Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

paralelkenar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
618
5
Şu hayatta hepimizin hayalleri, amaçları, arzuları var..
Kimi gerçekleşiyor; kimi gerçekleşemiyor; kiminin gerçekleşmesi zaman alıyor...
Bazen de amaçlarımızı gerçekleştirmek için yeteri kadar arzulamıyoruz
Hep beraber gerçekleştirdiğimiz hayallerimizi yazıp; yeniden gerçekleştirmek istediklerimize yoğunlaşalım:) küçük/büyük farketmez dostlar..
kendimle başlayayım:
1-atanmak-gerçekleşti..(artık düzenli işim ve gelirim var :)
2-liposuction-gerçekleşti..(artık daha orantılı bir fiziğim var)
3-nikon D3100 fotoğraf makinası almak-gerçekleşti..(en sevdiğim hobim)
4-sevgilimle ege turu-gerçekleşti..
5-söz merasimi-gerçekleşti..(3 yıllık ilişkimde güzel bir adım atıldı düğün seneye inşallah)
6-65 kg olmak-gerçekleşti..(78kg den 65 e ulaştım boy 1,68)
7-karadeniz turu-gerçekleşti..15-09-2012
8-diş implantı-gerçekleşti..
9-60 kg olmak-beklemede..
10-pasaport ve ilk yurt dışı turu -beklemede..(pasaport gerekmeden yurt dışına çıktım ilk defa-GÜRCİSTAN) biraz oldu sayılır:KK66:
11-evlenmek-gerçekleşti :)
12-arabamızı satın almak-gerçekleşti
13-eşimin yaşadığı ile eş tayini-beklemede
14-ev satın almak-beklemede
.
.

Son düzenleme:
ilk hedefim düzgün bir iş sonra seri bi şekilde araç kullanmak,kendi arabamı almak,dişlerimi yaptrmak:86:

hayırlı olsun tatlım umarım hayal ettiğin herşey olur :)

ben işi buldum sıra eş de evlilik istiyorum :)

Teşekkür ederim canım :) amin inşallah... sende bende işi bulduk sırada eş var :)) benim eş adayım belli ama henüz evliliğe sıra gelmedi ...çok sonra ki hayallerimde evliliğe de yer ayırdım ama daha çok var ona:))
senin eş adayın belli mi canım?

Sırada ki ''büyük'' ve ''önemli'' dediğim hayalim liposuction yaptırmak(genetik olarak vücudumda ciddi bir orantısızlık var malesef)..bugüne kadar maddi olarak yetersiz olduğum için sadece hayalde kaldı..şu an buna sıra geldi..o yüzden bu hayalimi gerçekleştirmeye çalışıcam ..doktora ön muayane için gittim bana 5000 lira fiyat söyledi..artık maaşımla bunu ödeyebilirim..kimseye muhtaç olmayacak olma duygusu öyle güzel ki..

benimde hayalim 2012 de atanmak
artık ayaklarım üzerinde durma vakti geldi
Allah ım nasip eder inşallah

Hayatımda yapmak istediğim en büyük hayalim Dünyanın her köşesini gezmektir :)

çok hoş bir hayal, gerçek olması dileyiğle:)) bende eylülde göreve başladığımda pasaport alacağım önce vizesiz ülkelerden başlayarak her yıl bir ülkeye gitmeyi planlıyorum..mesela ilk dünya gezisi Rusya ile başlanabilir..vizesiz, yakın, güzel bir ülke Türkler seviliyor...

Teşekkür ederim canım :) amin inşallah... sende bende işi bulduk sırada eş var :)) benim eş adayım belli ama henüz evliliğe sıra gelmedi ...çok sonra ki hayallerimde evliliğe de yer ayırdım ama daha çok var ona:))
senin eş adayın belli mi canım?

:) eş adayı var senin düşündüğün gibi tatlım daha evliliğe zaman var inş :))
:KK71::KK71:

X