gercekten ne yapacagımı bilemiyorum :(

derin_89

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
16
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba bende size birsey danısmak istiyorum ...
6 senelik üniversiteden cok yakın sınıf arkadasım vardı ben 2 sene karı koca gibi yasadıgım sözlüm vardı daha sonra ailelerden dolayı ayrıldık ve 3 sene kimseyle sevgili olmadım tabi bunu suan ki sevgilim biliyordu hatta kendisini tanıyordu..Neyse biz 4 ay önce sevgili olmaya karar verdik ama 2 ay sonunda ayrıldık . aradan 1 ,5 ay gecti tekrar barıstık suan yine beraberiz ama sorun bende mi merak ediyorum inanın sizin dısınızda yardım alabilecegim kimsem yok ... simdi söyle anlatayım erkek arkadasım ve abisi evden ayrıldılar kendilerine ev tuttular ve sadece abisi calısıyor .. bende madem calısmıyor ve iş bulamıyorsan ( ki yüksek mühendis kendisi yeni mezun ) askere git dedim ve kasımda askere gidicek .. benim yanımda oldugu için sürekli ben ona para harcıyorum cünkü zaten onda yok.. 2 ay yedirdim içirdim sigarasına kadar aldım beni sevmedigi belliydi gibiydi sanki sadece zaman geciriyordu kavga ettik bnmle para için mi berabersin diyince olay patladı ve ayrılmıstık .. simdi yine aynı fakat o lafları söyledigim için gercekten pişman oldum ... ama eskisine göre daha iyi gibi ben ayrılınca herkese yazmıs etmiş sosyal medyadan cok fazla hatunla yazısmıs falan daha 2 gün önce benimle beraberken yazıstıgını öğrendim sabaha kadar oturup bana oyun oynuyorum derdi ... ama bana söz verdi seni kaybetmek istemiyorum bir daha söz seni bırakmayacagım diyor ... eskiden zoraki dediği seyleri simdi kendiliğinden söylemeye basladı.. 1 ay içinde evden cıkarılacaklarmıs ve kasıma kadar kalıcak yeri yok benim babam yanımda olmadıgı sürece bende kalıcak durum bu inanın okadar uzun ki yazarsam sıkılırsınız en özet sekli bu ... sizce simdi ne yapmalıyım ben 25 yasındayım ve artık gercekten evlenmek istiyorum ama yanlıs kişi zannedersem bilemiyorum ... üniversite yıllarımda sözlümden sonra ilk defa sevdigim adam diyebilirim size cok kararsızım lütfen bana yardım edin ..kendimi cok yalnız hissediyorum simdiden cok tesekkür ederim

Bence kendini kullandırıyorsun ve kendin de bunun farkındasın. Sırf evlenebilmek için seninle paran yüzünden birlikte olan birini kabul etme. Herşey güzel gitse bile yarın öbürgün senden daha paralısını bulur gider. Seni sen olarak sevecek birini elbet bulursun. Şu yaptığın kendine parayla koca tutmak. Acilen kendine gel ve bas tekmeyi bu adama. Emin ol yalnız kalmak bile böyle bir ilişkinin içinde olmaktan daha iyidir.

Bu kadar yükü neden üzerine almak zorundasın anlamıyorum
adam yuksek müh.çalışsın bişeyler yapsın yahu en azından
gayret göstersin sen kız başına ona bakmak zorunda değilsinki.

bende aynı sekildeyim iş begenmedi kac defa gönderdim ona iş buldum kendim biyerem girdim az da olsa calısıyorum ama o fiyat az deyip calısmıyor okypete cok tesekkür ederim

fedakarlık karşılıklı olduğunda fedakarlıktır biri "feda" ederken diğeri "kâr" ediyorsa bunun adı ticarettir... net

bende aynı sekildeyim iş begenmedi kac defa gönderdim ona iş buldum kendim biyerem girdim az da olsa calısıyorum ama o fiyat az deyip calısmıyor okypete cok tesekkür ederim
o zaman çalışmasın sende destek olma bakalım beyimiz nasıl yaşayacak

destek olan bi abisi bide cok yakın arkadası ve ben varım baska kimse yok ... dısarıdan bakıldıgı zamanda benim gibi düsündüğünüzü görüyorum haklısınız ama ne bileyim belki kaybetmekten korkuyorum cünkü seviyorum onu yanındayken mutluyum elini tutunca huzur buluyorum ben yanındayken degil ama görüsmediğimiz her an kavga ediyoruz acıkcası beni pek umursamıyor veya ben böyle düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…