- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
günaydın herkese bu sabah sporu yapamadm bir türlü gözüm u açmadım çok yorgundum öğle oğlum uyuduktan sonra yapacağım inşallah
kahvalti ayni
peynir
ekmek
domates
2 catal omlet
Telefondan giriyorum asada kim var kim yok bilmiyorum sanirim kimse yok arada ugrarim herkeze mutlu gunler
benim 55 kilo hedefm bu sene sonuna kadar olsa raziyim yavaş vermek istiyorum kalıcı olsun ama ramazan da 69 ları görmegi hedflyrm bakalım inşallah hep böyle gider bende hiç duraklama olmadı sadece regl dönemin de oluyor bittikten sonra hemen veriyorumKizlar sizlere sorum hedef kilolar belli peki bunlari ne zamana kadar vereceksiniz yani tarih belirledinizmi ben oruclar bittiginde yani bayrama kadar vermeyi hedefliyorum insallah
Ramazana kadar vermem lazim
tuhhhh kacirdimmmselamlar, ben varım:)))
canım pek bir şey yemek istemedi kahvaltıda..
kaşarlı omlet ve bir dilim kepek ekmeği.. ve az şekerli bir bardak çay..
öğlen ne yerim bilmiyorum ama akşama mantar yicem inşallah..
ben kilolarımı ramazana kadar vermeyi düşünüyorum. ramazanda alıyorum gerçi ama bol yürüyüşle veririm inşallah..
benim oğlan ağlamaya başladı.. byee...
benim 55 kilo hedefm bu sene sonuna kadar olsa raziyim yavaş vermek istiyorum kalıcı olsun ama ramazan da 69 ları görmegi hedflyrm bakalım inşallah hep böyle gider bende hiç duraklama olmadı sadece regl dönemin de oluyor bittikten sonra hemen veriyorum
öğle 1 süt burger fırında patates bitki çayı
çok doydum akşam birşey yemeği düşünmüyorum
hava çok sıcak belki dondurma yerim((
1saat spor ve 60 mekigimi çektim
ara öğün
yeşil çay
3bisküvi yerim
Hedeflerimiz uc asa bes yukari ayni kizlar umarim hersey planladigimiz gibi gider benim inancim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?