• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artıkk ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum! 5 dakikanızı ayrır mısınz?:(

Esilaa_07

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
5
0
6
Kocaeli
Okursanızz gerçekten çok sevinicemm lütfen bi 5 dakikanızı ayırın yoruma çok çok ihtiyacım varr çünki..:( biliyorum birazcık uzun ama kısa bi şekilde anlatamadım:) 3 yıl önce okulda ilk görüşte aşık olduğum bi çocuk bu. biz tenefüslerde bu çocukla bakışmaya başladıkk ne konuşuyoduk nede başka bişi birbirimizi tanımıyoruz bile sadece bakışıyorz, bu aylarca bu şekilde devam etti ne o adım attı nede ben.birazcık deli dolu bi insanmdır ben bide üstüne deli cesaretm geldiyse tamam..:) en sonunda benm dayanamadğm bi zamanda çocuğu yanıma çağırıp yüzüne direkt olarak ondan hoşlandığımı söyledim ilk önce kaldı sonra ama benim sevgilim var dedi gülümsedi ve gitti..o andan sonrasını anlatmama gerek yok zaten.sonrasında ben çomçook sevsemde bakmamaya umursamamaya başladm yapabiliceğm başka bişi yoktu zatn ve öğrendm ki o zamanlar sevgilisi yokmuş neden öyle bişi dediğini bilmiyorum sanırsam unutmaya çalştığı bi kız vardı öyle tahmin ediyorm en azından.her neyse snrasında hala tenefüslerde bakmaya devam etti bana sonuçta çocuğa açıldım hani bakması doğaldr diye düşündm.sonra 1 haftalık bi sevgilisi oldu ve sevgilisinin yanında da bana bakıyodu..kızla öylesine çıktığı çok belliydi ama sonuçta aşığım ona ve bu iğrenç ötesi bi duygu.sonrasnda okul kapanana kadar bakmaya devam etti.ve yine hiç bi şekilde adım atmamıştı hala bakmak dışında tabi.yaz geldi ve bi kızla çıktı yine o da 20 gün sürdü, aşırı duygusal bi insanm ve kızla beraber fotoğraflarını gördükten snra bütün yazımı nerdeyse ağlayarak geçirdimm.onu unutmaya karar vermiştm ve uygulamayada çalştm.tekrar okullar açıldı bakmaya hala devam ediyo..bana baktıkça ben unutamadım tabikide nası unutabilirsinki zaten o şekilde..ve bütün bir sene boyunca okulda tenefüslerde vazgeçmeksizin ben ona bakmasamda umursamasamda gözünün önünde başka çocuklarla olsamda ki bazen o şekilde gördüğü zaman o ortamdan ayrılıyodu bakmaya devam etti..e artık bende dayanamıyodm tabiki içimden konuşmak gelsede sen napmaya çalışıyosun yeter artık seviyosan bişiler hissediyosan adım at bişi yap yada bana bi daha bakma demek çok geldi ama birazck gurulu bi insan olduğum için yapmadım.:) ve normalde çok çapkın olan bu çocuk yani nerdeyse ayda bi sevgili değiştiriyomuş önceden yazın o kızdan ayrıldıktan sonra kimseyle çıkmadı aradan 2 sene geçti ve hala kimseyle çıkmadı ve ben hala aşığım ve hala bakmaya devam ediyo..nası ama? ay deliricemm artıkk yani ne kadar bakmadığı zaman bana daha kötü olsamda artık dayanamıyorum 3 sene oldu ya 3 sene..insan hiç mi sıkılmaz sadece bakmaktan hayır öylesine birinede 3 sene boyunca her gün bakmazsn ki bu da beni daha fazla yıpratıyo düşündürüyo demek ki ondada bişiler var diye düşünüyosn mecbur..artık gerçekten çok yoruldum ve napmam gerektiğini bilmiyorum.ya benimle sadece dalga geçiyosa diye düşündüğüm oluyo ama 3 sene boyuncada sürdürmezsn bunu heralde diye düşünüyorum..yada kendimi bu şekilde kandırıyo da olabilirm bilmiyorm.ayrıca bakışlarnda gerçekten farklı bişi varr.yani bunu ben diil arkadaşlarmda görüyo ve söylüyo hani bu bakışlarn anlamsz yada hissiz olabilceğini düşünmüyorm ama bunu göstericek hiç bişi yapmıyo.lütfen bi şekilde yardım edin artıkk gerçekten ne yapmaya çalıştığını sevip sevmediğini ne hissettiğini anlamıyorm sorun şu ki hislerime çok güvenen bi insanımdır ve genelde doğru çıkar ama ben bi türlü bu çocuğun yanlış biri yada düşündüğüm gibi biri olmadığını düşünemiyorum.belkide ben kabullenmek istemiyorum.diğer bi sorun da şu ki gerçektenn çokk aşığımm.başka cümle kuramıyorm çünkü hissettiklerimi anlatıcak bişi bulamıyorm.sadece aşığım diyebiliyorm.3 sene boyunca bana adım atmasını bekledim ya herşeye rağmen yani hiç bişi yapmayıp bakmasındaki amaç ne olabilir kii?hani artık çocuğun yakın arkadaşı bile tanıyo beni..üstüne bide şu son 1 aydır twitterda aşık olduğuna dair tweetler atıyo ve o tweetlerin bana atılma imkanı yokk benim okula gitmediğim bi gün onu görmek yorgunluğumun gitmesine yetiyo gibi tweetler...bide bide doğum gününü kutladım ben onun sosyal ağlardan tabikide çok şirin kısa bi mesaj attm bana verdiği tek cevap sagol oldu..üstüne benim doğum günümü kutlamadı da.ama hala bakıyo!i? madem başka birine aşıksn adımda atmıycaksn niye yani? ve ben onu unutmak istemiyorumm yapabilceğimden de emin dilim zaten ben ilk defa bu şekilde bişi hissediyorm çünkü bu kadar kuvvetli bi bağ ve hiç tanımadğm biriyle. bunu sadece ben oluşturuyo olamam diye inandım hep ama artk bunun doğruluğundan emin diilim. :( bende öyle bi yerdeki artık napıcam bilmiyorum. canım gerçekten çokk sıkkın hayır bide sadece bu konuda diil ailevi ve arkadaş konularnda bi sürü sorunlarm var büyük çapta üstüne bide bu geliyo..ve dayanıcak gücü bulamıyorm kendimde.biri ne yapmam gerektiğini söylesinn gerçekten lütfen canım çok çok sıkkın çünkü...

