Gercek bir terkediliş hikayesi

festy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
37
5
34
BU ASLINDA BİR TERKEDİLİŞ HİKAYESİDİR..

Bölüm bir: YanIK sAÇlAR

1,5 yıl önce Bir yaz sabahıydı. Yine Kahırla gecen bir gecenin sabahıydı. Sinir, stres ve kederle dolmuş tüm vücut hücrelerim ,bütün gece ağlamaktan şişmiş gözlerim , dibine kadar yenmiş tırnaklarım ve birkaç gündür yıkamaya üşendiğim keçeleşmiş saçlarımla ;gelecek olan bir zombi filmi teklifine kesinlikle hazırdım. Terkedilişimin 3. günüydü. Aylardır peşimde koşan kapımda ağlayan adamın birdenbire terketmesinin bendeki etkilerinin bu zamana kadar süreceğini asla tahmin etmiyordum..Evlenecektik, herşey tamamdı,hersey yolundaydı. Sorularıma bile cevap vermedi.Telefonunu kapattı.Bütün gece o sorularla uğraştım.Neden..Neden..Neden..
Kullandığım sinir ilaçlarıyla ,panikataklarla, bayılmalarla, kısacası depresyonun dibinde gecireceğim bir yılın beni beklediğinden habersiz temizlenip giyinip kuaförün yolunu tutmuştum. Yenilenmenin zamanıydı. Biz kadınlar saçlarımıza böyle günlerde büyük sorumluluklar yüklüyoruz.Onlardan cok şey bekliyoruz. Evet kuaför !! KURTARICIMIZ!! O saçlarımıza dokunacak, yer yer kırıklarını alacaktı..Sanki o kırıkları aldıkça onlarla birlikte gidiverecekti kırgınlıklarımız..Hemen bir yan kahkül..hmm hiç fena değil. Boyayalım birde, cok güzel olmalıyım. Permada yapalım..Önümdeki katalogtaki aşırı güzel kızların saç modellerine saç renklerine bakıp beni tam böyle yap diyorum..O kadar umutluyum ki o an sanki gercekten o kız olucam..Kuaförün bende yaptığı her değişiklikle ben ,terkedilen benden ayrışıyordum sanki..Artık o ben değilim..yo yo ben terk edilmedim, o edildi..Şu deminki zombi işte, o ben değildim artık..
Boyadan vazgectik zira saçımı bir hafta önce boyamıştım zaten, yıpranmasın dedi . Perma yaptıracaktım..Kendinden emin kuaförüm ve yeni asistanına emanetti saçlarım..Kuaförüm kıza öğretti şundan şu kadar yap şu kadar beklet diye,defalarca tekrarladı.Ben önümde dergi karıştırıyorum hala...Hanım kız pek dinlemedi zannımca zira dinleseydi, 5 dk bekletilmesi gerekeni 15 dk bekletmezdi, saçlarım yanmaz idi.. Kuaför mudahalede gec kalınca da bişey olmaz diye geçiştirdi.
Yıkama sonrası saçlarım, kafamda %40 ve yerdekiler %60 olarak ikiye ayrılmıştı..Ben yerdekileri sahiplenmek istesemde kafa derimle hiçbir bağlantıları kalmadığı için çöpe süpürüşlerini izlemek zorunda kaldım. Kafamdakilere gelince ,aslında onların da benimle pek bir ilgisi yok gibiydi.. Kuaför heyecan ve panikle Ne yana taradıysa bir şekle girmiyor ve saçlarım adete ''biz bugün varız yarın yokuz'' mesajı veriyorlardı..Ölünün arkasından konuşulmaz ama iyi saçlarım vardı.. Eve gelişimle aynada yarım saat ağladım.. Terkedilişimle beraber hüznüm ikiye katlanmıştı..ANİ KARAR VEREREK,YETERİNCE ARAŞTIRMA YAPMADAN BİR KUAFÖRE KENDİNİ TESLİM ETMENİN HAZİN SONUYDU..

