Çok teşekkür ederim illaki ama benim beynime çok kötü derece yer etmiş ve ben hayal etsem bile bacaklarım titriyor insanlar beni anlamıyor olabilir ama ben inanılmaz korkuyorum sadece o anki ilk birleşme anından korkuyorum yoksa ondan sonrası için korkmam burdaki yorumları okuyorum pskolojimi rahatlatmaya çalışıyorum ama malesef yenemiyorum
Kaygılanmakta haklısın, hayatımız acilde biten gerdek gecesi hikayeleriyle dolu ama inan anlatıldığı kadar korkunç değil. Zamanında ilk birlikteliği kadını korkutma amacıyla kötüye kullanan bir sürü ayı varmış, acilde biten geceler hep o hayvanların marifeti.
Yeni nesil öyle değil, nişanlınla bu konuları konuşmalısın, korktuğunu anlat, bunun bir intikam gecesi olmadığı konusunda hemfikir olun. Kayganlaştırıcı alın, kaygı ıslanmayı engelleyeceğinden girişte zorluk yaşarsınız, bu da haliyle canını yakar, tahriş kanamaya da sebep olur. İlk birliktelik ve vajinismus konulu terapist videoları izle. Kadın ve erkek bedeni anahtar ve kilit gibi uyumludur. Birbirinin parçası olan şeyler birbirine zarar veremez.
Nişanlın yakınlaşmak istediğinde ona uyum sağlamaya korkunu yenmeye çalış, hiç ten teması kurmadığın birine aniden bütün bedenini emanet edemezsin, bunlar alıştırma aşamaları olacaktır.
Evliliğe adım attıysan bu korkuyu yenmen gerekiyor, yenemiyorsan evlenip kimseyi yorma, evlilik cinselliği legal yollarla yaşamaktır bunun olmadığı evlilik evlilik de değildir. Acı olabilir olmaz değil ama adet sancısı çeken insanlar için o acı acıdan bile sayılmaz.
Bu arada evliliğin ilk aylarında mutlaka korunmak lazım, cinselliği keşfetmeden anne adayı olmayın, yeni evliler için özellikle ilk gece için prezervatif iyi bir yöntem değil, sağlık ocağındaki ebenizle doğum kontrol yöntemlerini konuşup öğrenin kendinize uygun olan birini seçin, uygun bir doğum kontrol hapına düğünden 1 adet dönemi önce başlayı. Ebeye nasıl sorarım diye de sakı düşünmeyin, bu konuda danışmanlık yapmak onun görevlerinin içinde