• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

Bir hafta önce çektirdim. İkinci hsg çektirişim ilkinde dehşet acı çekmiştim ikincisinde de aynı şey olucak sandım ama çok hafif adet sancısı gibi bi ağrı oldu. Çektirdğin merkez çok etkili bu konuda gerçekten ağrısız acısız çeken yerler var. Ecomarda çektirdim sonuncusunu hiç bişi hissetmedim ki benim canım tatlıdır hafif bi adet ağrısı gibi oluyor zaten çok çabuk bitiyor. İlk çektirdiğim yer bilçekti çektirirken bayılıcam sanmıştım bi iki günde kanamam olmuştu.
Merhaba Şişli de mi çektirdiniz Göztepe de mi ? Ben anadolu yakasında oturuyorum ama şişlide ki cevat beyi öneriyorlar. Bir de yeni çektirdiğiz için soruyorum ne kadar ücret ödediniz ?

Hayır yanliş anlamayın lutfen çok araştirdim ama raslamadım ondan ☺
Yanlis anlamadim canim. Ben çektirdim memnun kaldim herhangi bir sikinti yaşamadım. Merdiven alti tabiri bir hastane için hosuma gitmedi sadece. Gidip görüp begenmezseniz yaptırmazsınız o zaman bisey diyemem. Ama hsg icin yuksek fiyatlar vermeye gerek yok diye dusundugum icin ben size önerdim. Memnun kalmasaydım yada gerçekten merdivenalti gibi bir yer olsaydi onermezdim asla.
Yinede tavsiye ediyorum.. Rabbim aratmadan evlat nasip eder insallah.

Merhaba Şişli de mi çektirdiniz Göztepe de mi ? Ben anadolu yakasında oturuyorum ama şişlide ki cevat beyi öneriyorlar. Bir de yeni çektirdiğiz için soruyorum ne kadar ücret ödediniz ?
Şişlide çektirdim ama kadındı filmi çeken. 650 lira ödeme yaptık

Back