- 2 Aralık 2014
- 9
- 0
- 50
- Konu Sahibi zuleybilir
Kızlar, orjinal Brezilya gerçek saç ( en kaliteli saç olduğu için pahalı ve çok tercih edilir) , kullanımı , uygulaması çok kolay çıt çıt diye adlandırılan ekleme saç satıyorum. Açık kumral olarak geçiyor ismi fakat, daha çok hafif sarı kızıl renginde. saçınızı riske sokmadan, boyamadan gölge olarak kullanabilirsiniz. Gerçek saç rengi bu şekilde olanlar için ise, saçlarını daha hacimli göstermek için kullanabilirler. Çok şık bir renk, insanın havasını değiştiriyor. Araştırın çok pahalıya satılıyor , ben çok uygun bir rakama bırakıcam. :) tekrarlıyorum, hiç kullanılmadı..
Set halinde veriyorum.
Özellikler: 70 gr. 7 parça
Sette 2 adet 1 parça ( tek klip, çıt çıt)
2 adet 2 parça
2 adet 3 parça
1 adet 4 parça olmak üzere 7 bağımsız parça ve toplam 16 klips var. uygulaması çok kolay. tek başınıza , kendi saçınıza uygulayabilirsiniz.
uzunluğu 40 - 45 cm civarında.
her türlü işlem yapabilirsiniz, yıkama, fön, kıvırma, boyama .. gündelik kullanabileceğiniz gibi, özel bir gün, davet, yemek, düğün gibi özel bir gününüz için de kendinizi çok güzel hissedebilirsiniz.
Sıra fiyatta :) fiyat çok uygun, araştırın bakın... ben bu seti, 80 tl'ye bırakıyorum. kargo da benden
resimler aşağıda, şimdiden kullanacaklara hayırlı olsun.
Bir sonraki postta, iki adet hiç kullanılmamış (paketinde) peruğum var. onları da listeleyeceğim :)
Set halinde veriyorum.
Özellikler: 70 gr. 7 parça
Sette 2 adet 1 parça ( tek klip, çıt çıt)
2 adet 2 parça
2 adet 3 parça
1 adet 4 parça olmak üzere 7 bağımsız parça ve toplam 16 klips var. uygulaması çok kolay. tek başınıza , kendi saçınıza uygulayabilirsiniz.
uzunluğu 40 - 45 cm civarında.
her türlü işlem yapabilirsiniz, yıkama, fön, kıvırma, boyama .. gündelik kullanabileceğiniz gibi, özel bir gün, davet, yemek, düğün gibi özel bir gününüz için de kendinizi çok güzel hissedebilirsiniz.
Sıra fiyatta :) fiyat çok uygun, araştırın bakın... ben bu seti, 80 tl'ye bırakıyorum. kargo da benden
resimler aşağıda, şimdiden kullanacaklara hayırlı olsun.
Bir sonraki postta, iki adet hiç kullanılmamış (paketinde) peruğum var. onları da listeleyeceğim :)