katı olanlarıda var ama bunun kullanımı daha kolay kullanabilirsin bunu ama sakın ilk güneşe çıktığında bunu sürme koruma faktörlü güneş kremlerinden al mesela ben geçen sene kullanmıştım garnier 30 faktör 2-3 gün sonra yağ kullanmaya başlayabilirsin. çünkü tenin güneşe alışık olmadığından kavrulursun resmen ve fena soyulursun .
ayrıca bunu havuç yağıyla karıştırırsan daha etkili olurmuş annem de gördü yazdığını o söyledi şuan :))
bunun fiyatı hakkında da bilgimiz olsun mu cnm ne kadar acaba aktarlarda bılen var mı:uhm:
kızlar ben aktarım ve kakao yağını hem sıvı hem katı şekilde satıyorum....
yani bu markayı satmıyorum ama güvenerek kullanabilirsiniz çünkü kaliteli....
bende bronzlaşmada kullandım ,müşterilerimde kullanıyor hiç bir yan etki görmedim ve gercekten teniniz çikolata gibi oluyor hemde cildiniz besleniyor....sade kullanabileceğiniz gibi karışımda yapabilirsiniz,katı olan yağı benmari usulü eritip,içine kayısı-ceviz-havuç yağlarınıda eklerseniz etkiyi yüksetlmiş olursunuz....mesela ben şimdi hamileyim ve gebelik çatlaklarım için kullanıyourm kakao yağını ve hiç çatlağım yok .....
arkadaşlar kakao yağı kullanmayın derim.ben sadece bir sene yaz tatilimde hızlı ve kalıcı bronzlaşmak için kullandım ama çok pişmanım.vücudumda beyaz beyaz lekeler var ve kakao yağından olduğunu söylediler.bilginize...
canım sen hangi markayı kullanıyorsun kakao yağında? senin kullandığın katı mı sıvı mı ?kızlar ben aktarım ve kakao yağını hem sıvı hem katı şekilde satıyorum....
yani bu markayı satmıyorum ama güvenerek kullanabilirsiniz çünkü kaliteli....
bende bronzlaşmada kullandım ,müşterilerimde kullanıyor hiç bir yan etki görmedim ve gercekten teniniz çikolata gibi oluyor hemde cildiniz besleniyor....sade kullanabileceğiniz gibi karışımda yapabilirsiniz,katı olan yağı benmari usulü eritip,içine kayısı-ceviz-havuç yağlarınıda eklerseniz etkiyi yüksetlmiş olursunuz....mesela ben şimdi hamileyim ve gebelik çatlaklarım için kullanıyourm kakao yağını ve hiç çatlağım yok .....