ALINTIDIR
.[Türkiye için Sağlık Bakanlığı’nın 2007 tarihli açıklaması ise şu şekildedir: “Türkiye’de her yıl 1360 kadın serviks kanserine yakalanıyor bunların 600’ü hayatını kaybediyor.”] Bu rakam aşı sonrası ağır komplikasyon yaşayan genç kız ve kadınların sayısı ile aynı düzeydedir. Hatta aşı mağdurlarının sayısı daha fazladır. Gardasil’in HPV virüsü üzerinde tedavi edici etkisi herhangi bir gıda kombinasyonu kadar bile değildir. Doğru beslenerek, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirerek virüs ve hastalıklarla mücadele edebilirsiniz.
Gardasil’in yan etkilerinden bazıları şunlardır: MS, ansefalit (beyin iltihabı), körlük, kalp zarı iltihabı, koma ve ölüm.”
Bu asiyi para verip yaptirmazdim. Panik etmek istemem ama yaptirdiktan sonra degil yaptirmadan bir baksaymissiniz birsuru sey cikiyor...
Bilmiyorum inanın
Doktor verince ilacı gerek duymamıştım açıkcası ama çok pişmanım asla diğer dozları yaptırmamInternette oncesinde arastirma yapmadiniz mi? Kucuk bir arastirmayla bir suru sayfa buldum. Hatta garsadil kurbanlari diye bir site bile var.
Biz ailecek hep yaptirdik hic bisey olmadi merak etmeParasını gözüm görmüyor ki benim yurt dışında zorunlu herkes oluyormus doktor öle Dedi ama korkar oldum herşeyden ben
Dünden beri psikolojim bozuldu anlatamamBiz ailecek hep yaptirdik hic bisey olmadi merak etme
dusunme bence, zaten vurulmussun. Kardesimde senin gibi oldu vurulunca, hatta suram agrio abla buram agrio abla diye basladi, psikolojik olarakDünden beri psikolojim bozuldu anlatamam
Son durumunuz nedir acaba , bende bugün asi alacağım gardasil deAşıyı yaptırdığımdan beri kendimi berbat huzursuz hissediyorum böylelikle eşimin de morali bozuluyor ama inanın çok tırsıyorum
Ben 10 sene önce yaptırdım. Hala yaşıyorum.Son durumunuz nedir acaba , bende bugün asi alacağım gardasil de
Ben de oldum o aşıyı ertesi gün acillik oldum üstelik ilk dozda değil ikinci dozda.. Son aşıyı da vurunmadım:/Son durumunuz nedir acaba , bende bugün asi alacağım gardasil de
Son durumunuz nedir acaba , bende bugün asi alacağım gardasil de
çok önerilen bir aşı. hatta her kadının yaptırması gerekiyor ben okurken açık açık bunu tüm hocalardan duydum. hiiiç korkmayın öleceksek bir balık kılçığı bile yeter. kendinizi kasıp germeye gerek yok
Benim çocuğum oldu.Normalde söylentilere kulağımı tıkarım ama kısırlığa sebep olabildiği iddiası var. Gerçeklik payı nedir, bir bilginiz var mı?
Demek istediğim daha çok yüzde kaç karşılaşılan bir yan etki olduğuyduBenim çocuğum oldu.
merhaba bende bu aşıdan oldum. 1 dozKızlar merhaba ben bugün Gerdasil diye rahim ağzı kanseraşısı yaptırdım ama inanılmaz korkuyorum yan etkileriölümle sonuçlanıyormuş nolur bana yardım edin yaptıran var mı bu aşıdan ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?