Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Aksamustu cocuklari parka goturdum ve orada bir kulah dondurmayi mideye yuvarladim bir avuc kabak cekirdegiyle birlikte hemde.. pisman miyim:hayir, dondurma cok guzeldi. Pisman miyim:evet, dunya kadar kalori aldim.
Bu durum bana pahaliya mal oldu, sadece salata ve yarim kase corbayla aksami kapattim. Midem bombos resmen.. spor bile yapacak halim kalmadi..
Herkese iyi geceler((

iyi pazarlar hatunlar
1saat spor ve 50 mekik
kahvalti@,...,
1yumurta beyazi
2kask kadar llor
domates salatalık
1dilim kızarmış çavdar

iyi pazarlar hatunlar
1saat spor ve 50 mekik
kahvalti@,...,
1yumurta beyazi
2kask kadar llor
domates salatalık
1dilim kızarmış çavdar
Kirkbinkere masallah ne kadar ken kalkiyorsun ve bir saat spor biravo
Ne olur faall olsun su topik kizlar paylasim yuapmak istemiyorum artik kendin soyle kendin duy oldu artik

teşekkür ederim iyi dileklerin için bu arada kilo vermeye yardımcı benim kullandığım bir kaç site vardı burdan isim verilmez herhlde diye düşünüyorum ama araştırırsanız muhteşem yardımcı oluyolar :)

öğle yemeği
tavuk mantar sote
30 grm lavasn içine dürüm yaptım
yarim bardak ayran 1dilim kavun

ara ogun misafirliktym
2kasik kisir

Klasik Sabah fasli.. saglamindan bi kahvalti yapildi..
Oglen orta sekerli sutlu turk kahvesinden sonra deli gibi temizlik yapildi, temizlik sonrasi 2saat yuruyus de yapildi. Agzima bise alamadim daha, eksili kabak yemegim var, biraz ondan yiyip aksami salatayla kapatayim diyorum. Belki kuzenim gelirse kısır olayina girisiriz, ha salata ha kısır:))
Herkese hayirli kandiller bu arada.. allahim bizim icin hayirli olan ne varsa gonlumuze gore versin insallah..
Opuyorum herkesi...

Hayirli kandiller kizlar sıkıcı bir pazar gunude neyseki bitmek uzere hafta sonunu sevmiyorum bugunku menum simdilik yok Allah kabul ederse orucluyum aksama yemege davetliyiz gerek diyet gerek saat nedeniyle hafif seyler yemege ozen gostercem sporumuda yapmaya caliscam ,caliscam diyorum cunku kacda gelcez bilmiyorum ama 8 .gunde oldugum mekik programimi ihmal etmicem

Kirkbinkere masallah ne kadar ken kalkiyorsun ve bir saat spor biravo
Ne olur faall olsun su topik kizlar paylasim yuapmak istemiyorum artik kendin soyle kendin duy oldu artik

Vall cnm ben hafta sonu pek aktif olamiyorum esim bilg vakit gecirmeme hafta sonu karisiyor ama yinede girmemezlik yapmiyorum hafta icide girdigimde kimse olmuyor denk gelemiyoruz malesef denk gelinse sohbet sohbeti acar mutlaka

Ewet menumu yaziyim
Sabah 150 mekik
Azicik kahvalti esim kiziyo ye diye midem almiyor ekmegi
Sonra spor salonu
Oglen
odulendirdim kendimi markette satilan minnak pizzalardan varya yarisini yedim normalde iki pizzayi loplop yiyordum
Aksam
Dunki bagetli corbadan bir tabak
Belki yarim dilim karpuz ama belki
Bitti the end
Bu arada kilo vermisum ama cuma gnu solicem

kızlar bugün oruçlu olduğum için pek giremedim siteye
sahurda 3 dilim kepekli ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin yedim
iftar menüm daha belli değil

Aksami yemeksiz kapatiyorum, bir dilim kek yedim cunku..
Yarinki menum klasik kahvalti
Oglen yarim lavaşın arasinda salatalik, domates ve bol yesillik dürümü,
Aksam az yagla kavrulmus mantar..
Ara ogun yapmayi dusunmuyorum..
İyi geceler ve hayirli dualar...

iyi aksamlar
eve yeni geldim ve bu saatte yemek yemem dedim ama çok açtm
nesft yulaf ezmesi karışık sütle yedim

Iftarda 1tabak tavuksuyu corba
Fırında köfte patates
Cacik
Salata yedim

Bitki cayi ictm yatmadan

Yarin da oruclu olacagim Allahin izniyle
Az once sahur yaptim
Yine 3 dilim kepekli ekmekle kahvalti+1 bardak tarcnli süt

Günaydın hanımlar yeni bir hafta yeni başlangıçlar hepimiz için iyi bir hafta olur inşallah.

dün iftara davetliydim gerçekden iyi bir irade gösterdim hatta bazı çeşitleri yemedim,şu çok dikkatimi çekti sevdiklerimiz acayip bir baskıyla ye ye bak ye ne olcak ölümü gör ye diyor bizde bu kadar ısrara dayanamıyoruz yada kırmak istemiyoruz dün ilk kez dimdik durdum ve yemek istediklerimi yemek istediğim kadar yedim mutluyum gerçekden istiyorum kilovermeyi amacım bu topik yıllarca acık kalmasın bir ilk olsun son sayfada herkezin mezun olduğu yazsın okuyan gaza gelsin istiyorum hadi bakalım inşallah diyorum sizleri bilmem ama enben en geç 3 aya mezunum inşallah daha kısa süreceğinden eminim ama maksimum 3 ay zaman koydum neys dün akşam ;

ağır yemeklerin aksine ben 1 porsyon semiz otu yedim yoğurt eşliğinde
1 kase cacık
3 adet sarma
3 kaşık peynirli makarna
bunlara ek çorba,baget tavuk vardı yemedim

yatmadan 9'lu bitki çayı içtim

dün mekik programımın 8.günü bitti çok şükür düzenli gidiyor
spor yapamadım eve dönüşümüz geçti ama dönüş yolunu yürüdük

bir güzel haber bir haftada göbekden 2 cm gitmiş mekik işe yarıyor basenden yarım cm gitmiş göğüsdende yarım cm gitmiş sporun meyvalarını topluyorum galiba her hafta ölçülerimi almaya devam edeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…