hakikatten garip bi erkekmiş. cesaretli biri olduğunu söylemişsin. yüzüne karşı diyemez misin. bakmandan rhatsız oluyorum diye? belki bişi söyleme ihtiyacı duyar. çapkın bi insandada çekingenlik olmaz. anlam veremedim neden böyle yapıyor

o kadar kızla çıkan birisinin açılamama gibi bir sorununun olacağını zannetmiyorum,
ondan hoşlandığın için sürekli sana bakıyormuş hissi de olabilir, bana da olmuştur ama öyle aylarca sürmemiştir, maşallah 3 yıl seninki ,
belki de gerçekten bakıyor sana ama seni bu halde görmek hoşuna gidiyor da olabilir,
neden bu kadar ısrarcısın anlamış değilim...

Böyle bi çocuktan ne bekliyosun ki? Okulda sana bakıyo, dışarda başkasına. Ordan gidiyo başkasıyla çıkıyor. Senin doğum günü mesajına soğuk cevap ama sana doğum gününde mesaj bile yok. Ama kalkıp hala bakmaya devam mı ediyor??? 3 sene boyunca! Ve unutamadığı biri var. Bence boşver. Böyle ilginç olarak dikkat çekeceği biliyor ve dikkat çekmek hoşuna gidiyor bence. Uzak dur derim. Seven insan 3 sene beklemez. Gözünün önündesin ya neyi bekliyo.

Back