gerçekten böyle görülmekten bıktım sıkıldım

İnsanlarla anlaşamayıp derslerime odaklanamadım diyorsunuz. Dersi önemseyip okulu bırakmak da enteresan. Ailenize karşı dürüsce anlatmıyorsunuz bir de. İnsanlar ne bilsin anlatın şu nedenle boraktım şunu istiyorum. Mıymıy bişey demeden borakop gelmiş odada oturuyorsanız söyleniyorlardır. Yaptıkları yanlış tabiki ama ortalama anne babaların da bilinç seviyesi çok yüksek değil zaten. Oturun konuşun

E çok normal 22 yaşındasın normalde bu yaşta mezun olman lazım. Aileler de ne umutla emekle çocuk büyütüyor kolay mı? Evde sürekli yiyip içip yatıyorsan batıyordur. hayatı topla bir şekilde yoksa yuvarlanır gider 30 yaşında hiçbir şey yapmamış halde bulursun. Ne okuyordun ne okumak istiyorsun

Ben lise birde sinifta kalmistim 9 zayifla. Hic unutmuyorum kuzenim herkesin icinde bu sinifta mi kaldi dedi . Amcamlarda aynen kalmis dedi. Babam bir sene bunu gormeyecegiz gormezden geleceğiz yok gibi davranin demisti bunlarin hepsi güldü gecti napim bende güldüm yani. Bir sene beni 9 zayif diye çağırıyorlardi disarda bile seslenirken ara ara dalga geçmek icin yapiyolardi o firlama kuzenlerim. Bunlarin korkusundan kopek gibi ders calistim ikinci sene yani aglasam kendime dert edinsem psikolojim bozulacakti napim hayat boyle dalgaya alanlara guzel gec kesfettm

Hakaret ederek size, yaptiginizin yanlışlığıni ispat etmeye çalışıyorlar sürekli pişmanlık duymanizi istiyorlar
Zor ama duymazdan gelin ya da oturup güzelce konuşun. Yanlış bulsalar bile bunu dile getirmenin yolu bu değil ama onlar da öyle görmüşler muhtemelen, çoğumuz böyleyiz hatta. Aslında asıl eziklik becerisizlik ozguvensizlik budur keşke bilselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…