yağmurmu bu arkadaşım..belliki çok zorlamış seni kocan...kocana sor bakalım onun fikri nedircanm ama bende bardaktan boşalırcasına geldi doktora gittim yara olmuş dedi ilaç verdi
mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..
Dimi anmayalim gelmesinler.epeyden öyle konular yok sanki sus sus duymasınlar ,
ne hurafe ne hurafe..mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..
psıkolojık olarak kendını rahat bırakmadığın surecede olmayacak tanıdığımdan bılıyorum 5 sene bedenen ve ruhen kendılerını cocuk olmasına adadılar fakat olmadı dr sorununuz yok tamamen pskolojık olduğunu soyledı ve dedıgı gıbı oldu savasmayı bıraktılar oluruna bıraktılar ve cok sukur bebıslerı oldu....canım 1 yılda 10 defa gittim belkide ama doktor banada eşimede bi rahatsızlığınz yok diyor olur diyor gönderiyor
Evet kanaması çok olan zor hamıle kalır..mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
Yarayla bebegin alakasi ne o zaman? Cok sacma ama yaa...canm ama bende bardaktan boşalırcasına geldi doktora gittim yara olmuş dedi ilaç verdi
Ama millan yaaEvet kanaması çok olan zor hamıle kalır..
Kanaması reçel kıvamında olan hemen hamıle kalıp kız doğurur..
Kanaması çarşafı aşıp yatağa gecenın oğlu capkın olur..
Kanaması yan komsuya ulasanın ikinci evliliğinden çocuğu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?