gerçekten çok hoş...İSABEL LUCAS

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
Isabel Lucas (d. 29 Ocak 1985, Melbourne, Avustralya), sinema, dizi oyuncu ve model.
Tiyatro eğitimi alan Isabel Lucas, Crest toothpaste'nin yani diş macunu şirketinin reklamında rol aldı. Bugüne kadar çok sayıda filmde görünmese de. En iyi çıkışını Transformers: Revenge of the Fallen filmiyle yaptı. Transformers: Revenge of the Fallen filminin Megan Fox'tan sonra yıldızı parlattığı son isim oldu.

$67d1ff57eb.jpg $Isabel Lucas.jpg $isabel-lucas-03.jpg $isabel-lucas-5.jpg $isabel-lucas-500-days-of-summer-04.jpg $IsabelLucasAP.jpg Eki Görüntüle 284668 $Yabanci-Unluler-1249861304-Isabel-Lucas.jpg

Tebrik ederim cnm. Bu konuyu ben açacaktım. Benden önce davranmışsın. :1:
Ama bu kız mithiş güzel ya :nazar::nazar::nazar:

hadi ya:1::1: nasıl da denk gelmişş.. dergi okuyodum bi baktım çok duru çok güzel.. hemen konu açayım dedimm

daha önceden tanımıyordum.gerçekten çok çok hoş.. doğallığı seviyormuş,çok makyaj ve abartı giyim sevmiyormuş

yani ilgi çekici ve abartılı şeylerden hoşlanmıyormuş...:nazar::nazar:

güzelmiş beğendim.hatta çoğu zaman makyajının az olması hoşuma gitti.ben makyajı hiiiç sevmiyorum.makyajı çok olan birini güzel olsada beğenemiyorum

güzelmiş zaten masum bir tipi var ağır makyaj yakışmaz pembe tonlarında bir makyajjla gayette tatlı olur.

En sevdigim burun tipi; ucu hafif yuvarlak ve kalkik, kesinlikle dogal yani estetiksiz.. Böyle burnu olanlara inanilmaz imreniyorum... :69:
Kiz cok güzel gercekten, cok dogal. Tam bir genc kiz havasinda, agir makyaji fazla kaldiramayacak dogallikta bir yüzü var. Zaten pek de gerek yok... :31: :nazar:

bence de... üstelik ağır makyajlı hali doğal hali gibi güzel durmuyor..

ağır makyaj böyle çok güzel olanların güzelliğini bozuyor ..

Back