- 8 Haziran 2024
- 4
- -12
- 24
-
- Konu Sahibi deryabutukak
Ya bana güveniyor aslında ama genel olarak kan gelir diye biliniyor bakirelerden nazırlarından gelmemiş eşleri şüphelenmiş hastaneye gitmek isterse reddetsem benden de şüphelenir ondan dolayı sordum1- Vajinismus yakalanılan bir şey değil.
2- Herkesten haldır şaldır kan gelmek zorunda değil
3- Madem karşındaki kişi böyle bir şeyde şüpheye düşer, sana güvenmeyecek biriyle neden evleniyorsun?
Sen geçen günkü üye değil misin seni rapor ediyorum sürekli aynı konuları açıp burayı meşgul ediyorsun. Kırk tane şey yazdık sana hiç mi bir şey almadın pessYa bana güveniyor aslında ama genel olarak kan gelir diye biliniyor bakirelerden nazırlarından gelmemiş eşleri şüphelenmiş hastaneye gitmek isterse reddetsem benden de şüphelenir ondan dolayı sordum
Sana güvenmeyen birisiyle evlenme.Kızlar merhaba haftaya çarşamba düğünüm var ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum ama sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum gerdek hakkında çok korkmaya başladım napacağımı da bilmiyorum vajinismus konularını okudum ona yakalanırım diye de çok korkuyorum kan gelme olayı zaten çok korkunç o da beni ürkütüyor kan gelmesin diye dua ediyorum bazılarında gelmemiş öyle de nişanlıma ne derim şüpheye düşer diye düşünüyorum kan gelmeyenler ne dedi eşlerine onu da bilmiyorum doktora gitmek de isteyebilir acaba ondan önce ben mi baktırmaya gitsem bilmiyorum esnek mi falan diye napacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Hayır ben ilk defa kendi numaramla kayıt oldum burayaSen geçen günkü üye değil misin seni rapor ediyorum sürekli aynı konuları açıp burayı meşgul ediyorsun. Kırk tane şey yazdık sana hiç mi bir şey almadın pess
Senin kendinden şüphen mi var da böyle bir konu açtın. Ne kadar kana susamışsınız yaa. Kan da kan. Açın biraz biyoloji okuyun bilim okuyun.Kızlar merhaba haftaya çarşamba düğünüm var ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum ama sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum gerdek hakkında çok korkmaya başladım napacağımı da bilmiyorum vajinismus konularını okudum ona yakalanırım diye de çok korkuyorum kan gelme olayı zaten çok korkunç o da beni ürkütüyor kan gelmesin diye dua ediyorum bazılarında gelmemiş öyle de nişanlıma ne derim şüpheye düşer diye düşünüyorum kan gelmeyenler ne dedi eşlerine onu da bilmiyorum doktora gitmek de isteyebilir acaba ondan önce ben mi baktırmaya gitsem bilmiyorum esnek mi falan diye napacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Aynen anamın bıyığı olaydı dayım olurduHayır ben ilk defa kendi numaramla kayıt oldum buraya
Korkunun ecele faydası yok beybiKızlar merhaba haftaya çarşamba düğünüm var ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum ama sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum gerdek hakkında çok korkmaya başladım napacağımı da bilmiyorum vajinismus konularını okudum ona yakalanırım diye de çok korkuyorum kan gelme olayı zaten çok korkunç o da beni ürkütüyor kan gelmesin diye dua ediyorum bazılarında gelmemiş öyle de nişanlıma ne derim şüpheye düşer diye düşünüyorum kan gelmeyenler ne dedi eşlerine onu da bilmiyorum doktora gitmek de isteyebilir acaba ondan önce ben mi baktırmaya gitsem bilmiyorum esnek mi falan diye napacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba haftaya çarşamba düğünüm var ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum ama sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum gerdek hakkında çok korkmaya başladım napacağımı da bilmiyorum vajinismus konularını okudum ona yakalanırım diye de çok korkuyorum kan gelme olayı zaten çok korkunç o da beni ürkütüyor kan gelmesin diye dua ediyorum bazılarında gelmemiş öyle de nişanlıma ne derim şüpheye düşer diye düşünüyorum kan gelmeyenler ne dedi eşlerine onu da bilmiyorum doktora gitmek de isteyebilir acaba ondan önce ben mi baktırmaya gitsem bilmiyorum esnek mi falan diye napacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Bunlar hep yeşilçam ve Türk dizisi etkisiDOKTORLAAARR KIZLIK ZARI KONTROLÜ YAPMAAAAZZ!! delircem artık. toplum baskısının sizi getirdiği noktaya bak. kanatsam korkarım, kanamazsam kocam ne düsünür. daha önceden kimseyle bir birliktelik yasayıp esinden saklamadıysan korkman için bir sebep yok. senin bedenin bu, olaylara nasıl tepki vereceğini kendi secer. bu kadar çok korkarak sevisirsen vajinusmus da olursun mutsuz da olursun. bir salın be artık. dünyadaki tüm canlılar sevisiyor. kimse kan mı geldi b*k mu çıktı takmıyor. namusun indirgendiği yere bak. çıldırdım gece gece ya
birinin kocası götürse doktora da doktor bunu bir haşlasaBunlar hep yeşilçam ve Türk dizisi etkisiille bi kontrol şart
Şu erkeklerin totosunu bu kadar kaldırmayın yahuYa bana güveniyor aslında ama genel olarak kan gelir diye biliniyor bakirelerden nazırlarından gelmemiş eşleri şüphelenmiş hastaneye gitmek isterse reddetsem benden de şüphelenir ondan dolayı sordum
Hay ben bu kızlık zarını keşfeden deyyusun mezarına eşek pisliği dökeyim yaKızlar merhaba haftaya çarşamba düğünüm var ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum ama sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum gerdek hakkında çok korkmaya başladım napacağımı da bilmiyorum vajinismus konularını okudum ona yakalanırım diye de çok korkuyorum kan gelme olayı zaten çok korkunç o da beni ürkütüyor kan gelmesin diye dua ediyorum bazılarında gelmemiş öyle de nişanlıma ne derim şüpheye düşer diye düşünüyorum kan gelmeyenler ne dedi eşlerine onu da bilmiyorum doktora gitmek de isteyebilir acaba ondan önce ben mi baktırmaya gitsem bilmiyorum esnek mi falan diye napacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Konudan bağımsız, doktorlar nasıl kızlık zarı kontrolü yapmaz? Yapıyor..DOKTORLAAARR KIZLIK ZARI KONTROLÜ YAPMAAAAZZ!! delircem artık. toplum baskısının sizi getirdiği noktaya bak. kanatsam korkarım, kanamazsam kocam ne düsünür. daha önceden kimseyle bir birliktelik yasayıp esinden saklamadıysan korkman için bir sebep yok. senin bedenin bu, olaylara nasıl tepki vereceğini kendi secer. bu kadar çok korkarak sevisirsen vajinusmus da olursun mutsuz da olursun. bir salın be artık. dünyadaki tüm canlılar sevisiyor. kimse kan mı geldi b*k mu çıktı takmıyor. namusun indirgendiği yere bak. çıldırdım gece gece ya
Evet yapıyorlar jinekologlarKonudan bağımsız, doktorlar nasıl kızlık zarı kontrolü yapmaz? Yapıyor..