gerçekten protezlerim aşağıda duruyorlar :(

Merhaba,yine ben,
meme büyütme ameliyatı olmuştum 10 ay önce , 3-4 ay sonra bunu fark etmeye başladım ve şuan daha da bir gözüme batıyor.Gerçekten bluzla veya kazakla acayip sarkık görünüyor memelerim ya.sanki yaşlanmışım da sarkmış gibi ama memede bir problemim yok yani boyutu güzel dikler de ama sanki konumu 2 cm filan daha yukarda olmalıydı gibi geliyor.Rica etsem fotoğraflarıma bakıp yorumlayabilir misiniz ya...Ve de bunun için ne yapmalıyım yani dikleştirme ameliyatı olmaz galiba bunlara.:emir_bebek:çok moral bozucu gerçekten o kadar da acı çektim offf:sinirli::silah:
Merhaba! Ben de 7 ay önce ameliyat oldum aynı sorun bende de var siz ne yaptınız

Merhaba! Ben de 7 ay önce ameliyat oldum aynı sorun bende de var siz ne yaptınız

Hiçbir şey yapamadım çünkü sanıyorum tekrar tekrar ameliyat olmanın riskliymiş. Bu şekilde kullanıyorum. Üst taraflar boş ancak destekli sütyenle iyi duruyor.Ama iç çamaşırsız pek memnun değilim açıkçası çünkü benim meme dokum hiç yoktu ve mem uclarım da içe dönük ve ayrıklar. Bilemiyorum bu konuda ne yapılabilir ki belki ilerde ameliyatsız dikleştirme yöntemi falan çıkar tek tesellim..

Hiçbir şey yapamadım çünkü sanıyorum tekrar tekrar ameliyat olmanın riskliymiş. Bu şekilde kullanıyorum. Üst taraflar boş ancak destekli sütyenle iyi duruyor.Ama iç çamaşırsız pek memnun değilim açıkçası çünkü benim meme dokum hiç yoktu ve mem uclarım da içe dönük ve ayrıklar. Bilemiyorum bu konuda ne yapılabilir ki belki ilerde ameliyatsız dikleştirme yöntemi falan çıkar tek tesellim..
Fotoğraf var mı yüklerseniz bakabilir miyim

X