- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
peki sen birgün önce menü belirlediğinde uyuyormusun uyuyorsan ne güzel benim hep o an gelişiyor elma krom bir ara nadide sultanın reklamını yaptığı çaymı hadi bakalım sonuçları merakla beklicem
Bende burdan yapim bildirimimi bide telden girdigim icin ozle msj atmayi beceremedim laptop elime fazla gecmio esimde hep genelde isini burdan halledio...gecen hafta.90.8
Buhafta.91.8
Cok kotu durumdayim morellerim sifir ama olsn onumuzdeki hafta bem birinci olcam..buara bugun almased diye bi mama war ona basladim
Benim tartilma gunum pazartesi oldugu icin. Bu sefer erken tartildim suan 72.8 im opuldunuz dayete basliyali tam on gun oldu ilk basladigimda 74.9 dum
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar
arkadaşlarım bir yola cıktık daha bismilllah ilk hafta kilonun azı çoğu olmaz eksi 100 gr bile olsa vermeye bakalım bazı özel zamanlarda malum şişkinlikler olur ödem olur hatta kaçamak yaptığımız için artı çıktığımızda olur üzülmek pes etmek yok daha bir tatlı hırsla yola devam etmek lazım
Merhabaa
Ben de varıımm:)
Bugün diyete başladımm.
76.7 kiloydum sabah ve boyum 165.
Aslında 1,5 yıl önceki halime 53-54 kilolara inmek istiyorum ama böyle büyük hedefler koyunca çok uzak geldiğinde mutsuz oluyorum
O yüzden şu anki hedefim 62.
İnnşallah ennn kısa zamanda veririz kilolarıı.
ara ogun de yeşil çay
öğle
4 tane yaprak sarma.
ve yoğurt içine yulaf ezmesi
E] mrb buse hoşgeldin
selam ben bir gün önceden menümü belirlemek zorundayım. çaıştığım için evden çıkmadan yada akşamdan hazırlıyorum. e birde çocukların, evin yemeği var. menüme uyuyorum yani, ama evde olsam mesela hafta sonları belirlemem evdeyim diye..
birde yazıyorum buraya özellikle belki ne yapacağına karar veremeyen arkadaşlar varsa yardımcı olmak adına:)))
çizelgemi de düzeltmiş bulunuyorum.. mavi kelebeğim sağa doğru uçmaya başladı.. daha çooook yolu var ama:))))
Merhabaa
Ben de varıımm:)
Bugün diyete başladımm.
76.7 kiloydum sabah ve boyum 165.
Aslında 1,5 yıl önceki halime 53-54 kilolara inmek istiyorum ama böyle büyük hedefler koyunca çok uzak geldiğinde mutsuz oluyorum
O yüzden şu anki hedefim 62.
İnnşallah ennn kısa zamanda veririz kilolarıı.
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.0[/td]
[td]1.600[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]59[/td]
[td]58.2[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DUYFER_2006[/td]
[td]60[/td]
[td]69,7[/td]
[td]69.7[/td]
[td]68,8[/td]
[td]900 gr[/td]
[td]900 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]74[/td]
[td]73.5[/td]
[td]500 gr[/td]
[td]500 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]90,800[/td]
[td]91,800[/td]
[td]-1,00[/td]
[td]-1,00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66[/td]
[td]65.200[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]?[/td]
[td]74,900[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]2,100 [/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
ilk kilo bildirimimiz hayırlı olsun burda nice eksi kilolar görmek nasip olsun kilo veren herkezi ayrı tebrik ederim veremeyenler üzülmesin hepimiz yaşıcaz birgün böyle durumlar kilo vermenin azı çoğu yok benim için bir hafta -100 gr bile olsa beni mutlu eder hepimize tekrar başarılar dilerim
zeynepcim senin hedef kilonu eklersem tablomuz tam olcak
kızlar şimdide herkeze iyi hafta sonları elimden geldiğince girmeye çalışcam hafta sonları çocuk'dan dolayı sürekli bir yerlere gideriz şimdiden haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?