• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten zor

minnasophia

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
13
0
16
İstanbul
Merhaba tatlılarr :) ben bir yıldan uzun süredir forumu takip ediyorum nedense pek katılmadım aranıza,sizin dertlerinizi okudum,yeri geldi üzüldüm kendi kendime yorum yaptım :) benimde bir derdim varr,şu anda Ankara'da okuyorum.Ailem İstanbul'da sevgilim İstanbul'da bu hafta sonu onlardan uzaklara gidiyorum içimm sıkılıyorr!Hiç gidesim yok açıkçası...Ben 2010 dan beri üniversite sınavlarına girip bu yıl Ankarayı kazanmış birisiyim...Başlarda çok sevinmiştim ama artık çok mutsuz ve huzursuzum.Ankara'ya gittiğimde beni oyalayacak birşeyler arıyorum şu an kendime herhangi bir hobi vs önerileriniz olursa çok sevinirim ayrıca benim gibi yalnızlık çeken arkadaşlar varsa Ankara'da görüşmek isterim :) ve şu an sınava hazırlananlara sesleniyorum!!! dediklerimi dikkate alın şekerler tek önemi olan şey üniversite değil..Aileniz ile aranız iyi ise veya sizi yaşadığınız şehire bağlayan birşey varsa ondan uzaklaşmayın ne olursa olsun...Çok büyük bir pişmanlık olabiliyor.

Dipnot:Tek önemi olan şey üniversite değil derken,kendin için önemli tabii ama dengeyi tuttur en azından için yanmasın benim gibi,çok zor çünkü.

kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünmüyorum....her güzel şey bi arada olmaz...
çok zor bi ihtimalle belki denk gelebilir....
ama siz hem ailenizden hem sevgilinizden hemde okulunuzdan feragat etmeden mutlu mesut bi öğrencilik yaşamak istiyorsunuz ama böyle bi durum imkansız gibi bişey....
okul aile aynı yerde olur sevgiliniz başka yerde olur...yada okul sevgili aynı yerde olur aile uzakta olur...bütün güzellikler bi arada zor...
o yüzden bunu dert edip üzüleceğinize, kazandığınıza şükredip eğitiminizi düşünmelisiniz....
hobiler ilgi alanları vs gibi şeyler düşünmeyle bulunmaz...
zamanla okul esnasında duruma göre mekana göre değişir....
arkadaş çevreniz falan bu konuda yönledirir zaten ki okula başlayınca biçok arkadaşınız olacağı için, ders çalışmaktan pek hobilere fırsat kalacağını sanmıyorum....
zaten ilk boş fırsatta da derslerden nefes alıp gezmek eğlnmek isteyeceksiniz ki arkadaşlarınızla buna doyamayacaksınız bile....
bence yersiz bi üzüntü içindesiniz...şuan sizin yerinizde olmak isteyen kişiler emin olun şuan topa tutabilirler sizi. :)

kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünmüyorum....her güzel şey bi arada olmaz...
çok zor bi ihtimalle belki denk gelebilir....
ama siz hem ailenizden hem sevgilinizden hemde okulunuzdan feragat etmeden mutlu mesut bi öğrencilik yaşamak istiyorsunuz ama böyle bi durum imkansız gibi bişey....
okul aile aynı yerde olur sevgiliniz başka yerde olur...yada okul sevgili aynı yerde olur aile uzakta olur...bütün güzellikler bi arada zor...
o yüzden bunu dert edip üzüleceğinize, kazandığınıza şükredip eğitiminizi düşünmelisiniz....
hobiler ilgi alanları vs gibi şeyler düşünmeyle bulunmaz...
zamanla okul esnasında duruma göre mekana göre değişir....
arkadaş çevreniz falan bu konuda yönledirir zaten ki okula başlayınca biçok arkadaşınız olacağı için, ders çalışmaktan pek hobilere fırsat kalacağını sanmıyorum....
zaten ilk boş fırsatta da derslerden nefes alıp gezmek eğlnmek isteyeceksiniz ki arkadaşlarınızla buna doyamayacaksınız bile....
bence yersiz bi üzüntü içindesiniz...şuan sizin yerinizde olmak isteyen kişiler emin olun şuan topa tutabilirler sizi. :)

size katılıyorum tüm güzellikler bir arada olmaya bilir yaklasik 2 yıldır evliyim eşim işi geregi ayrı ülkede calişiyor ve 2 senedir vize bekliyorum eşim toplam 3 ay kalmamıştır yanımda :(

