Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

benimde bir hayalim var ,sağlıklı ,ayıpsız kusursuz,hayırlı evlatlarım olmasını ,kocamla birlikte onları büyütmek,okutmak ,mutluluklarını görmeyi diliyorum,7 yıl uzun bir süre,inşallah vakit gelmiştir ve bebeğime veya bebeklerime hamile kalırım,ister nomal yoldan ,ister tedaviyle ,anne ve baba olmamızı diliyorum....

Şimdilik hayalim bi 5-6 kg verebilmek =)

İlerde ise dünyayı dolaşmak istiyorum çok zor biliyorum ama hayal işte =)

Suan için tek istediğim şey bi an once kpss den bu sene atanmak
Sonra burun estetiği ameliyatı olmak
Sonra da suan ki sevdiğim le evlenmek çok istiyorum bunu yaa ahh keşke zaman sabır beklemek gerekiyor

Bende
üniversiteyi bitirme (tamamlandı)
atanma işe başlama (tamamlandı)
sevdiğim, aşık olduğum insanla nişanlanma (tamamlandı)
evlenme (yaza tamam olacak inşallah)
kıbrısta balayı (bu da yaza tamam olacak inşallah)
pratikte araba sürebilmek (çalışmalar devam ediyor)
ingilizce öğrenmek (çalışmalar çok az)
yüksek lisans yapmak (hiç bir çalısma yok ( )
pasaport alıp yurtdışı dünyayı yavaş yavaş gezmek (bunada seneye başlayacağım inşallah)
ev alma (tamamlanmadı)
araba alma (tamamlanmadı)

O kadar çok hayalim var ki. Bazen ben bile karıştırıyorum ne istediğimi. Aslında çok hayalperest bir insan değilim ama aynı anda bir çok şeyi yapmak istiyorum ve yaptığım şey ya hiç ya da az oluyor.
Lisedeyken üniversiteyi kazanmak en büyük hayalimdi. Oldu.
Şu an kesinlikle iyi maaşlı ve sürekli yükselebileceğim bir işim olsun istiyorum. En büyük hayalim bu.
Tek başıma bir evde yaşamak gibi bir hayalim vardır benim hep.
Hep arkadaşlarım gelsin, misafir edeyim onları. Ama kalmasınlar gitsinler, geceleri yalnız olayım. Böyle bir hayat nasıl olurdu bilmiyorum, kısa bir süreliğine bile olsa tatmak istiyorum.
Norveç'te yaşamak gibi bir hayalim var. Bunu da çok istiyorum.
İşim gereği çok gezmem gerekecek zaten. Çok gezmeyi hesaba katmıyorum bile.
Bu hayallerimden dolayı bir gün umutsuzluğa kapılırsam ve uzak bir ihtimal ama bir gün çocuk yetiştirmek istersem o zaman şu an sevdiğim ve hayatımda olan adamla evlenmek istiyorum.
Hayallerim bunlar :)

Son düzenleme:
Önce şu okulumu bitirmek istiyorum.
Güzel bi şirkette stajyer olarak başlasam bile yükselmek yükselmek yükselmek :)
Ehliyetim var arbada kullanıyorum ama kendi paramla bir araba almak istiyorum bir de ev.
Eş konusunda hayalim var elbette ama tek dileğim Allah hayırlısı neyse onu çıkarsın karşıma gerisi mühim değil. Ondan önce birsüre yurt dışında yaşamak istiyorum okadar :)

Hayallerim yüksekte olduğu sürece gerçekleşmesi için çaba sarfedicem, hayaller olmassa amaçta kalmaz sonuçta

Son düzenleme:
ALLAhın izniyle hayırlı saglıklı, 1 tanecikte olsa bi evladım olması inş... eşimin hakettigi yerde hakettigi maaşı alması, veee dübleks müstakil bi evim olması...( bende bu gülme krizi varken apartmandan atarlar kesin :) ... )

Yurt dışına bu sene gitmek, son 4 5 kilomu vermek, evlilik ve bir ev sahibi olmak.

28.01.2012 de yazdığım mesajdaaki hedeflerimden üçünü gerçekleştirdim o sene :) Ev aldım aradan 6 ay geçmeden kilo verdim yurt dışına gittim. Bir evlilik kaldı şimdi hedefim o hayırlısı olsun inşallah.

Zayiflama hayalimi gerceklestirdim, guzel para kazanip iyi yasama hayalimi de gerceklestirdim, yurt disina cikma hayalim de tamam su anda yurt disinda harika bi ulkede harika bi sehirde Dubaide'yim tam aradigim gibi bi kocayi da buldum, daha ne olsun hersey tamamdir

Gerçekleştirdiklerimi yazmayayım da, gerçekleştirmek istediğim hayalim japonya, güney kore ve çin seyahatine çıkmak. Bir müddet orada yaşamak.

En uçuk hayalim de koreli bir erkekle evlenip çekik gözlü çocuklar doğurmak. Ama olmaz tabii bu; o kadar dil ve kültür farkıyla... Hayal işte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Cici bbe kokulu bonck göslü ogluşumu dünyaya getrmei basardm... sanırım ondan başka hayalim yk şuan... (=

ßůšr@

Mutlu olacağım bir yerde çalışmak..
// // // yaşamak..
// // biriyle evlenmek..
// // bir erkek tarafından sevilmek..
// // bir çevre ve dostlar edinmek..
Ailemle sevgi dolu olmak..
Ortamla uyum içinde olmak..
Eşimin ailesiyle iyi anlaşmak..
Hayırlı bir kız ve bir erkek annesi olmak..
Yurt içi ve yurt dışı gezisine gitmek..
13 kg vermek..
Her zaman bakımlı olmak..
Namaza başlamak..
Kuran öğrenmek ve okumak..
Antidepresanı bırakacağım günlerin hayali..

Allah'dan en yakın zamanda hayırlısıyla sadece benim olan birbirimizi çıkarsız çok sevip saydığımız, güzel yerlere gidebileceğimiz, birbirimize güvenebileceğimiz, kafa dengi, anlayışlı, inançlı, daimi olabilecek, akıllı, hayırlı, faydalı bir dost diliyorum.

Öncelikle masum bebeğimi en iyi şekilde büyütmek. Ahlaklı ,dürüst , merhametli, manevi yönden güçlü ve hayırlı bi insan olarak yetiştirmeyi , Sonrada eşimle bir ömür saygı, sevgi, hoşgörü, anlayış, bol ilgi alaka, sadakat, anlayış dolu bir ömür diliyorum. Eşimin bir ömür bana o ilk günlerdeki gibi gözümün içine bakmasını , beni mutlu etmek için etrafımda fır dönmesini, isteklerimi yerine getirmesini diliyorum. 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…