Gerçek Düşüncelere İhtiyacım var.

Sen eşinle barışacaksın ve kendini ikna etmekle meşgulsun maalesef kii ..
Dürüstçe gerçekleri duymak istediğin için yazdım ..
Eşimle barışmak istiyorum tabiki çünkü bana karşı yanlısı olmadı. Kendimi kandirmak değil bu 1 aydir ben burdayim ve ince ayrintisina kdar herşeyi her saniye dakika düşünüyorum. Isin icine ailemi katmadigim her dakika mutluyuz. Esim pisman ve annesini gondericek onumuzdeki hafta oda gelip ben babanla konuşur ikna ederim diyor.

Ben de diyorum ki madem bu kadar eminsin babanın aldatılmasına nasıl göz yumuyorsun?
Gerçekleri söyleyin dedin, geldik söylüyoruz sen kıvırıyorsun...
Kıvırdigim falan yok. Babam gelmiş kac yasina şimdi adama hala annem seni aldatiyor hala o adamla gorusuyor deme cesaretim yok. Bunu dedigimde ne hale ne duruma gelicek bunlari düşünüyorum. Belkide evlilikleri biticek o zaman mutlumu olucam??? Hayir.

Eşine çok büyük haksızlık yapmışsın adam seni bir daha affetmese haklı

yine de anlayışlıymış ki sen görüş karışmam ben görüşmem demiş daha ne desin

Kulağınla duymuşsun hala annenin avukatlığını yapıyorsun

baban iyi damat değil filan diye sebebini bilmeden konuşuyor

başka bir damat olsa kızıp gider çatır çatır gerçekleri aykırır yüzüne

Annemin ya da babamın göz göre göre aldatılmasındansa evliliklerinin bitmesini tercih ederim. Doğru olan budur. Anneyle görüşmemek değil.
Kaç yaşında olabilir baban? Sen muhtemelen ilk çocuğusun ve 20 yaşındasın. 40'larının ortasında olmalı. Hem kaç yaşında olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez.

"Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır !" Hz.Muhammed

Ben eşinin yerinde olsam eğer eminsem,çoktan babana söylemiştim bile .Hiçbir şekilde kimse kimseyi ailesiyle görüşmeye de zorlayamaz.

Diğer konunu okuyan direk eşinde suç bulurda bu konuyu okuyunca olayların neden yaşandığı ortada.

Anneni al karşına bence açık açık söyle
Yaptıklarını biliyorum hiç inkar etme senin bu durumun benim evliliğime bile yansıdı
Annelik yap ve ya düzgünce babamdan ayrıl ya da o adamla görüşmeyi kes de
Yoksa her şeyi babama söyleyeceğim de

Eşim beni almaya gelecek seninle karşılaşmasını istemiyorum lütfen bi yolunu bul o saatte evde olma de.
Annenin acil bi işi çıksın evde olmasın eşin de gelsin seni alsın

Yani eşiniz haklı.
Siz kendiniz de birtakım konuşmalara şahit olmuşsunuz.
Eşinize ısrarcı davranmayın annenizle görüşmesi için.
Ve tez elden eşinizle barışın çünkü siz haksızsınız.

nasıl eşinizin yanlışı yok o kısmı anlamadım eşiniz sizi evden kovan adam değil mi?

ama bu konuya gelirsek kesinlikle adam haklı , size internet geçmişini gördüm dediğinde inanmıyor yalancı durumuna düşürüyorsunuz şimdi kalkıp görüştüklerine eminim diyorsunuz.annenize toz kondurmamak için diretiyorsunuz , diyelim ki görüştüğüne eminsiniz ki kadın açık açık arıcam ama eşim duyarsa falan demiş nasıl babanız için annenizle adamakıllı konusmuyorsunuz? çok değişik geldi bana iki konunuzda . diğer konuda eşinize toz kondurmazken burada aynısını anneniz için yapıyorsunuz.

bence eşiniz gayet mantıklı ve ılımlı davranıyor çünkü babanız ve eşiniz bir erkek olduğu için bence eşiniz kendisini babanızın yerine koyuyor anneniz konusu bana çok şüpheci geldi eşiniz bence iyi bir insan rol yapamam diyor sana aslında asıl yapılması gerekileni söylüyor bence eşinle sakın aranı bozma eşine ve sana yazık olur sırf bu gizli saklı bir olay yüzünden bence sakın bozma eşinle aranı annene gidip gel ama bu konuda eşinle sakın tartışma

eşin haklı ... annene de dıcek laf yokk !

Bence kimse yüzünden eşinle kötü olma. Adamcağız haklı. Annenle bir araya getirmemeye çalış...

Aynı durumdayım ben de canım. Hatta konu bile açtım buraya.ama söylemek öyle kolay değil iste.babam hasta.kalbine iner diye korkuyorum.uygun bir sekilde halletmeyi dusunuyoruz kardesimle.uygun zamanda.benim eşim de ailemle görüşmek istemiyor.ben de gorusmuyorum.babamla kardeslerimle gorusuyorum.babamla her konusmam da aglayasim geliyor.yuz yuze gorusecek gucum yok henuz babamla.benim annem üvey. Belki bu yüzden ben esime karsi o kadini savunmaya hic gecmedim.Siz bilirsiniz ben karışmam diyor.acikcasi bu konu yüzünden huzurumu kaçırmadım hiç. O da karışmadi. Ne yaparsan arkandayim dedi.sen de esine bu durumu kabul ettiğini ama bunun hassas bir konu oldugunu. Zamana ve sana bırakmasını iste ve barışın yazık.ihtiyacim olduğunda yanımda ol.şahidim ol de. Bir de kardeşlerin var mı onlarla paylaş. Hem yükün hafifler hem fikir üretip annenle konusabilirsin. Belki annen o zaman ikna olur vazgeçer ne bilim utanır. Sonuçta öz yani.biz bir imada bulunduk da bizi babamıza karşı doldurmakla tehdit etti falan.bir de annenin daha bir şey yapmamış merak edip araştırmis aramayı düşünmüş.bence bu işe eşinizi karıştırmadan annenizle konuşup uyarın. Daha büyük şeylere engel olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…