- 12 Temmuz 2006
- 35.022
- 30.380
- 60
Bilgi almaktan cok sikayet amaçlı arayan bir abone bağırıp çagırıyor, küfür ediyor ve onlar yinede
''Yardımcı olabilecegim başka bir şey var mı?'' diyor. Evet Çagrı Merkezi elemanlarından
bahsediyorum, ne de olsa müşteri memnuniyeti herşeyden önemli peki bu müşteriler nasıl memnun edilir
allah aşkına bir baksanıza;
Dini bütün bir müşteri korsan yazılım kullanmaktadır. Kendisine korsan yazılım kullanmanın çok
yanlış hatta haram oldugu söylenmiştir.İkna olan müşteri tüm yazılımların lisanslarını satın alır
ama bugüne kadar kullandığı korsan yazılımlar için ne yapacagını bilememektedir.Müftülüğe
başvurur.Müftülük firmayla konuşup helallik alması gerektiğini söyler.Müşteri çagrı merkezini arar
ve tüm hikayeyi anlatır.
-Anladım efendim,eger ürünlerin tümünü lisansladıysanız sorun yok demektir.
-Hakkınızı helal edin lütfen.
-Helal olsun efendim ne demek.
-Ama oradaki herkesten helallik istemem lazım aktarır mısınız?
-Efendim burda 250 kadar çalışan var hangibirine aktarayım.
-Aktarıver sırayla onlardan da helallik istemem lazım.
-Ben hepsinin yerine helal ettim efendim merak etmeyin.
-Oldu efendim sagolun.
-Iyi gunler ben Yesim nasıl yardımcı olabilirm?
-Eee ben cep telefonumdan mms gönderemiyorum.
-mms gönderememenizin sebebi,göndermeye çalıştıgınız dosyanın boyutu ile alakalı olabilir.Dosya kaç
kilobayte acaba?
-Ya ablacım 5 aylık bebegin fotografı kaç kilobayte olacak allah aşkına?
-X bank müşteri hizmetlerine hoşgeldiniz ben Sinem nasıl yardımcı olabilirim?
-Bende Songül memnun oldum.Ben şimdi telefonla kart borcumu öğrenmek istedim,orda çalışan
hanfendiyle bir türlü anlaşamıyoruz. Bana sürekli 16 haneli rakamı girin diyor, bilmiyorum diorum
anlamıyor.16 da 16, tutturmuş 16 haneli diye.Rica etsem yardımcı olur musunuz?
-Songül Hn telefona cevap veren bilgisayardır.
-Bilmem o sizin gibi kibar değil tanışamadık, direk lafa başladı.
-Tamam hanfendi neyse ,16 hanelei kredi kartı numaranızı sordu.
-Evet evet ben nasıl ezberlerim okadar numarayı?
-Bu durumda kartınız yanınızda degil demektir?
-Yok yok yanımda, elimde şuanda.Hiç yanımdan ayırmam,kaybolur maybolur neme lazım.
Kaynak: ForumPaylas.net Fıkra Değil Gerçek Dialoglar...
-Songül hn, o zaman kartınızın üzerine bakın ve orada dörder dörder gruplanmış 16 rakamı
girin.Telefonda kasedilen o rakamlardır.
-Ayy inanmıyorum,çok tesekkür ederim, size de zahmet verdim. Ama o bilgisayardaki kadında
söyleyebilirdi bana bunu, sizi de meşgul etmezdim.Sizden ricam onu patronunuza şikayet edin, çok
kaba valla.
-!!!
- Iyi günler ben Ayça nasıl yardımcı olabilirim?
-Haa Ayça Hn iyi günler, ee şey biz eşime kredi kartı formu dolduruyoruz da, baba adına ne yazmamız
gerekiyor?
-Nasıl yani efendim?
- Eski baba adını mı yeni baba adını mı?
-Konuyu açıklayabilir misiniz?
-Şimdi esim benimle evlenince benim babam da babası oluyor ya, hngisini yazalım?
