- 11 Temmuz 2017
- 20
- 9
- 1
- Konu Sahibi Birseyyah55
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin çok kalbim kırıldı böyle düşündüğünü bilmiyordum hakkımdaSanırım eşiniz sizin ailenizle olan baginizi kiskanmis çünkü aynı bağı muhabbeti o da kendi ailesiyle istemesine rağmen kuramıyor nasıl tepki vereceğini şaşırmış biraz alttan alın derim
Ben biz gidelim dediğim halde dedi ki biz gidersek aile binası annemlere de uğramış oluruz gerek yok onlar gelsin dedi. Bide yengeleri demiş ki biz gelelim siz gelmeyinEsinin ailesiyle arasi iyi olmayabilir, yerine size gelen akrabalarini koymus belli ki.. Senin ailenle gorusup, onlarin gelisine laf yapman canini skmis esinin.. Biraz alttan alin bence, araniz duzelince biz gidelim hayatim diyin, onlar surekli gelmemis olur yani hemde esinizin hosuna gider .
Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin . Önerilerinize uymaya çalışacağımEşiniz bence çok çabuk dolduruşa ya da gaza gelen biri.. biraz düşünmeden haraket ediyor gibi geldi.
Size ettiği laflarda ağzından düşüncesizce çıkmış bence.
Sonradan pişman olacağı çok belli..
Siz kendinizden emin ve sıkı durun bence, üstüne düşmeyin karışmayın.
Aranızdaki saygıyı yitirmeden tavrınızı koyun hatasını anlasın.
Allah kolaylık versin..
Gayri ihtiyari gelişen bı durumdur muhtemelen.Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin çok kalbim kırıldı böyle düşündüğünü bilmiyordum hakkımda
hmm o is biraz skntili malesef.. sanirim yapcak bisey yok, yengesi ve kocasi da ayagni sizden keserse esinizle araniz daha kotu olur sanirim.. Alttan alin bence, umarim gelirsiniz ustesindenBen biz gidelim dediğim halde dedi ki biz gidersek aile binası annemlere de uğramış oluruz gerek yok onlar gelsin dedi. Bide yengeleri demiş ki biz gelelim siz gelmeyin
Övmek istemiyorum ama ailemi bir tanısanız ölüyorlar eşim için babam anne yavrum der ona annem hemen sarılır ona yavrum işte yoruldun mu diye. Hasta olsa annem der yavrum ben gidip sana erkenden randevu alırım orda sabah 6 da gidip. Böyle insanlar emekli maaşı olmasına rağmen ailemin eşim ne yer ne sever onu yaparlar hediyeler alırlar abimle eşime ya da yengemle bana en ufak ayrım gözetmezler. Kendi ailem diye demiyorum bende tek görümceyim yengemi çok severim ama iki görümcem var bana hakaretler ettiler biri bir yaş büyük bir yaş küçük görünüşümle dalga geçtiler 1.60 olduğum İçin. Ve yedi kat yabancıdan duydum bunları. Sürekli farklı insanlara kardeşimi haketmiyor o sinsi diyen bir kız büyük görümcem.Gayri ihtiyari gelişen bı durumdur muhtemelen.
Ailemle görüşmediğim bı sure vardı ve eşim o süre de kendi aailesiyle her zamanki muhabbetini kurar günlük araddi o kadar rahatsız olurdum ki çok sacma ve bencilce biliyorum ama elimde degikdi o da ailesiyle iyi olmasın konuşmasın istedim muhtemelen eşinizde böyle hissediyor ama bunu gönlünden değilde işte bı anlık sinirden yapıyordur hala o düşüncelerim aklıma geldikçe utanırım kendimdrn nasıl düşündüm öyle diye.
