• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten içim yanıyor ! Eşim niye böyle yaptı ?

Birseyyah55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
20
9
1
Merhabalar,
Benim için fikirleriniz çok önemli .. Bu mübarek gecede kafayı yemek üzereyim . Kayınvalidem ve görümcemle çok büyük anlaşmazlıklarım var beni hiç sevmiyorlar her şeyimi eleştirirler. 1 yıllık evliyim görümcem arkamdan atıp tutmayı bir türlü bırakmadı ben onunla görüşmeyi kestim. Eşimle ailesi hiç anlaşamıyor. Her gittiğimizde kavga ederlerdi ona da gitmeyi bıraktık. Eşimin ailesi çok varlıklı olmasına rağmen bize beş kuruş yardım etmedikleri gibi damadına üç ay önce araba aldı . Eşim çok içerledi bu duruma.
Neyse maddi beklentim yok kendi yazlığı evleri olan bir adam olmasına rağmen zAten hiç bir şey yapmaması ve kirada oturmamdan belli maddi bir şey bekleyemeyeceğim.
Evlenirken söz verdiği halde ev almaya yardım edeceği için evlendikten sonra karın çalışsın alın dedi eşime. Halbuki biz evimiz yok yardım et diye yüzsüzlükle yapmamışken kendi durup dururken söz vermişti.
Eşim kandil olduğu İçin bugun onlara gitmiş bana haber vermeden dayılarına da uğramış dayılarının eşleri çok dedikoducu insanlar. Bende çok sıkı değilim açıkçası memuriyete hazırlanırken boş işlerle uğraşmamak adına gitmiyorum onlara arıyorum sadece zAten sürekli geliyorlar bana. Eşim yine ailesini şikayet etmiş yengesine ,bu kadın daha önce ailesine sizin oğlunuz sizin dedikodunuzu bize yapıyor diyen kadın. Asıl mesele şu bu insanlar ben evlerine hiç gitmediğim halde 2 haftada bir bendeler İnan’ın omzum kopuyor hizmet ederken ve açık konuşmak gerekirse sorun şu ki onlarla muhabbet edeceğim bir konu yok .
Eşimle inanılmaz tartıştık o beni anlayan beni seven ben seni korumasam ailem seni çiğ çiğ yer onlar inanılmaz insanlar yıllarca sokaklarda yattım bana kızıp evden kovarlardı diyen insan . Daha binlerce Zulüm de cabası. Bana bugun bağırdı dedi ki onlar buraya gelecek sen de hizmet edeceksin annenlere giderken ders çalışmıyorsun şimdide çalışmazsın. Sürekli geliyorlar bir saniye oturmuyorum. Konuşmuyorum yine de dedikodu oluyor. Eşim ağzını tutamıyor onların dediklerini eşime söyledikleri için eşimde onlara söylüyor daha da araları kötüleşiyor. Eşim ailemi çok sever sanırdım ama hemen aileme haftada bir gitmemizi yüzüme vurdu. Normalde inanılmaz iyi biri olan eşim bana bağırdı lütfen sus dediğim halde özürde dilemedi hala konuşmuyoruz saatlerce.
En can alıcı noktası ise şu bana sen düşman gibi davranırsan böyle insanlara seni düşman olarak görmeleri normal anlıyorum herkesi dedi . Kalbime ağrı saplandı vallahi arkadaşlar çünkü evime gelene hizmet, hürmet ve güler yüz gösteririm bunu nasıl düşündü. Ayrıca sen bizim ailemizden değilsin dendi hep bana ben yine de tebessüm ettim kızım değilsin olamazsın dedi annesi sustum .Ne yapcam eşime nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin

Esinin ailesiyle arasi iyi olmayabilir, yerine size gelen akrabalarini koymus belli ki.. Senin ailenle gorusup, onlarin gelisine laf yapman canini skmis esinin.. Biraz alttan alin bence, araniz duzelince biz gidelim hayatim diyin, onlar surekli gelmemis olur yani hemde esinizin hosuna gider .

Sanırım eşiniz sizin ailenizle olan baginizi kiskanmis çünkü aynı bağı muhabbeti o da kendi ailesiyle istemesine rağmen kuramıyor nasıl tepki vereceğini şaşırmış biraz alttan alın derim
Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin çok kalbim kırıldı böyle düşündüğünü bilmiyordum hakkımda

Esinin ailesiyle arasi iyi olmayabilir, yerine size gelen akrabalarini koymus belli ki.. Senin ailenle gorusup, onlarin gelisine laf yapman canini skmis esinin.. Biraz alttan alin bence, araniz duzelince biz gidelim hayatim diyin, onlar surekli gelmemis olur yani hemde esinizin hosuna gider .
Ben biz gidelim dediğim halde dedi ki biz gidersek aile binası annemlere de uğramış oluruz gerek yok onlar gelsin dedi. Bide yengeleri demiş ki biz gelelim siz gelmeyin

Eşiniz bence çok çabuk dolduruşa ya da gaza gelen biri.. biraz düşünmeden haraket ediyor gibi geldi.
Size ettiği laflarda ağzından düşüncesizce çıkmış bence.
Sonradan pişman olacağı çok belli..
Siz kendinizden emin ve sıkı durun bence, üstüne düşmeyin karışmayın.
Aranızdaki saygıyı yitirmeden tavrınızı koyun hatasını anlasın.
Allah kolaylık versin..

