Gerdek Gecesi Korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudan bağımsız, doktorlar nasıl kızlık zarı kontrolü yapmaz? Yapıyor..
adli bir durum yoksa yapmaları yasak. ünüversitede aptal bir arkadasim yaptırmak istemisti. benim komtrolümde yanımda gelip doktora sormustu. üniversite hastanesiydi. ve doktor adli bir durum olmadıkça böyle bir muayene yapamayız dedi.

İnşallah şarıl sarıl kanar ne diyelim. Bizim köyde kadınlar biraz psikopat. Ben nişanlıyken işte güya bilgilendirmek için gelenekleri, gerdek rutinlerini falan anlatıyorlardi. Kim ne kadar kanadı diye övüne övüne anlatıyorlardı. Ne kadar kanarsa o kadar iyiymiş. Falan filan dostum sizin diliniz neler söyler bu ne biçim iş diye dumur olmuş bir bahane ile sıvışmıştım
Çok kan gelmesi ciddi bir problem, zorlanma sonucudur aslında. Zevk alarak gerçekleşen ilişkide öyle fazla kan gelmez mesela. Kan gelmezse aferin lan iyi iş çıkarmışız diye översiniz eşinizi bitti gitti. Ne bu kadar telaş panik bilmem ne

Bi tanesi bana "Asıl esnekse çok kanar." demişti. Dedim öyle bişey yok istediğin doktora soralım. Nedense bi bozulmuştu bu duruma anlamadım derdini.

Bi tanesi bana "Asıl esnekse çok kanar." demişti. Dedim öyle bişey yok istediğin doktora soralım. Nedense bi bozulmuştu bu duruma anlamadım derdini.
İşte çok kanarsa basbakire oluyor şekerim. Az kanarsa tırt bakire. Yaşı büyük kadınlar diyorum ya kanamalarıyla övündüler önümde diye. Ay bak hatırladıkça kötü oldum. Bir de annem kendi deneyimini anlattı of ay travma sebebi. Biz de eşimle hassas kelebekler olduğumuz için ilk seferde yapamadık. Biraz sürdü bizim macera. O bana kıyamadı benim canım acıdı ederken bir cesaret halletmiştik. Böyle şeyleri yaşlı kadınlarla konuşmamak lazım onu anladım

Şimdi kızlar mızlar beller de sevişip sevişip esnek diye yuttururlar diye hani anladın mı kendince önlem almaya mı kalktı acaba ahahahahah. Abla günaydın herkes her b.ku biliyor artık.

Size kanlı bir gerdek gecesi diliyorum.
Belli ki tek derdin bu, namuslu bakire arkadaşım.
Töre nomis intikannn
Ben de korkuyorum ilk geceden ama böyle saçma düşüncelere girmek işin de bi yarası olmalı insanın
kan gelmesi şart değil ki
Bi arkadaşın esnekmiş mesela kutsal bakireyim ben diye geziyordu

Son düzenleme:
Ya bana güveniyor aslında ama genel olarak kan gelir diye biliniyor bakirelerden nazırlarından gelmemiş eşleri şüphelenmiş hastaneye gitmek isterse reddetsem benden de şüphelenir ondan dolayı sordum
Benim gelmedi asla da şüphelenmedi. Zihniyeti bozuk olanlar ve birlikte olduğu insana güvenmeyenler şüphelenir. Yani bundan da kastım kişi yok böyle bir durum diyorsa yoktur. Yoksa biriyle birlikte olmasını da ancak biriyle hiç birlikte olmamış bir erkek talep edebilir bana göre. Bu anlamsız şüpheciliği normalleştirmeye çalışma. Ne güzel dünya ya, onların biriyle birlikte olduğunu anlamayı sağlayacak bir durum olmadığı için canlarının istediği gibi yaşıyorlar bir de kalkıp utanmadan bunun muhasebesini yapacaklar öyle mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…