Gerçek Düşüncelere İhtiyacım var.

Ne olursa olsun eş de olsa ailen hakkında herşeyi bilmemesi gerekir.
Gün gelince böyle tepsi tepsi dökerler eteklerindeki taşları.
(bunu bana kuzenim demişti)
cidden haklı.
Eş de olsa herkes herşeyi bilmemeli.

Ama bir yerde eşine de hak verdim. Aynı şeyi kv yapsa sen de görüşmek istemeyebilirdin.

Bence annene, artık kesin olarak nasıl öğrenebileceksen o şekilde konuşarak onunla ilgisi olup olmadığını sormalısın.. Varsa da yoksa da, bak anne eşim seninle görüşmeme bişey demiyor. Ama niye o gelmiyor dersen senin bu şüpheli durumun yüzünden gibi bişeyler diyebilirsin. Bizim evliliğimizi de riske atma dersin..

Ya inan eşimle çok konuşuyoruz her dakıka her sanıye mesajlaşıyoruz ama ikna edemiyorum artık o kadın yüzünden yuvamız yıkılıyor diyor anneme karşı çok tepkili görüşmek istemiyor daha önce benim için çoğu kez bir araya geldi görüştü konuştu. Şuan eşimden 1 ay kalmamın sebebide bu ve bu yüzdende eşim çok sinirli ikna edemiyorum. O kadını gönder evden geleyim alayım seni diyor. Eee böyle birşeyde mümkün değil off

Çaresizim .. Herşeyi bilmemesi gerekir ama kendi gözleriyle mesajı okudu, Laptop internet arama geçmişinde gördü, Kocama inanmadım anneme inandım. daha 45 dakika önce kendi kulakalrımla duyduklarımı yazdım işte. Napıcağımı billmiyorum. İnan babam mükemmel bir baba ve bana aşırı fekadar oldu hep. Onun sözünü çiğnemek olmasa şu dakika gidicem. Ama baba işte napıcam nasıl açıklıcam nasıl gidicem bilmiyorum ya

İyi de eşin hasta ruhlu bir insan değilse niye uydursun ki böyle bişeyi? Evini terketmen çok saçma olmuş.
Babanı bir şekilde hatalı olanın sen olduğuna inandır, evine geri dön.

İyi de eşin hasta ruhlu bir insan değilse niye uydursun ki böyle bişeyi? Evini terketmen çok saçma olmuş.
Babanı bir şekilde hatalı olanın sen olduğuna inandır, evine geri dön.

Eşim hiç annemle uyuşamadı çünkü öyle yada böyle yıldızları barışmadı.Uyduruyor demedimki Annem dedim ve geldim.
Nasıl inandıracağım inadı inat. Defalarca konuşmaya çalıştım kızım gidiceksen git gittdeee birdaha babam var deme diyor.

Eşiniz çok olgun davranıyor.. Sizin görüşmenizi kısıtlamıyor ve hakkı olan görüşmeme kararına saygı duymanızı bekliyor .

Bu noktada kafanıza takılan ne ? Görüşmemesi canınızı mı sıkıyor ?

Anneniz inkar ettiğine göre konuşmuşsunuz demektir.. Tam tepkisi ne oldu ?

peki bu durumu annenle konuşsan.Bu olanlardan ötürü sana kızgın ve görüşemk istemiyor, beni almaya gelecek fakat seninle şuı an için karşılaşmak istemiyor desen.Belki annende anlayışlı olur ve eşinin karşısına çıkmaz

Canım evet yaptığı imalar konusunda haklısın. Buna hakkı yok.
Ancak adam görüşmek istemiyorum diyor. Ben de eşimin ailesi ile görüşmüyorum, sabır taşı olsa çatlar derler ya ben de çatladım işte. Aynı eşinin sana söylediklerini ben de eşime söylüyorum belki bu yüzden ister istemez eşini haklı buluyorum. Ancak madem baban böyle konuştu, büyüktür neticede, son bir kez yüz yüze gelsin sonra isterse ömür billah bakmasın annenin yüzüne. Adam haklı güzelim, şu var kimse kimseyi evladı gibi bağrına basmak zorunda değil. Ama saygı göstermek zorunda. Belli ki eşin şimdiye kadar saygısını bozmamış ama canına tak etmiş. Diğer meselelerde tuz biber olmuş bence.

Kızım biliyorsun işte sende adam sapık psikopat yazıp yazıp duruyor faceden bende engelleyince babana sana yazıyor bende ondan engellemiyorum ki bana yazsın dursun babana sana yazmasın diyor. Ama bugün telde konuşmasında aricam onu ama eşime söyler diye korkuyorum vs vs. ondan bahsediyordu yani hala görüşüyor olabilir ve olay bize anlattığı gibi de olmayabilir bir adam neden yüz vermeyen birine bu kadar mesaj atsın ısrarla arasın ki bunuda düşünüyorum..

Babama ne deriz ki bu pek bu olmuyor işte.

Annenizin bir iki gün bir yere gitme gibi bir durumu yok mu? O evde yokken gelsin. Gerekirse sen anneni tatile yolla, teyzenle falan.
Kaç yaşında ki anneniz? Facebook çıktı insanlar şaşırdı. Onun değer verdi birine mi durumu çıtlatsanız; konuşup kendine getirse.

Evet bu zamana kadar hep sustu ve artık susmak rol yapmak istemiyorum babana üzülüyorum diyor. Babana söyleyeceğim vs diyor. Babam zaten ben evlendim diye üzüntüden çöktü yaşıda var baya böyle birşeyi birde damadından duysa kalpten gider diye korkuyorum tek düşündüğüm kişi babam. Babamı ikna edip gitsem bu seferde gidersen bizi sil diyor öyle çıkmazda kaldım ki

Kimseye çıtlatamamki akrabalara çıtlatsamm akraba AKBABA derler olmaz. Teyzemgillere vs gitmez. gönderme gibi bi durumum yok gidelim dersem anca birlkte gidebilirz yani off ya .

Canım sonuçta her evlilkte tartışmalar olur.Tartıştık hatamızı anladık gelip konuşmak istiyor dersin.

Ama annem burdayken gelmiyorkii annemin gitme şansıda yok. Eşim kayınvalidemi göndericekmiş önümüzdeki hafta ama babamda inatla eşinde eşin diyor napıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…