Eşiniz bence çok çabuk dolduruşa ya da gaza gelen biri.. biraz düşünmeden haraket ediyor gibi geldi.
Size ettiği laflarda ağzından düşüncesizce çıkmış bence.
Sonradan pişman olacağı çok belli..
Siz kendinizden emin ve sıkı durun bence, üstüne düşmeyin karışmayın.
Aranızdaki saygıyı yitirmeden tavrınızı koyun hatasını anlasın.
Allah kolaylık versin..
Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin . Önerilerinize uymaya çalışacağım

Çok teşekkür ederim yorumunuz İçin çok kalbim kırıldı böyle düşündüğünü bilmiyordum hakkımda
Gayri ihtiyari gelişen bı durumdur muhtemelen.
Ailemle görüşmediğim bı sure vardı ve eşim o süre de kendi aailesiyle her zamanki muhabbetini kurar günlük araddi o kadar rahatsız olurdum ki çok sacma ve bencilce biliyorum ama elimde degikdi o da ailesiyle iyi olmasın konuşmasın istedim muhtemelen eşinizde böyle hissediyor ama bunu gönlünden değilde işte bı anlık sinirden yapıyordur hala o düşüncelerim aklıma geldikçe utanırım kendimdrn nasıl düşündüm öyle diye.
Aile ilişkilerinizi eşinizin gözünün önünde yasamayin o evde yokken tlf görüşün mesela yada her hafta ailenize gidiyorsanız onun gelmesi icin ısrar etmeyin ailesinin yokluğunu daha çok hissediyor dur

Ben biz gidelim dediğim halde dedi ki biz gidersek aile binası annemlere de uğramış oluruz gerek yok onlar gelsin dedi. Bide yengeleri demiş ki biz gelelim siz gelmeyin
hmm o is biraz skntili malesef.. sanirim yapcak bisey yok, yengesi ve kocasi da ayagni sizden keserse esinizle araniz daha kotu olur sanirim.. Alttan alin bence, umarim gelirsiniz ustesinden

Gayri ihtiyari gelişen bı durumdur muhtemelen.
Ailemle görüşmediğim bı sure vardı ve eşim o süre de kendi aailesiyle her zamanki muhabbetini kurar günlük araddi o kadar rahatsız olurdum ki çok sacma ve bencilce biliyorum ama elimde degikdi o da ailesiyle iyi olmasın konuşmasın istedim muhtemelen eşinizde böyle hissediyor ama bunu gönlünden değilde işte bı anlık sinirden yapıyordur hala o düşüncelerim aklıma geldikçe utanırım kendimdrn nasıl düşündüm öyle diye.
Aile ilişkilerinizi eşinizin gözünün önünde yasamayin o evde yokken tlf görüşün mesela yada her hafta ailenize gidiyorsanız onun gelmesi icin ısrar etmeyin ailesinin yokluğunu daha çok hissediyor dur
Övmek istemiyorum ama ailemi bir tanısanız ölüyorlar eşim için babam anne yavrum der ona annem hemen sarılır ona yavrum işte yoruldun mu diye. Hasta olsa annem der yavrum ben gidip sana erkenden randevu alırım orda sabah 6 da gidip. Böyle insanlar emekli maaşı olmasına rağmen ailemin eşim ne yer ne sever onu yaparlar hediyeler alırlar abimle eşime ya da yengemle bana en ufak ayrım gözetmezler. Kendi ailem diye demiyorum bende tek görümceyim yengemi çok severim ama iki görümcem var bana hakaretler ettiler biri bir yaş büyük bir yaş küçük görünüşümle dalga geçtiler 1.60 olduğum İçin. Ve yedi kat yabancıdan duydum bunları. Sürekli farklı insanlara kardeşimi haketmiyor o sinsi diyen bir kız büyük görümcem.

Eğer etrafındaki herkesin senle bir sorunu varsa asıl sorunlu sen olabilirsin
Etrafta sadece görümcem ve kayınvalidemle sorunum var. Ama bu dediğinizi düşündüm sizce bana sen benim kızım olamazsın deyip kızlarına bir şey alıp bana gösterip seninde anan alsın diyen birine ben ne yapmış olabilirim. Görümcem hamileyken bu kızı severseniz benden çok bebeğimi düşürcem sinirden zAten kardeşimi de aldı elimden pislik diye tüm binayı inletmiş eşim bizzat söylüyor. Ben ne yapmış olabilirim ki bu insanlara bu kadarcık zamanda nikahtan evlendim hiçbir şekilde ailem takı istemedi eşim çalıştı nikah İçin nişanı benim ailem yaptı ve bir kez başlarına kakmadık.

