Bildigim kadariyla bazen bu kanama arkasindan adetin de gelmesini saglayabiliyormus. Adet kanamasi da olabilir. Bence biraz ara vermenizde fayda var.
Yara falan yok orda nerden cikardin bunu gecer merak etme normal bisey.Kac gün sürer bu kanama? Ve acim nezaman gecer yani yara nezaman iyilesir? Ben misal bir kac dk önce wcye gittm kan akti wcye iliskimizden yani 4 saat sonra falan padime gecmemis kan sadece wcye gttigimde akti
Yirtik yara olmuyormu iyilesmesinimi beklemem lazim yada devam edebilirmiyiz? Girerken cok aciyor sonra alisiyorum. Kanamam genelde iliskiden sonra oluyor wcye falan gittigimde akiyor yanmada oluyor kücük cişimi yapibcaYara falan yok orda nerden cikardin bunu gecer merak etme normal bisey.
Yirtik yara olmuyormu iyilesmesinimi beklemem lazim yada devam edebilirmiyiz? Girerken cok aciyor sonra alisiyorum. Kanamam genelde iliskiden sonra oluyor wcye falan gittigimde akiyor yanmada oluyor kücük cişimi yapibca
Halen kadinlar kendi vücüdlarini bilmiyorlar. O zar dedigin sey yok. Yirtilan hicbirsey yok. Sadece vajinanin girisinde bir siskinlik var, o kadar.
Senin kanamanin nedeni esin. Sanirim cok agresiv ve sende cok kurusun. Seni demek hic hazirlamiyor. Ondan dolayi orada evet bir yara olmus olabilir. Aci cekiyorsan, kan var ise elbette ara vermeniz lazim. Sirf yeni evlisin diye her gün seks yapacaksiniz diye bir kural yok.
Bi de herkes tutturmuş gerdek gecesi.. Şu an balayında bu sorunla uğraşmak yerine gezip tozsaydınız ilk günlerinizde keşke. Evinize dönünce acele etmeden olurdu
eski konundada esrar iciyordu ... yanlis yere mi tosluyor buBe
Ben istedimde Yaptik kocam zorlamadi! Neden bekleyim kendimde istiyorsam!? Herkes kendi bilir nezaman yapacagini. Sorun yasadm paylastm böyle cevap vermen icinde yazmadm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?