- 17 Ocak 2025
- 3
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi dontmewithme
-
tamam ben bunun farkındayım zaten ama sırf bu yüzden birine hakaret edemezler çok cezalandırmak istiyorlarsa bunu benimle konuşmaz gerekirse harçlık vermeyi keserler bu şekilde yapabilirlerdi. insanın başarısını okul belirlemezçünkü okuduğun okula para verdi boşa gitti.
bazı anne babalar ederler. onların eline baktığınız sürece de etmeye devam ederkertamam ben bunun farkındayım zaten ama sırf bu yüzden birine hakaret edemezler çok cezalandırmak istiyorlarsa bunu benimle konuşmaz gerekirse harçlık vermeyi keserler bu şekilde yapabilirlerdi. insanın başarısını okul belirlemez
haklısınız para kimdeyse güçte onda bir an önce kendi paramı kazanmak için araştırma yapmalıyımbazı anne babalar ederler. onların eline baktığınız sürece de etmeye devam ederker
tamam ben bunun farkındayım zaten ama sırf bu yüzden birine hakaret edemezler çok cezalandırmak istiyorlarsa bunu benimle konuşmaz gerekirse harçlık vermeyi keserler bu şekilde yapabilirlerdi. insanın başarısını okul belirlemez
aynen öyle. harçlık almayı bırakıp kendi di istediğiniz bölümü kazanıp devam edebilirsinizhaklısınız para kimdeyse güçte onda bir an önce kendi paramı kazanmak için araştırma yapmalıyım
Pardonda , aileniz kim biliir ne çabalarla sizi bu zamana getirdi.herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
çünkü okuduğun okula para verdi boşa gitti.
İstediğin bölüme gitmek istiyorum diyip ısrar etseydin,o okullara dünya para ödeniyor.herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
Gerçek nedeni soylemiyorsunuz, istediğiniz bölümü soylemiyorsunuz ama ailenizden anlayış bekliyorsunuz...herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
Öyle iyi anlıyorum ki canım seni.. ben de yaşadım bıraktığım için yıllarca o gözle bakıldı. Yukarda bi yorum gördüm çünkü para ödediler yazmıs..aynen öyle çünkü dersaneye gönderdiler yurt parası verdiler aynen öyle oldu. Daha iyi bir bölümü kazansam da bu birseyi değistirmedi. Sana tavsiyem bunu kabullen ve mesafeni koy ilerde çalısnca ne yatırım yaptılarsa öde. Ayrıca çok iyi yapmışsın insanlar gerçekten çekilir dert değil çünkü kendini geliştirmeye odaklan, çalışma hayatına odaklan bundan sonra illa yine bir bölüme gideceğim dersen de lütfen boş bölüm okuma. İş garantili mesleklere yönel canım..herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
Yaşın kaç. Ayrı eve çıkabilecek gücün var mı?herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.
sen yoldan geçen biri değil onların çocuğusun. bașarısız ve istikrarsız olmanı kabullenemiyorlar. sana karșı gösterdikleri tepki tam manasıyla hakaret mi bir düșün istersen. uslupları sana kötü geliyor olabilir ama sence de bir parça haklılık payı yok mu.tamam ben bunun farkındayım zaten ama sırf bu yüzden birine hakaret edemezler çok cezalandırmak istiyorlarsa bunu benimle konuşmaz gerekirse harçlık vermeyi keserler bu şekilde yapabilirlerdi. insanın başarısını okul belirlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?