Aile ilişkilerinizi eşinizin gözünün önünde yasamayin o evde yokken tlf görüşün mesela yada her hafta ailenize gidiyorsanız onun gelmesi icin ısrar etmeyin ailesinin yokluğunu daha çok hissediyor dur
Etrafta sadece görümcem ve kayınvalidemle sorunum var. Ama bu dediğinizi düşündüm sizce bana sen benim kızım olamazsın deyip kızlarına bir şey alıp bana gösterip seninde anan alsın diyen birine ben ne yapmış olabilirim. Görümcem hamileyken bu kızı severseniz benden çok bebeğimi düşürcem sinirden zAten kardeşimi de aldı elimden pislik diye tüm binayı inletmiş eşim bizzat söylüyor. Ben ne yapmış olabilirim ki bu insanlara bu kadarcık zamanda nikahtan evlendim hiçbir şekilde ailem takı istemedi eşim çalıştı nikah İçin nişanı benim ailem yaptı ve bir kez başlarına kakmadık.Eğer etrafındaki herkesin senle bir sorunu varsa asıl sorunlu sen olabilirsin
Kalbi kötü insanlara hiç bişey yapmasanizda sizi sevmezler bı sebep aramayın bence artık daha çok uzmeyin kendinizi. Eşinizin de biraz üzerine gitmeyin derim çokta küs kalmayın bu defa alttan alın siz konuşun bakalım belki ciddi bı problemi vardır onun patlamasını yaşıyordurÖvmek istemiyorum ama ailemi bir tanısanız ölüyorlar eşim için babam anne yavrum der ona annem hemen sarılır ona yavrum işte yoruldun mu diye. Hasta olsa annem der yavrum ben gidip sana erkenden randevu alırım orda sabah 6 da gidip. Böyle insanlar emekli maaşı olmasına rağmen ailemin eşim ne yer ne sever onu yaparlar hediyeler alırlar abimle eşime ya da yengemle bana en ufak ayrım gözetmezler. Kendi ailem diye demiyorum bende tek görümceyim yengemi çok severim ama iki görümcem var bana hakaretler ettiler biri bir yaş büyük bir yaş küçük görünüşümle dalga geçtiler 1.60 olduğum İçin. Ve yedi kat yabancıdan duydum bunları. Sürekli farklı insanlara kardeşimi haketmiyor o sinsi diyen bir kız büyük görümcem.
Gerçekten beni sevsinler görümcemle abla kardeş olalım çok isterdim çünkü benim ablam yok. Kayınvalidemle anne kız gibi gezelim kahve içelim isterdim ama olmadı vallahi olmadı napim 1 yıl dayandım artık ikisine de gitmek istemiyorum yoruldum laf sokmalarından . Herkes Gelinin çok güzelmiş deyince maşallah diyor evde laf sokuyor boyuma kilo aldım evlenince ona oğlum beğenmez seni kendine dikkat et diyor 60 kilo oldum 54tümBabannem koca nedir koca düşmanındır derdi de inanmazdım. durur durur saçma sapan bi yerde ailene gitmene kulp takar. Onlara giderken ders çalışmıyosun yine çalışma der önceki gitmemelerini yüzüne vurur -sanki keyfinden gitmiyosun..
Yanlış anlamışsınız görümcem ve kayınvalidem düşman. Diğerleri de çok seviyor dedikodu getirmeyi bana bende duyunca kafaya takıp üzülüyorum kendimi yiyorum neden böyle oluyor diye ders bile çalışamıyorumEşinin sülalesi komple sana düşmansa sorun sende olabilir mi acaba?
Yok anacım öyle görümcemle abla kardeş oliyim kaynanamla anne kız oliyim giib beklentilerin hayallerin romantik planların olmasın.Gerçekten beni sevsinler görümcemle abla kardeş olalım çok isterdim çünkü benim ablam yok. Kayınvalidemle anne kız gibi gezelim kahve içelim isterdim ama olmadı vallahi olmadı napim 1 yıl dayandım artık ikisine de gitmek istemiyorum yoruldum laf sokmalarından . Herkes Gelinin çok güzelmiş deyince maşallah diyor evde laf sokuyor boyuma kilo aldım evlenince ona oğlum beğenmez seni kendine dikkat et diyor 60 kilo oldum 54tüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?