Saç Bakım Ürünleri gerçekten kaliteli saçbakım ürünü arıyorum,help

ya aslında o kadar para dokup loreal kerastase felan alıyoruz ama tamam onlarda işe yarıyo ama sonuçta onlarında içinde bızım kullandğmz yağlar bepantene felan var zeytınyağı var onları alacağınıza saf zeytın yağını ısıtıp 2gunde bır surun ben artık öyle yapıcam çunku ilk başta işe yaramıyo gıbı dursada ilerleyen zamanda sağlıklı ve kalıtelı saçlarınız oluyor o urunlerse sadece o anlık düzeltıyo ve sonra eskıye donuyor...

arkadaşlar,ben de saçlarımı boyadan dolayı bir türlü uzatamıyordum.ayrıca saç diplerim yağlı olduğu için hergün yıkamaktan da saçım yok yıpranıyordu.bir sürü bakım ürünleri kullandım ve kendi hazırladığım doğal karışımları(badem yağı,zeytin yağı,b panten e vitamini kapsülü vs) saçıma uygulamaktan da fenalık geldi.saç şekillendirici,fön kullanımını neredeyse hiç kullanmıyorum artık.arada bir maşa kullanıyorum sadece.ve ayrıca elseve nin şampuanını gece ve gündüz bakım kremini uyguluyorum bir süredir ve saçlarım çok sağlıklı görünüyor.özellikle gündüz bakım sütünü çok tavsiye ediyorum.kolay taranıyor ve ağırlaştırmıyor.deneyin derim fiatı da çok uygun.

saç bakım ürünlerinden çok aslında onlar kadar işe yarayan saça yapılan tutum tarama şekli. saç ıslakken taranmamalı ama taranmadan kuruyunca çok şekilsiz olduğu için hemen hemen hepimiz tararız .bu kırılmaları en aza indirmk içn saç bakım spreyleri kullanabilirz saçımız ıslakken sıkarsak çok kolay taranıyor ve neredeyse hiç denecek kadar az kırılıyor saç. tabi saçına uygun spreyi bulmak sana kalmş. bir kaç yerde gliss okudum işine yarayabilir .

krastasenin kalitesi ve sonuçları tartışılmaz bi gerçek ama loreal professioanl de gayet başarılı hem bunları strawbery den çok iyi fiyatlara alabilirsiniz..

Kerastase Nutritive Bain Satin 3 Şampuanı oldukça pahalı ama en iyi sonuç alacağın bakım ürünleri & şampuanları mevcut strawberryden alabilirsin.john frieda da önerebilirim.

Mutlaka her ay bakım yaptırmalısın ben bu ay dayanamayıp iki kez yaptırdım oldukça iyi geliyor loreal expert ürünlerini kullanıyorlar genelde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…