-???Nufüs cüzdanındaki baba adı yazılacak..
-Hımmm peki tesekkürler...
''Yardımcı olabilecegim başka bir şey var mı?'' diyor. Evet Çagrı Merkezi elemanlarından
bahsediyorum, ne de olsa müşteri memnuniyeti herşeyden önemli peki bu müşteriler nasıl memnun edilir
allah aşkına bir baksanıza;
Dini bütün bir müşteri korsan yazılım kullanmaktadır. Kendisine korsan yazılım kullanmanın çok
yanlış hatta haram oldugu söylenmiştir.İkna olan müşteri tüm yazılımların lisanslarını satın alır
ama bugüne kadar kullandığı korsan yazılımlar için ne yapacagını bilememektedir.Müftülüğe
başvurur.Müftülük firmayla konuşup helallik alması gerektiğini söyler.Müşteri çagrı merkezini arar
ve tüm hikayeyi anlatır.
-Anladım efendim,eger ürünlerin tümünü lisansladıysanız sorun yok demektir.
-Hakkınızı helal edin lütfen.
-Helal olsun efendim ne demek.
-Ama oradaki herkesten helallik istemem lazım aktarır mısınız?
-Efendim burda 250 kadar çalışan var hangibirine aktarayım.
-Aktarıver sırayla onlardan da helallik istemem lazım.
-Ben hepsinin yerine helal ettim efendim merak etmeyin.
-Oldu efendim sagolun.
-Iyi gunler ben Yesim nasıl yardımcı olabilirm?
-Eee ben cep telefonumdan mms gönderemiyorum.
-mms gönderememenizin sebebi,göndermeye çalıştıgınız dosyanın boyutu ile alakalı olabilir.Dosya kaç
kilobayte acaba?
-Ya ablacım 5 aylık bebegin fotografı kaç kilobayte olacak allah aşkına?
-X bank müşteri hizmetlerine hoşgeldiniz ben Sinem nasıl yardımcı olabilirim?
-Bende Songül memnun oldum.Ben şimdi telefonla kart borcumu öğrenmek istedim,orda çalışan
hanfendiyle bir türlü anlaşamıyoruz. Bana sürekli 16 haneli rakamı girin diyor, bilmiyorum diorum
anlamıyor.16 da 16, tutturmuş 16 haneli diye.Rica etsem yardımcı olur musunuz?
-Songül Hn telefona cevap veren bilgisayardır.
-Bilmem o sizin gibi kibar değil tanışamadık, direk lafa başladı.
-Tamam hanfendi neyse ,16 hanelei kredi kartı numaranızı sordu.
-Evet evet ben nasıl ezberlerim okadar numarayı?
-Bu durumda kartınız yanınızda degil demektir?
-Yok yok yanımda, elimde şuanda.Hiç yanımdan ayırmam,kaybolur maybolur neme lazım.
Kaynak: ForumPaylas.net Fıkra Değil Gerçek Dialoglar...
-Songül hn, o zaman kartınızın üzerine bakın ve orada dörder dörder gruplanmış 16 rakamı
girin.Telefonda kasedilen o rakamlardır.
-Ayy inanmıyorum,çok tesekkür ederim, size de zahmet verdim. Ama o bilgisayardaki kadında
söyleyebilirdi bana bunu, sizi de meşgul etmezdim.Sizden ricam onu patronunuza şikayet edin, çok
kaba valla.
-!!!
- Iyi günler ben Ayça nasıl yardımcı olabilirim?
-Haa Ayça Hn iyi günler, ee şey biz eşime kredi kartı formu dolduruyoruz da, baba adına ne yazmamız
gerekiyor?
-Nasıl yani efendim?
- Eski baba adını mı yeni baba adını mı?
-Konuyu açıklayabilir misiniz?
-Şimdi esim benimle evlenince benim babam da babası oluyor ya, hngisini yazalım?
-???Nufüs cüzdanındaki baba adı yazılacak..
-Hımmm peki tesekkürler...