Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Iftarda 1tabak tavuksuyu corba
Fırında köfte patates
Cacik
Salata yedim

Bitki cayi ictm yatmadan

Yarin da oruclu olacagim Allahin izniyle
Az once sahur yaptim
Yine 3 dilim kepekli ekmekle kahvalti+1 bardak tarcnli süt
Allah kabul etsin canım ben menünü beğendim

iyi aksamlar
eve yeni geldim ve bu saatte yemek yemem dedim ama çok açtm
nesft yulaf ezmesi karışık sütle yedim
iyi yapmışsın

bedel ödemeyi becere biliyorsun ne güzel menün biraz az gibi akşam öğünün güzel öğlen biraz zayıf kalmış gibi

kızlar bugün oruçlu olduğum için pek giremedim siteye
sahurda 3 dilim kepekli ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin yedim
iftar menüm daha belli değil
Allah kabul etsin

hadi ya bak merak ettim neyse cumaya kadar devam etsin inşallah gitsin löp löp kilolar kurtulalım

dün oruçluyum diye gündüz spor yapamadım akşamda geç oldu bugünde oruçluyum gündüz yapamam spor ama akşam mazeretsiz yapmam lazım yapmadığımda acayip rahatsız oluyorum

kızlar sizler neler yapıyorsunuz spor olarak

neyse kızlar biraz bekledim çene çalalım diye ben çok erkenciyim galiba, neyse hafta sonunda evde iş güç yapılmadı kendimi fazla yormadan temizlik yapayım belki biraz uyurum yine uğrarım

günaydın
kızlar sporumu yaptım 45
mekik le birlikte
kahvalti__
haşlanmış yumurta beyazi
1dilim kızarmış ekmek
1dilim peynir
kozlnms biber
domats

ara ogun geçtim kimse yok
yeşil çay bardagi

öğle yemeği de bağırsak
bezelye yemeği
2 kasık bulgur ve yoğurt

Selam kizlar, dun menumu belirlemistim, yazdigim gibi kahvaltidan sonra 1 gibi oglen yemegimi de yedim(lavas dürüm), aksam su an cok tok oldugum icin birsey yemeyi dusunmuyorum ama ya salata yada mantar yiyebilirim acikirsam
Topikte bulusup konusma olayina gelince cok isterim sohbet etmeyi ama ah keske oyle bir zamanim olsa firsat bulsam... ancak girip, bi gecmise bakipo gunki menumu yazabiliyorum ama bu bile motive olmama yetiyor. Cunku bu topikteki herkes cok kararli ve rejimi bozmadan uyguluyor. Seviyorum yani sizleri:)))

ara ogun de yarim elma
3 form bisküvi
akşam yemeği sadece mercimek çorba
içeceğim sonrada. dondurma hafta bir yerim dondurma hariç bugünkü yediklerim 600 kalri cvarnda 1000. i de dondurma. yla tamamlrm

Ben geldimmm tablet kafayi yedi zor actimm vallahi

Sabah
Bir bardak cay
İki catal peynir
Domates salata yesillik
Bir isirik pogaca
Bir isirikta kepek ekmegi
İnaninki agzima ekmek suresim yok
Oglen
Bir kase hazir dughun corbasi
İki kasik sade yagsiz makarna Yarim kase yogurt
Aksam
Oglenki corbadan
Ve bitti
Bende arkim gibi sizleri coookkk seviyorum
Bide dun ve bugun cornetto yedim yazik bana allah affetsin kilo olmasin insss
Bu arada belki salatalik yerim acikirsam

tebrikler de canım.yediklerini yazınca dondurma dışında sanki çok aç bırakıyosun kendini

Iftarda 1 tabak tavuksuyu vorba
1 tane kasarli gözleme
Salata yedim
Biliyorum gozleme yememem gerek ama napiyim insan orucluyken kndini tutamiyor
Sonra karisik meyve yedim
Bitki cayi ictm
Biraz karın hareketleri yapip yaticam
Görüşürüz kizlar

günaydın herkese bu sabah sporu yapamadm bir türlü gözüm u açmadım çok yorgundum öğle oğlum uyuduktan sonra yapacağım inşallah

kahvalti ayni
peynir
ekmek
domates
2 catal omlet

Evet kizlarrrr geldim sporumu dusumu yaptim bugun mekik programinin 10.gunu ve bugun moladayim kahvalti olarak buyuk bardak cubuk tarcinli sut ve ceviz yedim ha spor sonrasi 9 lu karisik bitki cayi ictim masallah basladigim gunden beri hersey yolunda kilo veriyorun sıkılasiyorum saglikli besleniyorum disiplinli ilerliyorum masallah diyeyim kendime

Allah kabul etsin canim gozlemeye bayilirim ama iste yaz saatine gore oruc actigimiz icin o saat hamur isi oldugu icin biraz kotu olmus neyse telafi edersin
günaydın valla allah gerçekten kimseyi açlıkla terbiye etmesin.

Amin canim amin

Gunaydin
Sabah 2 porsiyon meyve ve 1 kase musli yedim
Simdi kahvemi iciyorum ve dersin başlamasını bekliyorum.
Bana dua edin sunumum var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…