- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.230
-
- Konu Sahibi Melike2535
Bari diyin ki dini inancım yok. Çünkü bilincindeyim, Allahtan başka kimse bilemez derken dolandırılmak kandırılmak gibi ihtiyaçlarınız için mi tavsiye istiyorsunuz? Falcı bilmiyorum ama sulanma konusunda haklı gibisiniz. İyi bir nörolog önerebilirimKızlar İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum karşı tarafta da olabilir İstanbul içi veya İzmir’de olabilir başka bir şehire geçmiyorum gerçekten dediği çıkan bir falcı arıyorum kafayı yedim artık yani hepsi saçma salak şeyi söylüyor beynimi sulandırüyor yani şimdi bana gelipte fal baktırmak günah falan vs demeyin bunun bilincindeyim ve Allah’tan başka garibi kimse bilemez ama nefis yani gerçekten dediği çıkan bir falcı arayışındayım önerileri açığım lütfen beraber de gidebiliriz ayrıca
Kızlar İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum karşı tarafta da olabilir İstanbul içi veya İzmir’de olabilir başka bir şehire geçmiyorum gerçekten dediği çıkan bir falcı arıyorum kafayı yedim artık yani hepsi saçma salak şeyi söylüyor beynimi sulandırüyor yani şimdi bana gelipte fal baktırmak günah falan vs demeyin bunun bilincindeyim ve Allah’tan başka garibi kimse bilemez ama nefis yani gerçekten dediği çıkan bir falcı arayışındayım önerileri açığım lütfen beraber de gidebiliriz ayrıca
Kk üyelerine indirim yok mu?Bana özelden kahve telveni at 7 ceddinin falini sokeyim sana kişi başı 800 euoraya tabi
Kurtarmıyor ablam bana gelişi zaten bu fiyattanKk üyelerine indirim yok mu?
7 degilde 3 olsa olmaz mı
merhabalar falkazani.com tavsiye ederim birebir gerçek falcılar ve nokta atışı özellikle gecelerin kahini ve baktığı cebri alem tarotu tavsiye ederimKızlar İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum karşı tarafta da olabilir İstanbul içi veya İzmir’de olabilir başka bir şehire geçmiyorum gerçekten dediği çıkan bir falcı arıyorum kafayı yedim artık yani hepsi saçma salak şeyi söylüyor beynimi sulandırüyor yani şimdi bana gelipte fal baktırmak günah falan vs demeyin bunun bilincindeyim ve Allah’tan başka garibi kimse bilemez ama nefis yani gerçekten dediği çıkan bir falcı arayışındayım önerileri açığım lütfen beraber de gidebiliriz ayrıca