- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi umutluyum_2706
Eşim aptal borçsuz evlendik dediği için zaten smdi kp mesaj attım hesap numaram bu diye istediğim şeyi biliyosun gönderirsen sevinirim yoksa aileme anlatıcam dedimEn kısa zamanda hesabını yap. Bize bu kadar borcunuz var diye söyle. Ara ara hatırlat. Bir araya gelince geçim sıkıntısından bahset. Ben o paranın pek geri geleceğini sanmıyorum ama en azından belki rahatsız olurlar. Bundan sonra da bir kuruş daha verme.
Sen niye attın ki neden kötü oluyorsunEşim aptal borçsuz evlendik dediği için zaten smdi kp mesaj attım hesap numaram bu diye istediğim şeyi biliyosun gönderirsen sevinirim yoksa aileme anlatıcam dedim
Eşimi sevdiğim için evet ama oda kullanılıyor görmüyor kendi bilmiyorum bende hayir demeyi öğrenemedim için belki edepsiz gelin olduğum içinde olabilir
Çok haklısınız!Sorun kimsede değil sizde
Yüzde yüz siz suçlusunuz.
Eşiniz sizin paranızı ailesine peşkeş çekerken aman kocişim üzülmesin dediğiniz için...
Daha çok yerler paranızı
Aman kocanız eriniz beyiniz üzülmesin
Yerinizde olsam nikahada düğünede gitmem. Eşimede rest çekerim. Hem bişey yapmadılar hem para istiyolar. Öteki gelinin isteklerini yapıyolar. Ne güzel dünya.Çok uzatmicagim bir ay önce evlendim esimi severek evlendim hala da seviyorum ondan da şüphem yok ama ailesine artık tahammülüm kalmadı 1 sene nişanlı kaldım 1 çöp almadılar herseyimi kendim hallettim kuaför gelinlik kına masraflarımı eşim sikistigi icim ben ödedim düğünde 5tane bilezik taktılar kp kv düğün ertesi aldılar geri verdim sonra çok borcum var düğünde çok masraf yaptım diye ağladı 1 hafta sonra 10bin civarı bidaha verdim dün 5bin daha istedi ve eşimle kavga ettik tabi bunlardan ailemin haberi yok hicbisiden eşimin diğer kardeşine de eylülde düğün yapicaklar yarın nikah var 8 kardeşten sadece ben ve eşim gidiyoruz her nekadar gitmek istemesemde gidiyorum. Bugün kv aradı kayinpederimde diğer gelinle konuşuyor sandı eline telefonu aldı kızım ben senin istedigin şeyleri hallettim aldim merak etme üzülme dedi ben tabi bi şok baba ne istedim senden ben dedim sen dün 5bin istedin gönderdim ben dedim aa sen x degilmisin dedi kapadı. Şuan için acayip kullaniliyorum eşim kullanılıyor o da farkında ama rest çekemiyoruz bide fındık parası ile bizden aldıklarını alçalmış gerçekmiş bana artı araba alcakmis sanki dönüm dönüm arazileri var bu arada rest çektim edepsiz gelin oldu adim. 15bin ile yirttigimi düşünemiyorum dhaa çok yerler yemeyenin malını yerlermiş ole de oluyor kaynım ve eltimin düğününü yapıyorum ne mutlu bana benden daha aptalı var mı acaba?
Özür dilerim uzun tuttum dolmustum
Çok haklısınız!
Hayır atmadı akşam eşimin yanında aricam tekrar şuan iş yerindeyimÇok iyi yapmışsınız mesaj atmakla
Yolun başında bilsinler enayi olmadığınızı
Eşiniz de saf değil. Kaç yıllık ailesini tanımıyor mu
Siz gelinsiniz, diğeri de gelin.
O üzülmesin diye sizden para alıpona veriyorlar
Ailenize anlatın
Mesaja cevap attı mı
Kendileri de yok zaten büyük ihtimal gitmem bende bahane edipYerinizde olsam nikahada düğünede gitmem. Eşimede rest çekerim. Hem bişey yapmadılar hem para istiyolar. Öteki gelinin isteklerini yapıyolar. Ne güzel dünya.
En güzelini yapmissiniz edepsiz gelin oldu adim zaten herseferinde verdim halde vermesem nolur allah bilirBi süreçleri sanırım bütün kadınlar yaşıyor benim eşim in ailesi çok iyi insanlar olmasına rağmen bende yaşadım diğer iki abisine ev alırken filan yardım yapmışlardı bize verecek paraları o anda yoktu ama dükkanları ve evleri vardı benim eşim de ozaman çok pasifti ben diş gösterdim nerde6se herkesle kötü oldum evlat ayırımı yapıyorsunuz bize de hakkımızı vereceksin9z dedim sonra eşim de tabi zorladı ve bir dükkan ve evi aldık onlara yapılan karşılığında onların çocukları varsa benim de çocuğumun geleceği var kimse kusura bakmasın verdiğiniz paraları kuruşuna kadar alın sakın bırakmayın biraz kötü gelin ilan ederler sonra zamanla düzelir aranız ha bu arada sizi dişli görünce de bir şey yaparken on defa düşünürler
Eşiniz maddi kayıplarınızı alırsa ancak devamAlacakmış hepsini merak etme diyo sadece
Ne olursa olsun kendiniz için yaşayın bu hayatı başkaları için değil siz sustukça daha çok ezecekler ve yaptığınız hiç bir iyilik görünmeyecek maalesef bu hayat böyle iyiliğin karşılığı hep kotuluk oluyor ve kullaniliyor bu tur insanlarEn güzelini yapmissiniz edepsiz gelin oldu adim zaten herseferinde verdim halde vermesem nolur allah bilir
Aynen ole hiçbişi yapmiyo gibiyim onlar yapio ben hiçim kullaniliyorum ayda bukadar yiprancagimi hissetmemiş anlamamistimNe olursa olsun kendiniz için yaşayın bu hayatı başkaları için değil siz sustukça daha çok ezecekler ve yaptığınız hiç bir iyilik görünmeyecek maalesef bu hayat böyle iyiliğin karşılığı hep kotuluk oluyor ve kullaniliyor bu tur insanlar