• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek Gecesinden 3 gün sonrasi hala kanamam var :( lütfen yardim edin

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
merhaba arkadaslar
Ben 3 günlük evliyim. İliskiye girdigimizde kanamam oldu dogal olarak. Fakat her iliskiye girdikten sonra yine kanamalar oluyor bikere hic olmadi simdi yine kanamam var. İliskiye girdikten sonra bir müddet sonra wc ye gittigimde kan geliyor wcye akiyor görüyorum. Bu normalmi? Biz hep devam ettik iyilesmesini beklemedik. Acaba ondanmi kaynaklaniyor arami vermemiz gerekir yaranin iylesmesi icin yada devam etmek normalmi? Dogal olarak hala acilarim var. Cok zor olmustu ilki sanirim kalindi zarim. Ltfn bana akil verin cok korkuyorum. Suan balayindayiz birde doktorada gidemiyorum.

Benim de bir hafta boyunca her ilişkide damla damla gelmişti.

İlişki sırasında çok acı duyuyorsan ve kanaman fazlaysa ara verin evet.

Bildigim kadariyla bazen bu kanama arkasindan adetin de gelmesini saglayabiliyormus. Adet kanamasi da olabilir. Bence biraz ara vermenizde fayda var.

kanama miktarı çok değilse normal.benimde öyle olmuştu korkma ama çok dikkat et enfeksiyon kapmasın.bi kaç gün ara verin

Kac gün sürer bu kanama? Ve acim nezaman gecer yani yara nezaman iyilesir? Ben misal bir kac dk önce wcye gittm kan akti wcye iliskimizden yani 4 saat sonra falan padime gecmemis kan sadece wcye gttigimde akti

Bildigim kadariyla bazen bu kanama arkasindan adetin de gelmesini saglayabiliyormus. Adet kanamasi da olabilir. Bence biraz ara vermenizde fayda var.

Adetim gelemmesi icin dogum kontrol hapini 2. Paketini devam aliyorum yoksa simdiye adet görecektim yani adete engel oluyor bu durum adet kanamasi gibi degil bu arada bi wcye gidince geliyor. Bazende hic gelmiyor.

Üstelik buyük cisime zorlarsamda kanamam oluyor bazen. Ön tarafta baski göruyor sanirim (kabizlik sorunum varda) bu tür zorlamada aradabid kanamasi normalmi?

Yara falan yok orda nerden cikardin bunu gecer merak etme normal bisey.
Yirtik yara olmuyormu iyilesmesinimi beklemem lazim yada devam edebilirmiyiz? Girerken cok aciyor sonra alisiyorum. Kanamam genelde iliskiden sonra oluyor wcye falan gittigimde akiyor yanmada oluyor kücük cişimi yapibca

Benim 1.5 ay surmüstü. Doktora gitmiştim. yirtilmanin normalden biraz daha fazla olduğunu söylemişti.o bolgenin yani.kendini toparlamasi için sadece ilişkiyi 1.5 hafta yasaklamisti.ve sonra düzelmişti. Yani iç kısımda biraz yırtılma oluyormuş.bide doktor ilişki sıklığını sormuştu :KK48:fazlaysa mi oluyo artık öyle bilmiyorum :rolleyes:

benimde surmustu 2 3 gun hatta benim cok yogun kanamam olmustu acaba yirtilma mi oldu diye korkmustum. ama gecti cok sukur. kendini iliski esnasinda kasiyor olabilir misin?o da ilk zamanlar kanama yapabilir bende hemoroid kaldi mesela kasilmaktan...

Yirtik yara olmuyormu iyilesmesinimi beklemem lazim yada devam edebilirmiyiz? Girerken cok aciyor sonra alisiyorum. Kanamam genelde iliskiden sonra oluyor wcye falan gittigimde akiyor yanmada oluyor kücük cişimi yapibca

Halen kadinlar kendi vücüdlarini bilmiyorlar. O zar dedigin sey yok. Yirtilan hicbirsey yok. Sadece vajinanin girisinde bir siskinlik var, o kadar.

Senin kanamanin nedeni esin. Sanirim cok agresiv ve sende cok kurusun. Seni demek hic hazirlamiyor. Ondan dolayi orada evet bir yara olmus olabilir. Aci cekiyorsan, kan var ise elbette ara vermeniz lazim. Sirf yeni evlisin diye her gün seks yapacaksiniz diye bir kural yok.

Bu tamamen erkekten kaynaklanıyor. İlk günde tamamen şeyedersiniz olacağı bu. Zedelenmiş muhtemelen. bu işi şöyle günlere yaysanız yavaş yavaş hiç böyle şeyler olmayacak.

Bi de herkes tutturmuş gerdek gecesi.. Şu an balayında bu sorunla uğraşmak yerine gezip tozsaydınız ilk günlerinizde keşke. Evinize dönünce acele etmeden olurdu

İlk 3gün benimde gelmişti. Biz de ara vermedik. Adet oldum sonra ara vermek zorunda kaldık da öyle iyileşmiştim acımamıştı :D gayet normal

Vajinayla anüs arasını catlatmis olabilirsiniz. Tam neresi acıyor bi odaklanin aynayla bakin ya da. Duruma göre devam etmezsiniz.

Halen kadinlar kendi vücüdlarini bilmiyorlar. O zar dedigin sey yok. Yirtilan hicbirsey yok. Sadece vajinanin girisinde bir siskinlik var, o kadar.

Senin kanamanin nedeni esin. Sanirim cok agresiv ve sende cok kurusun. Seni demek hic hazirlamiyor. Ondan dolayi orada evet bir yara olmus olabilir. Aci cekiyorsan, kan var ise elbette ara vermeniz lazim. Sirf yeni evlisin diye her gün seks yapacaksiniz diye bir kural yok.

Biz ilk gece hic acele etmedik oturduk sohbet ettik vs. Kuruda degildim. Ama cok fena acim vardi yinede ya cok dardi yada kalin bilemicem. Bende yavss yavas yapacagina hep aci cekecegime birden yap dedm bikere tam acisin ama gecsjn dedm öyle yapti ondan kaynaklaniyor olabilir. Simdk agrim falan yokama yaparken agriyor. Helede giriste. Ayrica her defasinda kanamiyor

Be
Bi de herkes tutturmuş gerdek gecesi.. Şu an balayında bu sorunla uğraşmak yerine gezip tozsaydınız ilk günlerinizde keşke. Evinize dönünce acele etmeden olurdu

Ben istedimde Yaptik kocam zorlamadi! Neden bekleyim kendimde istiyorsam!? Herkes kendi bilir nezaman yapacagini. Sorun yasadm paylastm böyle cevap vermen icinde yazmadm!

Back