Merhaba tatlılarr :) ben bir yıldan uzun süredir forumu takip ediyorum nedense pek katılmadım aranıza,sizin dertlerinizi okudum,yeri geldi üzüldüm kendi kendime yorum yaptım :) benimde bir derdim varr,şu anda Ankara'da okuyorum.Ailem İstanbul'da sevgilim İstanbul'da bu hafta sonu onlardan uzaklara gidiyorum içimm sıkılıyorr!Hiç gidesim yok açıkçası...Ben 2010 dan beri üniversite sınavlarına girip bu yıl Ankarayı kazanmış birisiyim...Başlarda çok sevinmiştim ama artık çok mutsuz ve huzursuzum.Ankara'ya gittiğimde beni oyalayacak birşeyler arıyorum şu an kendime herhangi bir hobi vs önerileriniz olursa çok sevinirim ayrıca benim gibi yalnızlık çeken arkadaşlar varsa Ankara'da görüşmek isterim :) ve şu an sınava hazırlananlara sesleniyorum!!! dediklerimi dikkate alın şekerler tek önemi olan şey üniversite değil..Aileniz ile aranız iyi ise veya sizi yaşadığınız şehire bağlayan birşey varsa ondan uzaklaşmayın ne olursa olsun...Çok büyük bir pişmanlık olabiliyor.

Dipnot:Tek önemi olan şey üniversite değil derken,kendin için önemli tabii ama dengeyi tuttur en azından için yanmasın benim gibi,çok zor çünkü.

Senden daha kotu durumda olanlar var , mesela benim gibi. Ben amerikadayim annemin babamin sevgilimin yuzunu internet disinda goremiyorum 8 aydir. Emin ol senden cok daha mutsuz ve huzursuzum.. :50: ve cok kisitliyorlar beni burda telefon internet bile kisitli.. Oyuzden kendine biseyleri dert etmeden bi daha dusun senin dert diye dusundugun bi sey , bir baskasinin hayali olabilir. Keske orda olsamda annemin sevgilimn yanina gidebilme imkanim olsa.

size katılıyorum tüm güzellikler bir arada olmaya bilir yaklasik 2 yıldır evliyim eşim işi geregi ayrı ülkede calişiyor ve 2 senedir vize bekliyorum eşim toplam 3 ay kalmamıştır yanımda :(

bende size katılıyrum çünkü aynı durumu bende nişanlımla yaşıyrum oda yurt dışında işten dolayı her zamanda gelemyo bence konu sahibi haline şükretmeli o en azından hafta sonları görüyomuş ya bizim gibiler...bence konu sahibi arkadaşım hiç takma en azından aynı ülkedesin bu bile güzel inan :)

Bunlar geçici günler öyle düşün.Ben de ilk evlendiğim zamanlar ailemin evinden kendi evime gelirken çok ağliyordum zoruma gidiyordu.Aileme cok yakın olmama ragmen.Sonra alistim sen de alisirsin.Zaman herseyin ilacı.Simdi de kardesim baska bir sehirde onu yolcu ederken cok aglıyorum birtane kardesim var ondan da ayriyim diyorum ben de zamanla buna alisirim insallah.

Aslında hayatta herşeyin mükemmel gidemeyeceğinin bende farkındayım fakat başlarda aile şimdi erkek arkadaş ve istenmeyen bölüm olunca insan zorlanıyor açıkçası :) ben hayat şartlarının ne olursa olsun insanın canını sıkmasına izin vermemesi gerektiğini düşünüp ona göre hareket ettim,kaybettiğim şeyler olmuştur bu tutumumdan dolayı elbette ama canımın yanmasından daha öte değil benim için :) her ne olursa olsun hayatta en ufak sevgi kırıntısı bile en büyük maddiyattan daha değerli benim için :) bu yüzden en büyük dert ufak bir tebessümden uzak kalmak benim için.:)

:) ßende ankaradayım ama tek olsam bile sıkılmıyorum nedense belkide burada doğup büyüdüğüm içindir:)

Back