• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek taş mı? Kazıklandım mı

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar bu taşı aldığım yer stresi korkuyu azaltıcı dedi. Bende bi umut aldım ama fiyatı biraz fazla geldi. 80 TL. Minnacık bişey. İnternetten bakacaktım fiyatlarına ama ismini unuttum .İçi simli parıltılı bişey.
Adını bileniniz var mı? İntertten baktım bulamadım.
IMG_20180319_110336_114.webp

keşke taşlar topraklar stresi korkuyu azaltsa herkes evini taş,toprak doldururdu

konu hakkında bilgim yok konu sahibi ben toplumsal mesaj vermeye geldiydim:KK53:

keşke taşlar topraklar stresi korkuyu azaltsa herkes evini taş,toprak doldururdu

konu hakkında bilgim yok konu sahibi ben toplumsal mesaj vermeye geldiydim:KK53:

valla stresi azaltacak tek taş toprak ölünce üstüne atılacak olan, hayat gailesi yok stres yok ötesi para tuzağı bende aldım zamanında aklıma yanayım

valla stresi azaltacak tek taş toprak ölünce üstüne atılacak olan, hayat gailesi yok stres yok ötesi para tuzağı bende aldım zamanında aklıma yanayım
Oralarda da ne gelcek başımıza Allah bilir . çokta strezsiz olacağını sanmıyorum :KK53:

Vermişsin o kadar para tak madem. Aman sefam olsun de içinden stres falan kalmaz.. :deli:
Ben de zamanında eminönünde dolaşır dururdum. Elimde akik taşı ile dolaşırdım. :KK45:

Kolyenizi güle güle kullanın, beğenerek aldıysanız gerisi önemli değil, ufacık bir taş strese korkuya iyi geliyor denince 80 lira ediyor demek, ben bugün sahile inip ne kadar janjanlı taş varsa toplayayım, her birşeye iyi geliyor deyip satarım :-)

• Beğen
Reactions: H E
Back
X