Malesef ankaradayimistanbulda yaşıyorsanız şişli ecomar cevat bayrak hocaya gidin. benim kapalı olan tüplerimi kendisi açtı memleketimde çektirdiğim zaman çok ağrı çekmiştim ama orda çok hafif bir ağrı oldu çok kolaydı
Hayır inofolik diye bi ilacDogum kontrol mu verdiler eger oyleyse olmamasi normal
olsun gidebilirsiniz. ben sivastan gittim bilsem ilk filmde bile oraya gider bi dünya acı çekmezdimMalesef ankaradayim
olsun gidebilirsiniz. ben sivastan gittim bilsem ilk filmde bile oraya gider bi dünya acı çekmezdim
İnşallah bende biRahim flimi ağrılı diyende var ağrısız diyen de ben o ağrı çekenlerden biriyim sizi korkutmak istemem ama benimki çok sancılı oluyor 3 kere çektirdim 3 ünde de ağrılı oldu ama akrabalarim ağrı cekmediklerini söylüyorlar kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sende ağrı olmaz..
İnsallah olmaz ya çok tedirginim yani bazen gitmemmeyi düsunuyorum o derece yakinlarimda cok agrili bi islem oldugunu soyliyolarRahim flimi ağrılı diyende var ağrısız diyen de ben o ağrı çekenlerden biriyim sizi korkutmak istemem ama benimki çok sancılı oluyor 3 kere çektirdim 3 ünde de ağrılı oldu ama akrabalarim ağrı cekmediklerini söylüyorlar kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sende ağrı olmaz..
gerçektenmiİnofolic bir folik asittir tedavi amaçlı verilmemiş o size çocuk düşündüğünüz için takviye amaçlı verilmiş bende kullandım, filmimde anestezili ol kafan rahat etsin bişey hissetmiyosun 20 dkda olup bitmişti benim
Ağrısız olana da gittim tüpleri açan bende durum aynı durumunuz varsa gitmekte fayda var yoksa sıkmayın kendini..Maddi durumum el vermez gitmeye bide esim isinden dolayi gelemez keşke gidebilsem ama eşime tekrar dan soyliyecegim bakail ne dicek
Bir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.Ben 1.5 senelik evliyim ama cocugum hic korunmama ramen olmadi doktora gittik esimle esimde bi sorun cikmadi bende poliksitik over varmis ve bi ilac onerdiler onu kullaniyorum smil alindi utrasona girdim kan verdim ve adetin ilk gunu gidicem radevu alicakmisim rahim filmi icin ve gercelten cok korkuyorum o kadar cok arastirdimki cevremde de cok giren var cok aciyomus litfen son zamnlarda giren bilen biri bana anlatirmi nasil oldugunu tavsiyelerini benkiliyorum.simdiden tesekuler
Tabi canım uyutuluyosun zaten sonrasında hafif bir adet ağrısı yaşıyosun o da uzun sürmüyor zaten ama anestezisiz cesaret ister yani korkunç geliyo zaten bana ve de gereksiz, acısızı varkengerçektenmi
Ben ankara yeni şehir hastahanesinde cektircem hastaneyi arastirdim hep olumlu seyler var ama yinede cok tedirginimBir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.
Anestezi yapiyolarmis rahimin bi kismini uyusturuyolarmis sadece doktorum soyledi ama yinede tedirginim acikcasiTabi canım uyutuluyosun zaten sonrasında hafif bir adet ağrısı yaşıyosun o da uzun sürmüyor zaten ama anestezisiz cesaret ister yani korkunç geliyo zaten bana ve de gereksiz, acısızı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?