- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Normal fiyatlarin yarisi ödeniyor çünkü yari devlet. Onun disinda normal bi hastane. Üstelik ankaranin en iyi en bilindik hastanelerinden.Doğrudur canım ama mantıken düşününce bile çok saçma bi ücret olarak geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal fiyatlarin yarisi ödeniyor çünkü yari devlet. Onun disinda normal bi hastane. Üstelik ankaranin en iyi en bilindik hastanelerinden.Doğrudur canım ama mantıken düşününce bile çok saçma bi ücret olarak geliyor
aa o neymiş öyle ya çok ucuz gerçekten ama iyi araştır derim sana
200 ne bilim şok oldum diyebilirimBen yazdim 200 tl ama üniversiteye bagli hastane olduğu ıcin yari devlet yari özel. Kesinlikle merdiven alti degil.başkent hastanesini herkes bilir
Merhaba Şişli de mi çektirdiniz Göztepe de mi ? Ben anadolu yakasında oturuyorum ama şişlide ki cevat beyi öneriyorlar. Bir de yeni çektirdiğiz için soruyorum ne kadar ücret ödediniz ?Bir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.
Çektirmeyin o zaman hanimefendi :))200 ne bilim şok oldum diyebilirim
Hayır yanliş anlamayın lutfen çok araştirdim ama raslamadım ondanÇektirmeyin o zaman hanimefendi :))
Yanlis anlamadim canim. Ben çektirdim memnun kaldim herhangi bir sikinti yaşamadım. Merdiven alti tabiri bir hastane için hosuma gitmedi sadece. Gidip görüp begenmezseniz yaptırmazsınız o zaman bisey diyemem. Ama hsg icin yuksek fiyatlar vermeye gerek yok diye dusundugum icin ben size önerdim. Memnun kalmasaydım yada gerçekten merdivenalti gibi bir yer olsaydi onermezdim asla.Hayır yanliş anlamayın lutfen çok araştirdim ama raslamadım ondan ☺
Şişlide çektirdim ama kadındı filmi çeken. 650 lira ödeme yaptıkMerhaba Şişli de mi çektirdiniz Göztepe de mi ? Ben anadolu yakasında oturuyorum ama şişlide ki cevat beyi öneriyorlar. Bir de yeni çektirdiğiz için soruyorum ne kadar ücret ödediniz ?
Çok teşekkür ederim :)Şişlide çektirdim ama kadındı filmi çeken. 650 lira ödeme yaptık