• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten yardıma ihtiyacım var acil cevap verin kızlar

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
Kızlar ilişkide zevk suyu kaçtıysa diye korktum 1 ay doğum kontrol hapı almıştım şimdi 2, ay bu yeni paket adetken ara verdim etki vermez diye korkup dünde bugünde 2şer tane aldım biri 3 mg biri 5 mg aynı paketten 1 günde 8 mg aldım bugünde öyle ya korku sardı ya anne olamazsam şimdi zarar görürsem

Kızlar ilişkide zevk suyu kaçtıysa diye korktum 1 ay doğum kontrol hapı almıştım şimdi 2, ay bu yeni paket adetken ara verdim etki vermez diye korkup dünde bugünde 2şer tane aldım biri 3 mg biri 5 mg aynı paketten 1 günde 8 mg aldım bugünde öyle ya korku sardı ya anne olamazsam şimdi zarar görürsem

sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadım:KK17: biraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem:KK51:

Ya 1 ay sonra düğünüm var şimdi hamile kalmak istemedim 2 günde 4 tane aldım ilaç şimdi evlendiğimde anne olamam diye korkuyorum

[="allbaby, post: 36956119, member: 620241"]sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadım:KK17: biraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem:KK51:[/QUOTE]
Hic bisey anlamadim.zevk suyu kacti diye hap kullandiniz etki etmez diye 2tane hatta ve anne olamazsam diyorsunuz.simdi hamilelik olur diyemi olmaz diyemk endise ediosunz
Kızlar siz ne diyosunuz ????

[="allbaby, post: 36956119, member: 620241"]sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadım:KK17: biraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem:KK51:

Kızlar siz ne diyosunuz ????[/QUOTE]
çok karışık yazmışsın anlamak çok zor oldu.sürekli olmamakla birlikte fazla doz problem yaratmaz

[="allbaby, post: 36956119, member: 620241"]sen ne yapmaya çalıştın bacım anlamadım.hamile kalmakmı istiyon yoksa korunmak mı yoksa zehirlenmek mi anlamadım:KK17: biraz karışık yazmışsın tekrar anlatırmısın rica etsem:KK51:

Kızlar siz ne diyosunuz ????[/QUOTE]
Panikten oyle bi anlatmisinizki anne olamazsam diye korkuyorum ama zevk suyundan tirstim 2adet hap ictim falan filan bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yani diyordumki tekrar aciklamisiniz zaten

Ay kızlar korkudan yani 2 günde 4 ilacı aldım hamile kalmıyım diye bu sefer evlenince kalamazsam zarar görürsem diye korktummm

Back