Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

evet canım mutfak tartim var ben kalori hesabı yapıyorum o yüzden tartı çok isime yaradi tavsiye ediyorum lor.un kalorisi çok düşük 100 gr 109 kalori

Bende tavsiye ediyorum hem loru hem mutfak tartisini
maydanoz suyu.nu nasıl yapıyorsun benim de içmem lazım çok. ödemim var ya

canim iki secenek var ya mayadonuzu tabaga koyup gelip gittikce yicen harika bir odem attirici normalden biraz fazla su icmen lazim malum ikimizde regliyiz suan odemliyiz burda bi tarif daha var sabahlari 15-20 sap maydanoz yarim bardak su 1 limon suyu blendirda cektircen
buda harika odem atiyor benim limon bitmis o yuzden bugun ilk secenegi yapiyorum

kizlar nezamandir giremiom pes ettigimi sanmayin esimkaza gecirdi fazla bise yok sukur hastanede kaldi bende ewle hastane arasi mekik dokudum giremedim.diyet faln kalmadi tabi bi duzen yok...ama burdayim

Cook gecmis olsun canim allah sifa versin. Diyet onemli degil, saglik olsunda gerisi bos..

tarif için sağol tatlıcadim
fezay geçmiş olsun inşallah

ara ogun
yeşil çay

2kasık sutlac

öğle yemeği yok tastatlicdim senin gibi bir şey düşünüyordum yoğurda yulaf ezmesi biraz da nesft koyup yiyecem
hem yemek yok yapacak halim yok hemde canım yemek istemiyor

tarif için sağol tatlıcadim
fezay geçmiş olsun inşallah

ara ogun
yeşil çay

2kasık sutlac

öğle yemeği yok tastatlicdim senin gibi bir şey düşünüyordum yoğurda yulaf ezmesi biraz da nesft koyup yiyecem
hem yemek yok yapacak halim yok hemde canım yemek istemiyor

Sabah 2 elma 1 bardak süt
Ogle ezogelin çorba ayran salata
Ara 1 elma
Aksam belli degil

kızlar sanırım bugün diyet falan uygulamadim ara ogun bir tane haşhaş pogaca ve 3 tane kepekli bsküvi

akşam da sadece kabak yemeği belki yanına yoğurt aslında canım hiç bir şey istemiyor sadece yarın ki sabah sporu nu daha dinc yapaym dye yiyrum

Aksam
1 tabak kuru fasulye
2 kasik tavuklu pilav
Yarim domates peynir
Biraz da kadayifn tadina baktm cataln ucuyla

Oglen yogurtlu semiotu 1kase kadar ve 3 tane kepeklu cubuk.
Aksam 1tane lahmacun, bol salata
Saat 9gibi bir porsiyon dondurma( pismanim evet... ceza olarak deli gibi spor yapacam, cocuklar uyudu nasilsa,simdi basladimmi yatana kadar artik allah ne verdiyse:)))))

günaydın kızlar topik yine çok sessiz

sabah erkenden kalktım herzamnki gbi bugün öğleden sonra evde çıkacağım için sabah sporumu yapayım dedim. yağlandım streçlendim birazdan yürüyüş bandına geçicem

ben diyorum ki herkes hangi ilden bize katıldığını yazsın ve ne iş yaptığını böylece birbirimizi daha iyi tanırız. isteyen medeni durum ve yaşını da yazabilir

ben başlıyorum
ben ankarada yaşıyorum. aslında mühendisim ama eğitim hayatım hala devam ediyor.yaş 23

Sabah kalkildi, ilik limonlu su icildi, kahvalti yapildimlet, az bal, peynir, 1tane kalem borek..
Oglen ve aksama karar vermedim, bakalim yazarim ogleden sonra ne yedigimi.. sabah sporumu henuz yapamadim, oglen sporu olur artik ne yapayim.
Ben tarsusluyum, ama urfada gorev yapiyorum 11 yillik ogretmenim, şu an 1.siniflari okutuyorum. 35 yasindayim. Esim muzik ogretmeni, 2 cocugumuz var allah bagislarsa, bir kiz bir oglan.. şu siralar zamanim onlara bakmakla ve zayiflamakla geciyor...:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sabah sporu kaldı yine benim adet çok ağrılı geçiyor yapamdm belki akşama doğru yaparim

kahvalti...,
1dilim peynir
1dilim çavdar
1haşlanmış yumurta
ve biber

ben kendimi tanıtatym ızmir de yaşıyorum 6 sene oldu evleneli 2 çocuk annesi ev hanimi
85 doğumluyum

Ben geldim
Artik esim ewde ins yarin diyet duzenime donuyorum kzlar bu hafta tartilmadim bike...herkese teskkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin

geçmiş olsun canım, kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yap ama spor regl ağrılarına iyi gelir diye biliyorum, hafif ve kendini yormadan yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin...

Bende katılmak istiyorum aranıza, saçma sapan diyetler ve başla bıraklarla değil sağlıklı beslenip az az yiyerek zayıflama kararı aldım bende. bugün 2. günüm ama dün kızımın pikniği vardı pek bişey yapmadım. spor olayına gelince çok uzun çalıştığım için çok vaktim yok. ancak okullar kapanınca kızım annemde kalıcak onun yanına gidip gelirken yürürüm, sabahlarıda yürüyüşün arkasından işe gelmeyi planlıyorum.. kabul ederseniz yol arkadaşı olmak istiyorum...

Kabul ederiz tabi neden etmeyelim, hosgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…