Gerçekten etkiliydi ama ismini hatırlamıyorum. :(

dilek..

KusursuzHata
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
179
0
96
Antalya
Hanımlar sizlere bi sorum olacak, kafayı yeme aşamasına geldim gerçekten bulamıyorum. senağlama

şu diş beyazlatma konusunda 4-5 sene önce bir eczacı babama diş beyazlatıcı bir jel vermişti. babam sigara kullandığı için ve çaya çok düşkün olduğu için dişleri sarıydı. eczacı dişleri tam beyazlayana kadar hergün beyazladıktan sonrada 2 günde bir kullanmasını söylemiş o jeli. a.s tabii bende kullanıyordum ve gerçektende bembeyaz yapıyordu dişleri. hatırladığım kadarıyla mavi bi jeldi ve tadı çok acıydı. tek hatırladığım bu. :çok üzgünüm:

o jel bittikten sonra uzunca bir süre diş beyazlatma konusunda bir sorun yaşamadım daha sonra taşındık zaten. daha sonra tekrar o jeli almak için annem o eczaneye uğradı ama eczane taşınmış başka bir yere o yüzden öyle kaldı o mevzu. senağlama

bende bu kadar kişi arasında bir bilen muhakkak vardır diye size sormaya karar verdim. fisfisfis yardımcı olursanız çok sevinirim. :teselli:

aaa nası bişeymiş o öle yaa merak ettim googledan aratsaydın resimleri görünce belki tanırsın

bu diş ile ilgili ürünlerin hepsi birbirine benziyor. fisfisfis

plus white dan şüphelendim ama denemeden anlaşılmaz tabii. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…