Gerçekten son olurmu

Carem07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
34
46
3
42
Merhaba bayanlar bende bu siteyi sürekli takipedenlerdim 2010 mayıs ayı anneleri grubunda vardım uzun zaman sonra geri geldim eski üyeliği mi bulamadım eşimle sorunlar bitmiyor 2005 yılın da severek kaçarak evlendik bu zamana kadar affettigimin sayisi ni ben bileunuttum sevdiğim için affettim inandığım.icin affettim ama bu sefer olay farklı oldu haziran ayında eşim önce oğlumuz gezmeye götüreceğini söyledi yana dedim gece 2 de eve döndüler oğlum anne biz arabamızı park in oraya koyduk 2 anla geldi onların arabasına bindik dedi eşimin yanında konuyu açmadım sonra sabah oğluma sordum ne yaptınız dün akşam eglendinmi dedim oğlum 2 tane abla geldi lunapark gittik bana balon aldılar sonra kofteciye gittik sonra onların evine gittik babam beni uyuttu yanıma yattı dedi tamam dedim oğluma eşimin telefon dokumanlarini çıkarmak için gece şifre aldım telefonundan ertesi günü çıkardım dokümanları sabah akşam mesajlar eşim bana telefon hattı uzerinden telefon almıştı faturası çok yüksek olunca diğer harcamalara baktım bir telefon var alınan faturaya yansıyan kendi dokumanlarima girdim benim hattında eşimin üzerine iki hat üzerinden de telefon alınmış eşim geldikten sonra bana hiç yakın durmayan adam bana yakın durmak için uğraştı en son paylaşıstim kendisiyle bunlar ne demek oluyor sen benim çocuğu mu kiminle tanışmak için nelere alet ediyorsun özür diledi derken telefon olayını açtım borcum vardı aldım sattım dedi tabiki yalan çünki eşim böyle birşey yapsa bunu kirkkere dile getirip başa kalkardi öyle bir yapısı var peki dedim sattığını yere gidelim senin kayıtlarını tutmak zorundalar derken birine aldığını itiraf etti ama kim olduğunu söylemedi peki dedim ben şimdi polise gidiyorum eşim bana telefon almıştı ama evimden çalındı ım var elimde bulurlar nasılsa dedim ve o anlattı evet aldım ama faturasını o ödeyecek felan filan bu sırada telefonundan whatsapp sildi telefonunu aldım whatsapp yükledim o sırada mesaj geldi hayırdır sevgili mi kızıyor 2 gün dur bana yazmiyorsun diye bu oğlumla tanistirdifi kadin sonra diğer kadın bu işe benim hı bir zaman haz etmediğim leyla eşimle aynı iş yerinde çalışıyor evi bana çok yakın eşimin arkadaş olmamı istediği her zaman bakışlarından rahatsız olduğum evli 3 çocuklu türbanlı hatun bir kaç sefer görüşme sonrası asla görüşmedim kendisiyle eşime hesap sorarcasona attığı mesaj telefon dokumanlarindaki gördüklerim kendisine mesaj attım esi ne söyleyeceğim inkar etti eşimle bir olup sonra ben evi terk etmeye kalktım ancak eşim van engel oldu yemin etti çocuklarımız için son şans dedi tamam dedim aradan bir gün geçti gece telefon açtı ben mesaiye kalıyorum dedi işyerini aradım evet mesaide doğru ertesi günü herkes bana güldü dedi neden işyerini ara din bende bundan sonra böyle dedim o gece içimden geldi telefonuna ar isimli programı yükledim ve gizledim ertesi gün işten geldiğinde uyumasini bekledim gece saat 4 gibiydi kalktım telefonunu aldım programı açtım benimki telefon dokumanlarindan gizli konuşmanın yolunu bulmuş kadına çağrı yapmış o aramış kadınla aynı gün de 3 defa götürmüşler zaten diğer zamanı da aynı isyerindeler kocama söylerim dediği kadın bu esi mi kaldırdım ç bitti gibi söyledim ertesi günü 2cocugumu alarak kv evine gittim orada olduğumda haberi olmadı çünkü kv burada değil evde sadece küçük kaynim var 1 hafta içine boşanma d. Açtım ç ailemin yanına gittim annem ve babam ayrı benim ikiside başkası ile evli ne yaparsan yap 2 çocuk la olmuyor hiç n yer geri kv evine geldim bu arada eşim pişmanım sürekli aradı kendi babam girdi araya hayatımda ilk defa senden bir şey istiyorum benim için son şans ver dedi ç onun ısrarı ile eve geldim geldiğim gün gece 12 balkonda oturuyorduk kadın arabası ile evimin önünde durakladı hemen aradım telefonu kapattı mesaj attim geldiği mi görüp sevinme eşine söyleyeceği m dedj m bana er te gün mesaj attı eğer söyler sen bedelini sen ç kızın ödersin yaz miş ben karakolagittim şikayet bulundum şimdi bosanma davasi devam ediyor ve şikayetim savcılıkta eşimle aynı evdeyiz sadece gözlemliyorum kadina olan şikayetini ve çek veya savcılık çağırdığını şikayetçi değilim de diyo kafamı toplayamiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen n akil verin

İçim parçalandı okurken. Rabbim senin yardımcın olsun kimseyi de senin düştüğün duruma düşürmesin canım. Sen onun için neler neler yapın aileni bıraktın ona geldin. Asla affedilemeyecek şeyleri affettin defalarca. Şerefsizin yaptığına bak. Birinde bari adam ol kendi namusunla ilgilen. Bak arkadaşım. Hatta ablam. Aramızdaki yaş farkını bilmiyorum ama hic önemli değil. Seni anlıyorum. Zamanında bunlar bizimde başımıza geldi. İnsanın çıktığı kapıya dönmesi çok çok zor. Hele ki çocukla. Hele ki bi annen baban ayrıyken. Annene gitsen elin adamı var babana gitsen elin kadını var evde. Olmaz biliyorum. Davanı sürdür. Boşan. O kadınları da git kocalarına babalarına söyle yedikleri haltları. Bozdukları yuvayı. Ama bi yandan da iş ara kendine. Davan bittiğinde yani boşandığında hala iş bulamazsan bi süre annenle kal. Ya da babanla. Ama iş bul mutlaka. Sonra bi ev tutarsın. Allah Kerim sonra. Belki işin vardır bilmiyorum ama bahsetmedipin için Yok sandım

Okullar açılır açılmaz ise başlayacağım oğlum anaokuluna başlayacak kızım 3. Sınıfa geçti evet çok şans verdim 13 yıllık evlilikte 20 kesin vardır üstü vardır daha benim bilmediklerinden vardır

çok üzüldüm okurken. malesef bu son olmaz. yazık etmeyin kendinize. acilen bir iş bulun, gerisi gelir.

Ben beklemedeyim savcılık mahkemesine çıkacağız kadınla ben istiyorum ki onun da canı yansın sizce ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…