenim yaşadı aynı şeyi. Ara vermen lazım. Tıpta bir adı vardı onun da unuttum.

merhaba arkadaslar
Ben 3 günlük evliyim. İliskiye girdigimizde kanamam oldu dogal olarak. Fakat her iliskiye girdikten sonra yine kanamalar oluyor bikere hic olmadi simdi yine kanamam var. İliskiye girdikten sonra bir müddet sonra wc ye gittigimde kan geliyor wcye akiyor görüyorum. Bu normalmi? Biz hep devam ettik iyilesmesini beklemedik. Acaba ondanmi kaynaklaniyor arami vermemiz gerekir yaranin iylesmesi icin yada devam etmek normalmi? Dogal olarak hala acilarim var. Cok zor olmustu ilki sanirim kalindi zarim. Ltfn bana akil verin cok korkuyorum. Suan balayindayiz birde doktorada gidemiyorum.
Can'ım geçmiş olsun, evliliğinizi tebrik ederim. Yara vs değildir o öncelikle sakin kal. Vücudun yadırgamıştır. Biraz da tahriş olmuştur. İdrar yaparken yanma yaşıyorsan Balayı sistiti olmuşsundur. İlişki meselsin ara verin. Her nemdeyseniz o güzelliklerin tadını çıkarın. Azıcık düğünü falan konuşun. Mutluluğunuzu pekiştirin. Eve gelince tekrar kanama olursa, ya da yeşil ernkli kötü kokulu akıntı idrarlarda yanma ilerlemiş olabilir o Zaman bir üroloji ve kadın doğum hekimine giren gerekebilir. Mutluluklar!

merhaba arkadaslar

Benim de 3 4 gün kanamam olmuştu. Bence bir kaç gün ara verin.

Biz ilk gece hic acele etmedik oturduk sohbet ettik vs. Kuruda degildim. Ama cok fena acim vardi yinede ya cok dardi yada kalin bilemicem. Bende yavss yavas yapacagina hep aci cekecegime birden yap dedm bikere tam acisin ama gecsjn dedm öyle yapti ondan kaynaklaniyor olabilir. Simdk agrim falan yokama yaparken agriyor. Helede giriste. Ayrica her defasinda kanamiyor

guzel kardesim ara ver..bu aciyi cekmeye deger mi?
1 haftada duzelirsin gerisin geri devam edersiniz nolcak.
yeni evlendik diye abartmayin hergun zorlamanin alemi yok ki.

merhaba arkadaslar
Normal. Balayi donusu doktora git icin rahat etsin

Benim bir aya yakın surdu hala da zorlanıyorum ilişki esnasında
Doktora gitmiştim bişey yok dedi Zaman'la geciyor herhalde
Bide dogum yaptim bakalım simdi Nasıl olacak

Sanirim ikinizde cok tecrübesizsiniz dogal olarak. Benim bildigim acimamasi lazim. Bence simdilik ara verin bir kac gün sonra tekrar deneyin, ön sevismeyi uzun tutarak. Gerekirse kayginlastirici kullanin ve yavas yavas deneyin. Agridigi zamanda birak, yada baska pozisyon sec.

Zaten zaman ile, tecrübe ile ancak neyin ne oldugunu anlarsin.

Back