- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
evet canım mutfak tartim var ben kalori hesabı yapıyorum o yüzden tartı çok isime yaradi tavsiye ediyorum lor.un kalorisi çok düşük 100 gr 109 kalori
maydanoz suyu.nu nasıl yapıyorsun benim de içmem lazım çok. ödemim var ya
kizlar nezamandir giremiom pes ettigimi sanmayin esimkaza gecirdi fazla bise yok sukur hastanede kaldi bende ewle hastane arasi mekik dokudum giremedim.diyet faln kalmadi tabi bi duzen yok...ama burdayim
kizlar nezamandir giremiom pes ettigimi sanmayin esimkaza gecirdi fazla bise yok sukur hastanede kaldi bende ewle hastane arasi mekik dokudum giremedim.diyet faln kalmadi tabi bi duzen yok...ama burdayim
Sagol canim benim enerjine hayranim masallah sana sen ogretmenmisin ? Menunude begendim valla her konuda masallah
Evet canim ogretmenim, 1.siniflari okutuyorum hemde, evde cocuk okulda cocuk dusun artik halimi..:))
ooo harika bir meslek suan ekstra hayranim sana :)))) masallahin varSagol canim benim enerjine hayranim masallah sana sen ogretmenmisin ? Menunude begendim valla her konuda masallah
Evet canim ogretmenim, 1.siniflari okutuyorum hemde, evde cocuk okulda cocuk dusun artik halimi..:))
tarif için sağol tatlıcadim
fezay geçmiş olsun inşallah
ara ogun
yeşil çay
2kasık sutlac
öğle yemeği yok tastatlicdim senin gibi bir şey düşünüyordum yoğurda yulaf ezmesi biraz da nesft koyup yiyecem
hem yemek yok yapacak halim yok hemde canım yemek istemiyor
Bazen boyle pratik seyler kurtarici oluyor seninde boyle pratik mutfak sirlarin varsa paylasirsan sevinirim
Ben geldim
Artik esim ewde ins yarin diyet duzenime donuyorum kzlar bu hafta tartilmadim bike...herkese teskkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin
günaydın kızlar
sabah sporu kaldı yine benim adet çok ağrılı geçiyor yapamdm belki akşama doğru yaparim
kahvalti...,
1dilim peynir
1dilim çavdar
1haşlanmış yumurta
ve biber
ben kendimi tanıtatym ızmir de yaşıyorum 6 sene oldu evleneli 2 çocuk annesi ev hanimi
85 doğumluyum
Bende katılmak istiyorum aranıza, saçma sapan diyetler ve başla bıraklarla değil sağlıklı beslenip az az yiyerek zayıflama kararı aldım bende. bugün 2. günüm ama dün kızımın pikniği vardı pek bişey yapmadım. spor olayına gelince çok uzun çalıştığım için çok vaktim yok. ancak okullar kapanınca kızım annemde kalıcak onun yanına gidip gelirken yürürüm, sabahlarıda yürüyüşün arkasından işe gelmeyi planlıyorum.. kabul ederseniz yol arkadaşı olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?