Övmek istemiyorum ama ailemi bir tanısanız ölüyorlar eşim için babam anne yavrum der ona annem hemen sarılır ona yavrum işte yoruldun mu diye. Hasta olsa annem der yavrum ben gidip sana erkenden randevu alırım orda sabah 6 da gidip. Böyle insanlar emekli maaşı olmasına rağmen ailemin eşim ne yer ne sever onu yaparlar hediyeler alırlar abimle eşime ya da yengemle bana en ufak ayrım gözetmezler. Kendi ailem diye demiyorum bende tek görümceyim yengemi çok severim ama iki görümcem var bana hakaretler ettiler biri bir yaş büyük bir yaş küçük görünüşümle dalga geçtiler 1.60 olduğum İçin. Ve yedi kat yabancıdan duydum bunları. Sürekli farklı insanlara kardeşimi haketmiyor o sinsi diyen bir kız büyük görümcem.
Kalbi kötü insanlara hiç bişey yapmasanizda sizi sevmezler bı sebep aramayın bence artık daha çok uzmeyin kendinizi. Eşinizin de biraz üzerine gitmeyin derim çokta küs kalmayın bu defa alttan alın siz konuşun bakalım belki ciddi bı problemi vardır onun patlamasını yaşıyordur

Şunu bilirim ki aile işlerine hiç karismamaniz en güzeli. İster gelir ister gider. Gitme demeyin. Siz hiç bu konuda yorum yapmayin. Zaten size karşı dolduruyorlar. Ne yapsaniz yaranamazsiniz. Ailesinden insanlar hakkında ona yorum yapmayın. Onlar yüzünden sizi kırıyor gerçekleri soylediginizde onlara bir şey diyemeyiz size yükleniyor. Size bağırdığı için cezasız bırakmayın ama. Hatasını anlasın elden çekip evdekine cemkirmek de iyi iş valla. Gücü size yetiyor. Ay ben kendimi tutamazdim çok pis bel altı vururdum. Bu lafları karsi siz yapmayın ama:eek:

Babannem koca nedir koca düşmanındır derdi de inanmazdım. durur durur saçma sapan bi yerde ailene gitmene kulp takar. Onlara giderken ders çalışmıyosun yine çalışma der önceki gitmemelerini yüzüne vurur -sanki keyfinden gitmiyosun..

Eşinin sülalesi komple sana düşmansa sorun sende olabilir mi acaba? :cool:

Babannem koca nedir koca düşmanındır derdi de inanmazdım. durur durur saçma sapan bi yerde ailene gitmene kulp takar. Onlara giderken ders çalışmıyosun yine çalışma der önceki gitmemelerini yüzüne vurur -sanki keyfinden gitmiyosun..
Gerçekten beni sevsinler görümcemle abla kardeş olalım çok isterdim çünkü benim ablam yok. Kayınvalidemle anne kız gibi gezelim kahve içelim isterdim ama olmadı vallahi olmadı napim 1 yıl dayandım artık ikisine de gitmek istemiyorum yoruldum laf sokmalarından . Herkes Gelinin çok güzelmiş deyince maşallah diyor evde laf sokuyor boyuma kilo aldım evlenince ona oğlum beğenmez seni kendine dikkat et diyor 60 kilo oldum 54tüm

Eşinin sülalesi komple sana düşmansa sorun sende olabilir mi acaba? :cool:
Yanlış anlamışsınız görümcem ve kayınvalidem düşman. Diğerleri de çok seviyor dedikodu getirmeyi bana bende duyunca kafaya takıp üzülüyorum kendimi yiyorum neden böyle oluyor diye ders bile çalışamıyorum

Gerçekten beni sevsinler görümcemle abla kardeş olalım çok isterdim çünkü benim ablam yok. Kayınvalidemle anne kız gibi gezelim kahve içelim isterdim ama olmadı vallahi olmadı napim 1 yıl dayandım artık ikisine de gitmek istemiyorum yoruldum laf sokmalarından . Herkes Gelinin çok güzelmiş deyince maşallah diyor evde laf sokuyor boyuma kilo aldım evlenince ona oğlum beğenmez seni kendine dikkat et diyor 60 kilo oldum 54tüm
Yok anacım öyle görümcemle abla kardeş oliyim kaynanamla anne kız oliyim giib beklentilerin hayallerin romantik planların olmasın.

Eşin bi sakinleşsin bakalım derdi neymiş. Şimdilik yalnız bırak onu bence. Bi gazla esmiş gürlemiş lakin drvamı gelecek mi kendisi de ailesiyle sıkı fıkı olmaya hazır mı göriciz...

Eşiniz, rüzgar ne tarafa eserse , o tarafa yönelebilen birine benziyor... Kadınlar her zaman bir adım öndedir erkeklerden...şimdilik alttan alın...yangına körükle gitmeyin derim ben... yengeyi oyun dışı bırakın...eşiniz ailesiyle geçinemiyormuş zaten...eşinizin aklını çelen kişi belli...

Back