Erkek arkadaşımla sonra ne mi oldu:
Tam bir buçuk yıl gecti aradan ben hep dua ettim Allahım geri dönsün diye. Ne dualar okudum ...Bir gün bir kadın fal baktı bana. Fala inanmam ama insan umut arıyor işte..Kadın hiç beklemediğin bir anda seni terkeden sevgilin arayacak dedi. Ondan bir hafta sonra arkadasım ameliYAT oldu.Hastanedyiz..Tam 9 ay sonra beni terkettikten beri hiç aramayan sevgilim arıyor...Şaka gibi elim titredi o an resmen. Telefonu açtım ,Hal hatır sordu. Kafamda biriken tüm nefreti, küfrü saydır madım ama cok istedim yapmayı.......Normal konuştuk..Buluşmak istediğini söyledi..İşim var şimdi bakarız bi gün müsait olursam dedim.. Neden gittin ,sana ne yaptım ,insanca konuşup ayrılabilirdik ,Mesajla terkedilirmi ve bunun gibi binlerce soruyu sormadım..sormaya gerek duymadım..ziraa O nun benimle tekrar görüşmek istemesiyle bedenim bir kuş hafifliğindeydi artık,, Nefretim sönmüştü, Hayata dönmüştüm.Dirilmiştim sanki oh beeee....ARTIK ONDAN VAZGECMİŞTİM...ama görüşmek de istiyordu biryanım,onun burnunu sürtmek,bana yasattıklarını yasatmak, cektiklerimi cktirmek istiyordum.
Nefret etmiyordum ama kızgınlığım vardı..Benden alan yıllarımı ve saçlarımı geri veremeyecekti nede olsa..
Ve bilmediği birşey vardı .Burnuma yanık kokuları geliyordu. Hayır bu defa saçım değil. İçimdeki İNTİKAM ATEŞİ TUTUŞMUŞTU.

2.Bölüm: İNTİKAM

dEVAMI GeLEcEk.....

Canlar bu benim hikayem. zaman zaman bu forumda başka nickle dert yandığım hikayem..hala etkilerini ,pişmanlıklarımı ,keşkelerimi devam ettirdiğim hikayem..
Fırtınalı havada Deniz dalgalıyken nasıl çamurlanır, dibi görünmez. Ama fırtına gecince dupduru oluverir.Hersey daha netleşir. iŞte yasadıklarımız böyleydi..Fırtınalı günlerimin ardından gördüklerimi yazıyorum. Hersey daha net.. Takipte olunuz :))

zevkle okudum yaa çok güzel bi anlatışın var
devamını mrkla bekliyorum :)

Harika anlatmışsın ya bayıldım çok bekletme bizi :81:

Hepinize cok teşekkür ederim. Herseyi olduğu gibi anlatıyorum, Kesinlikle hiçbir yerden alıntı değil..Öz kendi hikayem.Yazacak cok şeyim var. şuan arkadasım yanımda konsantre olamıyorum onunla muhabbet halindeyim.
Takipte olunuz :))
Yarın yazacağım inşallah

:) sabırsızlıkla bekliyorum neler olduğunu...

ve işte ben.aynen böyle terkedildim .acısı mı,ölüyorum sanki her gün her dakika her saniye ölüyorum

Devami gelmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devamı bekleniyor :)

takipteyimcok sürükleyiciydi bence hemen devam ettirmelisin belki senden tiyo alırım ne malum benzeri benim başıma geldi de

Devamını bekliyoruz. Yazık olmus saclarına bunun acısını cok pis çıkartmalısın.

Adı üstünde Hikaye.... yazarımız güzel yazmış ellerine sağlık....

Devamini bekliyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar akıcı bir dil okurken en beğendiğim yazarın romanını soluksuz okurmuşum gibiydi. Ayrıca devamını merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…