- Konu Sahibi minnasophia
Merhaba tatlılarr :) ben bir yıldan uzun süredir forumu takip ediyorum nedense pek katılmadım aranıza,sizin dertlerinizi okudum,yeri geldi üzüldüm kendi kendime yorum yaptım :) benimde bir derdim varr,şu anda Ankara'da okuyorum.Ailem İstanbul'da sevgilim İstanbul'da bu hafta sonu onlardan uzaklara gidiyorum içimm sıkılıyorr!Hiç gidesim yok açıkçası...Ben 2010 dan beri üniversite sınavlarına girip bu yıl Ankarayı kazanmış birisiyim...Başlarda çok sevinmiştim ama artık çok mutsuz ve huzursuzum.Ankara'ya gittiğimde beni oyalayacak birşeyler arıyorum şu an kendime herhangi bir hobi vs önerileriniz olursa çok sevinirim ayrıca benim gibi yalnızlık çeken arkadaşlar varsa Ankara'da görüşmek isterim :) ve şu an sınava hazırlananlara sesleniyorum!!! dediklerimi dikkate alın şekerler tek önemi olan şey üniversite değil..Aileniz ile aranız iyi ise veya sizi yaşadığınız şehire bağlayan birşey varsa ondan uzaklaşmayın ne olursa olsun...Çok büyük bir pişmanlık olabiliyor.
Dipnot:Tek önemi olan şey üniversite değil derken,kendin için önemli tabii ama dengeyi tuttur en azından için yanmasın benim gibi,çok zor çünkü.
Dipnot:Tek önemi olan şey üniversite değil derken,kendin için önemli tabii ama dengeyi tuttur en azından için yanmasın benim gibi,çok zor çünkü.