- 27 Ağustos 2014
- 60
- 6
- 13
- Konu Sahibi melike123321
-
Kızlar ilişkide zevk suyu kaçtıysa diye korktum 1 ay doğum kontrol hapı almıştım şimdi 2, ay bu yeni paket adetken ara verdim etki vermez diye korkup dünde bugünde 2şer tane aldım biri 3 mg biri 5 mg aynı paketten 1 günde 8 mg aldım bugünde öyle ya korku sardı ya anne olamazsam şimdi zarar görürsem
Hic bisey anlamadim.zevk suyu kacti diye hap kullandiniz etki etmez diye 2tane hatta ve anne olamazsam diyorsunuz.simdi hamilelik olur diyemi olmaz diyemk endise ediosunz
Ohhh nasıl rahatladım yani 2 gün art arda 4 tane almış olmam yumurtalamama zarar vermez ohhh çok sağol canımmmmmBirşey olmaz canim
Doktor unuttuğunuz da ertesi gün bir sabah bir aksam alin diyor hatta
Kızlar siz ne diyosunuz ????Hic bisey anlamadim.zevk suyu kacti diye hap kullandiniz etki etmez diye 2tane hatta ve anne olamazsam diyorsunuz.simdi hamilelik olur diyemi olmaz diyemk endise ediosunz
Tamm simdi anlasildi:)no panic bisey olmaz..ama gunde fazla doz alma birdahaYa 1 ay sonra düğünüm var şimdi hamile kalmak istemedim 2 günde 4 tane aldım ilaç şimdi evlendiğimde anne olamam diye korkuyorum
Tamm simdi anlasildi:)no panic bisey olmaz..ama gunde fazla doz alma birdaha
[="allbaby, post: 36956119, member: 620241"]sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadımbiraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem
[="allbaby, post: 36956119, member: 620241"]sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadımbiraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem
Ohhh nişanlımda çok sevinecek rahatlayacak çok sağolun kızlar
Yok bacım tedbir alıcam yok bi daha yumurtalıklarıma zarar vermeyeyim de o eksik olsun
Evettttt :)))zaten az kalmış sıkıverin dişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?